Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 131 - февруари 2023)

• 91 784
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 45
На Куинс наградата ваучер за вечеря в конкретен ресторант или превеждат сумата? Струва ми се,че пише,че превеждат по банкова сметка или се лъжа?

# 46
На Куинс наградата ваучер за вечеря в конкретен ресторант или превеждат сумата? Струва ми се,че пише,че превеждат по банкова сметка или се лъжа?

Превеждат 200 лв по банкова сметка, които си ползвате където искате - няма изискване за конкретен ресторант. Обаче ще искат фактура да се изпрати че сте вечеряли на съответната стойност.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 13:21 от marinadp

# 47
# 48
Но искат да им се изпрати фактурата от заведението на името на печелившия.
Само на куинс ми харесват наградите от февруарските игри,но в тяхна игра не съм печелила от поне 2 години та се чудя дали да почна пак с влаченето на соковете.

# 49
  • София
Пфу, на кроасаните голямата награда е страхотна, но не може да се ползва от непълнолетен придружител. Язък, няма да се включвам, за да не ме е яд, ако взема да спечеля. 😂 За малките ще участвам.

# 50
Много ми е радостно, че в играта с кроасаните няма да се приемат бележки без изписани имена на продуктите. Така поне малко ще намалеят шмекериите и вероятно ще се вкрюча. Дано го прилагат занапред във всичките си игри Монделийз, че в игрите на Милка заради тъпото им приемане на подпечатани бележки не участвам отдавна.

# 51
  • При децата ми

Ауу, много ми харесва играта и ще се включа с удоволствие! Много мои награди! Heart Eyes

Много са им хубави наградите!

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 15:38 от Hrispa76

# 52
Много се радвам, че Севън Дейз най-после направиха игра. Според мен организаторите четат тук, защото бях писала 2 пъти да ги подсетя и ето. С кеф ще играя и ще консумирам кроасаните, защото ги обичаме.

# 53
А какъв е периода на играта на кроасаните? Не ми отваря сайта.

# 54
  • оттам, откъдето започва България
От 01.02. до 15.03 е играта с покупка и без покупка.

Скрит текст:
  ЧАCТ 4. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОCТ НА ИГРАТА
4.1. Играта стартира в 00:00 ч. на 01 февруари 2023 г. и продължава до 23:59 ч. на 15 март 2023 г., включително /“Период на провеждане“/. В Периода на провеждане на Играта участниците могат да правят валидни регистрации, с които ще участват в тегленето на наградите. Направени регистрации преди или след изтичане на Периода на провеждане, няма да бъдат зачитани и няма да участват в тегленото на наградите.    

# 55
Браво на 7 days! Хубави награди са измислили -

1000бр. Раници пълни с продукти на 7 days ( 1 касова бележка - Седмична награда ) - по 166бр. Всяка седмица

50бр. Смарт Часовници Samsung и 100бр. JBL слушалки - Томбола след края на играта ( на 16.03.2023г. - с 3 касови бележки )  🎁🤩

# 56
Лидл ме усмихнаха - печеля ваучер от анкетата им. Smile Това ми е първа награда за годината.  Съобщението беше в спам.

# 57
А на Лили и Олуейз играта до кога е? Бях останала с впечатление, че е до края на Януари, но сега видях в страницата на Станимир във фейса, че е и през Февруари. Пък не намирам на сайта на Лили информация. Много ми е сложен този сайт.

# 58
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
В 7 Дейс ще се включа задължително.У дома се харесват кроасаните им.За голямата награда без покупка няма да се регистрирам.Не е моето.

# 59
А на Лили и Олуейз играта до кога е? Бях останала с впечатление, че е до края на Януари, но сега видях в страницата на Станимир във фейса, че е и през Февруари. Пък не намирам на сайта на Лили информация. Много ми е сложен този сайт.

До вчера беше играта. В сайта на Лили се вижда банер, но като го кликнеш и дава грешка. Правилата са в сайта на PG и там пише "Кампанията/Играта започва на 01.01.2023 г. и приключва на 31.01.2023 г."

Има нова игра, в която участват и продукти Always, но тя е само за магазини Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт