Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 456
  • 848
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Мони,бъди здрава,щастлива и обичана! Весел празник!

Мид,хареса ли ти Аватар?

Аз се ядосах на едно писмо,което получих. Продължава се с ядовете ей...

# 121
Мони, честит рожден ден.  Бъди здрава и щастлива.
И аз бях планирала Аватар, че детето искаше, но се отказа и ще гледаме Котаракът в чизми.

# 122
  • София
Ние гледахме Котарска с децата.
Да хареса ми, поревах си малко даже.

# 123
  • Варна
Честит рожден ден, Мони!
Много здраве, обич, любов и късмет!

# 124
  • при моите деца .....
Честит рожден ден, Мони!
Здраве, късмет и щастливи дни!
При нас сега вали дъжд.... Силен....
При нас празниците продължават....
Марти ходи, ето снимки
.

# 125
  • гр.София
Мони, честит рожден ден 🎂
ММ, ме ядосва, голям егоист е! Навсякъде иска да ходим сами😁 аз пък имам нужда от хора! Бяхме се разбрали да идем до съседен град и като чу, че ще дойде и още една позната с нас и се ядоса и отказа да идем, пффф! Почивка бил и искал да сме сами! Сега подпирам дивана и съм му сърдита 😎

# 126
  • Бургас
Деси, твоят поне все пак иска да ходи някъде, моят и за сами не повдига въпроса.

# 127
Е пък вие, грабвате си децата и отивате. или само с приятелката.
ММ така се научи да идва навсякъде.
Ей сега отиде с приятели на рок клуб. На мен ми е студено и си останах в къщи. Калин реши да остане с мен, но не заради мен, а че си говори с един приятел.

# 128
  • на Мелмак
ММ обича да обикаляме заедно или с приятели. Веднъж само не му хареса една екскурзия с приятелка. Ние сме от другите типове - ако не пътуваме се изнервяме Grinning
И той отиде сега с приятели навън, на мен обаче не ми се ходи никъде, направих си пиле с ориз в ИП, тръгнах да правя желе от дюли, но се сетих, че не си взех индрише и оставих за утре. Утре пък ще имаме и гости. Поне сме напазарували, само трябва да сглобя менюто. Мезета, филета, сирена са ясни. Другото утре ще го мисля, сега ще мариновам един Жолан Yum
Първо малко да почина, че нещо паура ми секна Simple Smile

# 129
И ние сме така, но не чакаме да се съберем само семейства например. Е има да кажем ходения, където сме само жени или са само мъже. Има където ходим и семейно. Разбрахме обаче, че 5-6 семейства и групата става много инертна.

# 130
И моят мъж не обичаше да пътува. С времето установих, че просто семейството му няма такива навици и, така да се каже, не беше научен да пътува.  Обаче се понаучи и му харесва.  Отново аз избирам и организирам, но вече не се дърпа.

# 131
  • при моите деца .....
При нас е истинска зима.... И не спира да вали....
Една снимка от прозореца

# 132
  • София
Мони, честита да си! Имай много поводи за щастие, усмивки, любов и сбъднати мечти! 🥰
Ние кацнахме, прибрахме се, преоблякохме се и излязохме за гръцка вечер в заведение с приятели. Кучето супер много ни се зарадва след едноседмичното отсъствие.
От днешните 20 градуса в Италия сега на -3. Но пък сме супер заредени след танците. Лягам и заспивам вече. 😍

# 133
  • на Мелмак
Добро утро!

Мони, много здраве, любов и изпълнени мечти! Flowers Bouquet

Гледам и при нас сняг, снощи рано припаднах, днес рано съм се наспала.
На работа и после да оправя за гостите. Първо кафето, обаче Simple Smile

# 134
  • при моите деца .....
Добро утро!
При нас е истинска зима.
Дано изчистят пътищата.
Мисля да изведа Митето да поиграе в снега.
Мързелива неделя.

Общи условия

Активация на акаунт