Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 443
  • 848
  •   1
Отговори
# 45
  • Germany
Добро утро!
И при нас времето е гадно. Сиво и мокро. Искам и аз в Италия или Испания, но няма да е скоро.
Хубав да е денят ви!

# 46
  • На брега на реката
Лилс, ти днес не си ли рожденичка?
Ако не съм се излъгала, да си здрава, щастлива,  обичана и с лекота да постигаш мечтите си!

# 47
  • Бургас
Добро утро!

Днес е Петльовден, да са ви здрави петленцата /мъжките рожби/ вкъщи!

Лили май утре е рожденичка.

Але, приятна командировка!

Деси, хубава програма, весело да ви е!

В шок съм от последната сметка за ток, близо 60% увеличение спрямо предходната.

# 48
  • при моите деца .....
Фонс, мина идеално, задържаният фоликул се е смалил, ще изчезне, матката е чиста. Доволна.
Да са ни живи и здрави всички мъжки рожби!!!!

# 49
  • дядовата ръкавичка
Привет, момичета! Да сте здрави и спокойни през февруари!

Браво, Мид!

При нас положението е ... с много неизвестни ...

Щерката е решила да пътува в края на февруари с влак из Италия (бях писала, че спечели train pass от Discover Europe, февруари изтича, дет се вика "ще хване последния влак"Simple Smile ). Ще пътува сама от Бари към Милано, запазила си е нощувки в разни хостели,  ще има да я мисля ....

# 50
  • На брега на реката
Ооо, може и да бъркам! Извинявам се!

# 51
  • Бургас
Привет!
Мид,честито! Безаварийно шофиране!
Хубави снимки видях!
Аз от два дена съм болна,зверска гнойна ангина, с 39,5 температура. Тялото ме боли,гърлото ми е дроб.

# 52
  • Бургас
Карз, имаш ли изписано лечение? Дано мине бързо!

# 53
  • Бургас
Не,Селесте. Нямам сили да стана от леглото. Пия си тайлол хот,парацетамол. Ям лимони .
Но без АБ няма да мине.
От години не съм се разболявала и то от ангина. Като дете бях нон стоп с ангина.

# 54
  • на Мелмак
Карзче, да го пребориш бързо!

Днес никакви ски, абсолютна лудница е в Банско, с часове не можеш да се качиш. Опитахме в Добринище - паркирали коли и невъзможно за придвижване на 3км преди хижата. Ужасен ужасон! Поканих си гости за довечера, поне да се повеселим.

# 55
  • Бургас
Karz, чуй се поне с личната, че шега с този грип не бива. Те сега рецептите нали са електронни, направо отиваш в аптеката.

# 56
  • Ямбол
Бубс, правилно помниш. Днес остарявам. Пийте по едно за мое здраве.
Карзче, антибиотикът при гнойна ангина, мисля е задължителен. На мен много ми помага прополис, директно в гърлото капя.

# 57
  • На брега на реката
Е, Лилс, в такъв случай, не си оттеглям пожеланията, а ги удвоявам! Kissing Heart

# 58
  • Бургас
Бубе, сори, че те подведох!

Лили, що си траеш? Здрава и много щастлива да си! Много пътешествия ти пожелавам през новата ти лична година!

Водих Вики на фризьор. Прическата уж тя си я избира, а накрая пак аз виновна. Косата ѝ се начупи след едно от последните подстригвания и тя много се харесва така. Ако обаче ѝ мият косата, както днес, след сешоара се изправя, тя се цупи вкъщи, мрънка и така до края на деня. Днес ми вика "Така приличам на теб и не ми харесва". Миличката ми тя.

# 59
Карз, да ти минава бързо!

Лили, честита да си!

Ети, с това се успокоявам, че изпуснахме навалицата, като не резервирах за ваканцията. Приятно да ви е довечера!

Але, да го поздравиш моренцето.

Айяла, не искам да съм на твое място, ама скоро ще е;)
Да са здрави, няма да им режем крилата на децата.

Боби, браво за хубавите резултати! Трябва да запиша гинеколог и зъболекар този месец, че само ги отлагам.

И аз много ток платих, и то на всички домакинства, на които плащам сметките. Обмислям да пусна молба към ЧЕЗ. Надали ще има ефект, ама...

Общи условия

Активация на акаунт