Искам да кажа... (203) през Февруари 2023

• 46 597
  • 848
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Аз пък бих се занимавала. Точно защото е музика. Все пак не е в музикалното, нали? За да е строг преподавателя. На колко забележки се налагане наказание на ученик? То тия забележки,щам са написани се броят. Освен това,ако се пише отсъствие също има значение-на определен брои се спират детските,  налагат се наказания от директора.
Но, това разбира се не е мои проблем и не е моето дете. Така че всики си решава

# 706
Карз, според мен нищо не сте направили по въпроса. Нищо, че на теб ти изглежда като проблем от дълго време.

Идете при директора и поискайте родителска среща с присъствие на всички - учител, родители, директор и деца.
Тогава обсъдете проблема, когато всички страни са там.

# 707
  • Germany
Добро утро!
Спах, но още ми се спи. Днес се прибира големият Simple Smile Много ми липсваше.
Карз, аз разсъждавам като Тути и Али и бих посъветвала детето да спазва правилата при този учител и да се сниши.  Не мисля, че открита борба би довела до положителен резултат, най много да се натовари и изнерви детето още повече. Успех!

# 708
  • София
Привет, момичета!
Бубе, дано вече да ти минават болежките.
Боби, на теб да са ти леки следващите работни дни и да минават по-бързо.
Карзче, знам, че вие ще намерите най-доброто решение за детето.
Моята щерка в 5 клас имаше проблем с няколко деца в класа. Много буйни, шумни, непослушни момчета. Дисциплината ставаше лоша за целия клас. Писахме молби до кого ли не, правихме родителски срещи. Нищо нямаше ефект за тези деца. Накрая заплашихме, че ще преместим няколко деца  в съседен клас и ръководството реши, че е по-добре да изключат въпросните деца и нещата се наредиха.
С учител обаче нещата са доста по-различни. От него трудно можеш да избягаш.
Миналата година имахме проблем с класната пак на щерката. Преподавател им беше по основен и важен предмет. Целия клас беше възмутен от постоянното й лошо поведение към деца и родители. Оплакахме се където и както трябва и тази година тя нито им преподава, нито им е класна.
Щом училището ви харесва мисля, че трябва да направите нужното, за да промените лошото отношение на учителя. Kissing Face

# 709
  • Бургас
Готвих.Пуснах две перални. Мразя да работя от вкъщи

Детето,заради което пуснах жалба минава на индивуално обучение. Не че е заради мен, но със сигурност е помогнало

Имаме билети за Ирландия

# 710
  • Бургас
Днес след срещата в присъствието на класна,учителя и директора,се стигна до някакво решение,но според мен е временно.
Като знам характера и метода на работа на даскала, в един момент пак ще се започне.
Ще обмисля няколко дни. Ще говоря пак сериозно с детето. Ще се вземе някакво окончателно решение.

# 711
Карз, я питай класната тоя господин по музика има ли право да изгони ученик от час за това, че бавно си вади учебника и защо детето има отсъствие при положение, че е било там. И къде е било детето след като е изгонено, щото те са длъжно да го обгрижват орез това време. То ако можеше с гонене да се решават проблемите ...
Аз те съветвам прилежно да напишеш и опишеш всичко и да входираш жалба направо в РУО. В момента закона всячески пази ученика и не става толкова лесно гоненето от училище.

Забелязала съм, че най-комплексирани са учителите по музика, фвс, трудово и т.н.

# 712
  • Бургас
Кате,явно за това училище е нормално да ги гонят от час. Щом и директора знае и го приема за ок. Детето стои в коридора, или както каза вчера, ги изпращат при психолога на училището.

# 713
Този господин не е ли със странно, завъртяно име?

# 714
  • гр.София
Добро утро ☕
Вече съм на работа 😁
Сняг вали, ама щом не чистих колата, топло е!
Карзче, много неприятна ситуация, и то по музика, пффф, да се смееш ли да плачеш ли!
Нямам нищо интересно за казване 😁
Хубав ден момичета 🤗

# 715
Добро утро.
Деси, това че вали сняг на мен ми беше интересно. Simple Smile
ХУбав ден, момичета!

# 716
  • на Мелмак
Добро утро!

Деси, сняг, м? Тук вчера беше чудно, въпреки опитите да вали.
Имам доста задачки, отделно нещо ми е тревожно, хормон ли е, какво е, не знам.
Хубав да е денят ви!

# 717
  • На брега на реката
Добро утро и от мен!

Станала съм, пия кафенце и чакам Палечка да се събуди! Направих любимите ѝ баничко-мъфини и нямам търпение да стане и да си я гушкам. Да ви я похваля, че вече знае месеците и познава буквите!  Казва си имената, от къде е и казва, че е от България и е българка! Много ми е мило, като го чувам! Ей, чудно човече е!

Деско, лека работа!

Мари, и ти ли си работна днес?

Карзче, не си ми искала съвет, но виждам, че си на кръстопът и като по-възрастна, ще си позволя да го направя!
Не си мести детето! Не си заслужава, заради този субект, да променяш "целия свят" на детето! Ами ако и в другото училище има такива?! Този се е взел прекалено на сериозно и някой трябва да го приземи! Направете всичко възможно, но не и отстъпление! Не показвай, на детето, че такива хора могат сериозно да объркат живота му!
Признавам си, че ми хрумва да му заявя в лицето, че ако не си промени отношението към моето дете /за останалите няма да мисля, щом родителите не искат да се борят/, ще му взимам бележка за всеки ден в който има музика, без значение, че детето ще присъства в другите часове!

Ети, и на мен ми е тревожно, без видима причина! Искам пролет, птички, слънце!

Хубав ден, момичета!

# 718
Буб, да си изкарате чудесно днес с малката българка. Работна съм днес, да.

# 719
  • при моите деца .....
Добро утро!
Бубе, ще имаш хубав ден!
Събудих се малко преди 6.30, лежеше ми се още, но станах да пия кафе.
Днес Марти е на областен кръг на олимпиада по БЕЛ, радвам се, че се класира, е се пробва повече пъти преди ДЗИ.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт