Нашите цветя - обща тема 19

• 39 849
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
Днешните цветове

# 376
  • Бургас
Големи красотички 😍
И аз като Магни,днес се ровичках из     цветенцата и саксиите. Измих си прозорците и си наредих мушките и сакъзите навън. Голям кеф. Още имам работа по тях,но другата седмица.

# 377
Не знам как антуриум издържа 3м. без вода. Не обича дълго засушаване и прекалено поливане.
Толкова време го бях забравила в офиса. Поне щорите бях пуснала.

# 378
Карз, аз до прозорците не стигнах. Но пердета и комарници прах. Стайните къпах. Папратичката от Лидл върви много добре. А змиевидното по име преместих в тясна и дълбока саксия. Дано се забърза. 😊

# 379
Аз изкарах пет сандъчета с нови сакъзчета. Старите още не съм . И сега с това предстоящо захлаждане не знам какво да правя, да ги прибирам ли в коридора, не са много пет…

# 380
  • На морето!
Много хубави цветенца ❤️

И аз днес се потрудих из двора. Засадих хортензия и рододендрон на сянка, теменужки и карамфилчета, поръсих малко семенца из двора и обрах зюмбюлите. Много ме е яд на моите нарциси, предимно листа са, лалетата също, а в двора на съседа, който по принцип не признава насаждения, които не стават за салата, цяла пролет дворът му е пълен с всякакви цветя, истинска прелест.
Моето скромно букетче

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 08:46 от Rapariga

# 381
Моят антуриум преди три години на южен прозорец също беше изсъхнал, но аз а днес ще го изхвърля, а утре...Взе, че пусна бебета. Пресадих го в корички, мушнах го между орхидеите на източен прозорец и не спира да цъфти. Показвам снимки какъв беше 2020 г.  и какъв е днес. Поливам го заедно с орхидеите веднъж на 7-8 дена.
Скрит текст:

# 382
Днес си засадих 3 броя хризантеми в една саксия. Този вид многогодишни ли са? Зимата трябва ли да ги прибирам? Как да ги гледам? Simple Smile

Май като гледам тия са от летните. Аз хич не ги харесвам цъфтят известно време и изсъхват .

# 383
  • Пловдив
Разсадът за алпийските сакъзчета в К ще е от утре...само предупреждавам някой ентусиат кат мен да не ходи напразно.
Wink

# 384
  • На морето!
И в Хоуммакс има сакъзчета- 6бр за 12лв, бих казала, че са и по-добри, освен с левче по-евтини, не са опипани, омачкани и дори кършени от потока клиенти и не са на една от най-неприятните вериги на нашия пазар  Simple Smile

# 385
Благодаря, че сподели, Мистик, бях се засилила днес за сакъзчета Simple Smile
Rapariga, благодаря и за твоята информация Simple Smile В наше село обаче няма Хоуммакс, иначе и аз недолюбвам Кауфланд и ходя само, ако харесам нещо в брошурата, което се случва доста рядко. Успешна, цветна и усмихната седмица, момичета Flowers HibiscusFlowers RoseNature Sunny

# 386
  • Пловдив
Сутрин рано К е различен...

# 387
  • Варна
Вчера обикалях и аз хипермаркетите. В Хоуммакс има разсад на сакъзчета, но само по 6, предполагам с еднакъв цвят, а аз исках шарени, при това само 4. Ако на някого му трябват много има избор, да. В Кауфланд нямаше нищо, накрая в Практикер намерих на бройка, доста малко саксии бяха останали, но хубави едри цветове.

# 388
  • Карлово
Нарцисите, за които се оплаквах, че са изчезнали започнаха да цъфтят.

# 389
Какви красоти сте отгледали, момичета! Ето малко и от мен:

Отзад има картина с цветя Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт