Парфюмни размисли и страсти - 281 февруари 2023 г.

• 64 372
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Аз утре съм в офиса и вече се чудя какво да сложа! Мислех за Olympea edp, която ми е много любима и не е толкова натрапчива. От друга страна рядко ползвам molecule 01, а го обожавам.

Понякога ме е страх, че студените дни ще свършат преди да съм се наситила на kilian adults, но той май не е хич офисен, страх ме е да не припадне някой колега. 🤭

# 151
Чета ви от известно време, но не правя крачката да напиша нещо- в парфюмен циклон съм напоследък от поръчки на сляпо, липса на любов и подаряване на хора, които наистина ги харесват. Излиза ми скъпо това удоволствие, та за денят на влюбените ми се ще да намеря парфюмната любов за следващите месеци. Поне.
Вчера майка ми завлече Terra Mia, скоро подарих Luxor-почти пълен, на един млад сладур, който пише за марката и е голям фен, като цяло май повече купувам аромати за хората около мен. Нося честичко Le Labo Santal 33, просто защото ми е лесен и ми харесва как допълва аромата на шампоана ми, Clinique Simply, защото го намерих след години търсене; днес бях с Gran Ballo, който на студ беше чудесен. Доста поносих и Malachite Rouge, който е нестандартно сладникав за мен. Обадиха ми се от Белодоре, че съм поръчала някакъв парфюм-дори не знам кой е той, но утре ще мина от там и ще закарам носа при туберозата на Нишане- определено ми е интересна напоследък, след години на избягване на нотката. Скоро забърсах и Narcotic V, но ми липсва трансформация в нея, това, което Нишане умеят да правят добре.

# 152
  • The Evergreen State
Чета ви от известно време, но не правя крачката да напиша нещо- в парфюмен циклон съм напоследък от поръчки на сляпо, липса на любов и подаряване на хора, които наистина ги харесват. Излиза ми скъпо това удоволствие, та за денят на влюбените ми се ще да намеря парфюмната любов за следващите месеци...

NiaV, мине не мине и аз минавам през нещо подобно. Еволюира вкуса и постоянно се променя, изменя. Неизбежно е това и се случва на всички. В постоянно търсене сме и самовгълбено себеопознаване и изучаване на парфюмния си вкус и желания. Пазарувайте от места на които може да върнете парфюма, дори и да са малко по-високи цените. В дългосрочен план за себе си мога да кажа че опцията да върна ми е помагала доста да не се затрупам с неща за които съм си сменила мнението. Понякога действам импулсивно и под емоция когато поръчвам, често в последствие докато ми пристигне поръчката си преоткривам колекцията и си давам сметка че е достатъчно разнообразна и въпросната поръчка не ми е необходима и е излишна.
Избирайте парфюм когато сте в добро настроение. Парфюмът е нещо абстрактно и е пряко свързан с емоциите.

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 01:42 от Athena

# 153
  • София
Ще напиша няколко думи за Wesker.  

Histria по състав във фрагрантика изобщо никога не би ме впечатлил, но всъщност ми дойде супер готин и свеж. Бих го носила. Мирише ми на гора, която е в близост до морето. Унисекс и го виждам и на мъж.

Eau De Mystique топъл амбър с цитруси с много хубави съставки. Въпреки сладостта, която за мен е все така трудна в парфюмите, тръгна обещаващо. Избухна в началото и бях толкова очарована, че щях да преглътна меда. Но 2 часа по-късно отиде в друга посока и хубавото ми начало изчезна.

The Scent of Banat преди да пробвам бях сигурна, че ще харесам. Началото му направо ме удари в земята. Иначе има моята любима медицинска нотка. Сипа ми един 10 годишен Лафройг и седна да ме гледа и да се чуди мъча ли се или ми харесва. Наистина усещам в него дъх на точно това уиски. Обаче отзад се показа и едно "зъбато зверче" и не само се опита да ме уплаши, а наистина се стреснах. Казах си - хубав е, но не мога да го нося. Прекалено ми е хард. И ето 2 часа по-късно вече съм достатъчно силна да мога да го нося, а не той мен. Бих си го купила, ако се появи по сайтовете на добра цена.

Imperial пълна какафония. Много "странен" парфюм. Липата се усещаше и после заби в ретро посока със странни съставки. Нещо не го разбрах и отиде за проба при друго момиче.

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 14:04 от FatalSnare

# 154
Вчера майка ми завлече Terra Mia, скоро подарих Luxor-почти пълен, на един млад сладур, който пише за марката и е голям фен, като цяло май повече купувам аромати за хората около мен.
Чужденец ли е или нашето момче с татуировката? Той е наистина голям фен на Xerjoff.

# 155
  • Бургас
Парфюм за днес Ейнджъл Еликсир, няма такава красота, бяла и изтънчена и изключително добре сглобена! Всичко му е хубаво на този нов Ейнджъл.Всичко в къщи ухае на него, изобщо не е нетраен, както си помислих първия път само с тест на китката.Едно от палтата ми го бях напръскала преди повече от седмица и ухае, сякаш сега съм пръснала.Много добре си го усещам.Раличка много се радвам, че и ти си го харесала.Определено се нарежда до Мон ЕДП.Blue HeartPurple Heart А тъмно- синята звезда е невероятно красива радвам се, че заредиха и 50м.Ще си поръчам и такава разфасовка.Влюбена съм.Sparkling HeartRevolving Hearts Тук днес е страшен студ и вятър, той ще ме топли.Bowtie

# 156
Темата стана малко като отчетна за Angel Elixir, но и аз го поръчах. До края на седмицата ще бъде при мен. А днес нося Allure Sensuelle.

# 157
Един от моите любимци, които не заменям за нищо на света. Heart Eyes
Днес, ще заложа на това "облекло" и с голямо удоволствие,, ще изляза на кафе. Heartpulse
Все пак е невъзпитано да се отказва на покана! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 158
Вчера майка ми завлече Terra Mia, скоро подарих Luxor-почти пълен, на един млад сладур, който пише за марката и е голям фен, като цяло май повече купувам аромати за хората около мен.
Чужденец ли е или нашето момче с татуировката? Той е наистина голям фен на Xerjoff.
Нашето момче е, Италианците да си купят, тук го няма(ше). Много е сладко момчето. Но го помолих да не се раздухва в групата, че миналият път като предложих нещо в група за красота, после ме налазиха всякакви хора, които си имат, но искат нещо безплатничко.
Луксор си е за мъж, лятото, вечер, не знам с какъв акъл го купих.

Едит- ах тези шпиони значи!

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 13:19 от NiaV

# 159
благодаря за новата тема!
Мика моля те пиши после впечатлениа от Алкемия, отдавна точа лиги по тях!
Al какво стана с Нишане? Хич не си ги представям като твои, много ми е интересно. Освен може би чая и амбрата. Туберозата им е силна и прасковена, което в моята книга е голям плюс.... И аз си мисля, че им е сред най добрите. Може да пробваш и vain naive. Той е малко по-нежен и има заигравка....обикновено в сърцето на ароматите има плътна, стабилна нотка, а във Vain, има само спомен за ухание, без съдържание. Много е интересно от интелектуална гледна точка, предвид, че е посветен на розата от малкия принц.
И аз мотая няколко мостри на Isabey, много са ми беззъби и ефирни,не стигам до тях да ги разнося. Освен споменатите от вас тествах Gardenia, много натурален и приятен и Нежната нощ, която ти май познаваш, напомни ми малко на Pur Eve. Иначе по твоя стара препоръка пробвах Datura blanche и много ми хареса, учудващо.
Fatal Snare Histria от скоро ми е на мерник, не знаех, че харесвам такива аромати, но ми спечели сърцето сякаш, тестван от остатък от остатък от проба. Мисля, че трябва да си намеря по сериозно количество за разносване.Ще се радвам на впечатлениа от по сериозно носене...
Да се оплача за няколко леки гредички. Тъкмо се сдобих с Panettone и носенето му съвпадна с две кофти мигрени. Сега само като го видя ми е лошо. Същата съдба сподели и black phantom . I Супер нечестно, така им се радвах.... Забутах ги отзад в шкафа да не ги гледам, че има опасност да отидат в размените.
Сега се чудя на новия Килиан, наумила съм си, че искам беличка бутилка, та се колебая между него и Good girl gone bad extreme или Liason Dangerous.
Също се чудя да пробвам ли Soleil de Jeddah на германеца с дългото име, какво ще кажете.
Пропуснах да кажа, че тези дни нося основно Бакара, Ангелския дял и Memoirs of a trespasser (за навън). Просто им отива зимата и това е.

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 13:49 от Солена Луна

# 160
  • София
Благодаря на Deetron за предложенията за мъжки парфюм - ако бях уточнила , че ми трябва за пролетно - летния сезон шеще да е по-добре, но неговите препоръки винаги са ми ценни...
sibila777 - Може да погледнете Acqua di Parma Colonia Pura - прекрасен избор по търсената тема.
Горещо бих Ви препоръчал и това синьо съкровище: Afnan Turathi Blue Homme
Скрит текст:

В нотино е на супер цена в момента, а като качество и презентация е страхотен! Имах възможност да се запозная с него - чудо! Много свеж, чист, енергезиращ, хармоничен, елегантен, рафиниран, отлична работа. Перфектен за пролет-лято, офис и какви ли не други ситуации. Като допълнителен плюс бих добавил и че има свой уникален характер и харизма.

# 161
  • Стара Загора
Взех си Chanel Chance Eau Fraiche от Парфюми шоп. Пръснах си, същия прекрасен аромат. В къщи имам остатък от същия парфюм, купуван от Прити шоп. Ще ги сравня паралелно пръснати на двете китки. При мен няма изрязани кодове по кутията.

# 162

Горещо бих Ви препоръчал и това синьо съкровище: Afnan Turathi Blue Homme

А Turathi Brown Homme как е?

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 17:20 от chilko

# 163
  • Тополовград
Момичета вече ми е неудобно да питам,  но няма как срам не срам вие всеки път ми помагате. Кой шанел без шанса е подходящ за млада 30 годишна жена.  Благодаря.

# 164
  • Бургас
Лично за мен е подходящ Шанс Тендър ЕДП/ЕДТ.О Вив също, както и Габриел.Дано се включи и друг с препоръки.

Общи условия

Активация на акаунт