Парфюмни размисли и страсти - 281 февруари 2023 г.

• 64 418
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Първият определено. Разкошен парфюм.

# 211
  • Някъде там
Благодаря!
Поръчах Coach Dreams, както и Мошино за дъщеря ми Simple Smile

# 212
Coach ще се хареса много, убедена съм, Искрица.

# 213
  • София
Момичета, записвам се да ви следя.

При мен Chloe Chloe, като се замисля вече повече от 15г. продължава да е на първо място в сърцето ми.
Междувременно вкарах в ежедневието  Покривните градини и Jour Absolu на Hermes, няколко SIта на Арман, Lancome Idole и разни, които не използвам често.

# 214
Здравейте, момичета.
Скоро не съм имала вдъхновение за парфюми.
Нося всекидневно Montblanc - лек, свеж и ненатрапчив ми е и ми се иска да си взема нещо по-провокативно и фатално. Харесва ми горе долу  i want choo (fever май ми идва по - тежък),carolina herera  - good girl,   lancome tresor също  (носила съм го  преди няколко години ). Не знам какъв точно парфюм търся - може би провокативен, женствен, леко ориенталски, същевременно да не е толкова силен и задушаващ..
Ще съм ви благодарна за идеи Simple Smile

# 215
Fever ми е много любим, но за мен това си е абсолютно летен аромат. Зимата е безличен, лятото си разкрива пълната прелест. Пробвайте го по топло време.

# 216
Здравейте, момичета.
Скоро не съм имала вдъхновение за парфюми.
Нося всекидневно Montblanc - лек, свеж и ненатрапчив ми е и ми се иска да си взема нещо по-провокативно и фатално. Харесва ми горе долу  i want choo (fever май ми идва по - тежък),carolina herera  - good girl,   lancome tresor също  (носила съм го  преди няколко години ). Не знам какъв точно парфюм търся - може би провокативен, женствен, леко ориенталски, същевременно да не е толкова силен и задушаващ..
Ще съм ви благодарна за идеи Simple Smile

Пробвайте Black XS Paco Rabanne.
https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Black-XS-for-He … Parfum-48800.html

# 217
Fever ми е много любим, но за мен това си е абсолютно летен аромат. Зимата е безличен, лятото си разкрива пълната прелест. Пробвайте го по топло време.
Кой аромат? Ако е за Джими Чу, за мен е точно зимен аромат.

# 218
Jimmy Choo Fever и на мен ми е летен. Имам едно мини 5мл и си го пазя за лятото.
Много ми харесва, усещам го сравнително дискретен, като се има предвид че харесвам парфюмни бомби. 😂

Напомня ми на Eau de lacoste l.12.12 pour elle magnetic който също много харесвам, но това са си мои асоциации. 😀

# 219
Пробвах Eyes Closed Byredo
Все едно някой ми духна в широко отворените от любопитство очи, пакетче канела.
Започва с червилен хубав ирис и аз си помислих, хоп, тук ще изскочи някоя любов. Точно 5 минути по-късно дойде шкаф с подправки. Страшна канела и кардамон се бият с ириса, а землисто пачули се опитва да ги разтърве. Много горещ, есенен парфюм, типичен унисекс. Ако обичате канела и много подправки пробвайте го непременно. Средно излъчване и трайност. Аз го усещам мазен и топъл и на кожата ми стои зле, но съм сигурна, че ще си има фенове, защото много хора търсят канела тип Rousse SL. За мен тя е демоде и не ми се носи.
Byredo е труден за мен бранд и този парфюм не изневерява на стила. Ексцентричен и особен.
https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/Mixed-Emotions-65525.html

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 14:22 от densi

# 220
Nishane Ege или Vain and Naive е по-женствен ?

# 221
  • София
Здравейте!
Някой който има или е тествал CHLOE EAU DE PRAFUME NATURELLE ,може ли да ми го опише с две-три думи и да ми каже има ли добра трайност?
Благодаря ви предварително! 🌸

# 222
Vain Naive - Много носим и женствен, ако обичате бонбонен рози, взимайте - и аз му се чудя

# 223
  • Бургас
Vain Naive го обожавам, на мен ми е много лесен за носене, абсолютно разкошен.Изключително траен.За мен е топа на Нишан наред с Туберозата им.Two Hearts

# 224
Кой аромат? Ако е за Джими Чу, за мен е точно зимен аромат.

Да, да за Jimmy Choo става дума, понеже него спомена потребителката по-горе.
Зимата даже не мога да си представя да го сложа. А вчера си отварях шкафа и си го мирисах, че ми липсва.
Обожавам го в юлска и августовска мръсна жега... много ми е изкусителен.
Jimmy Choo Fever и на мен ми е летен. Имам едно мини 5мл и си го пазя за лятото.
Много ми харесва, усещам го сравнително дискретен, като се има предвид че харесвам парфюмни бомби. 😂

И на мен! Просто лятото ми мирише на този парфюм. Аз се заредих с една стотица... и пръскам на воля! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт