Парфюмни размисли и страсти - 281 февруари 2023 г.

• 64 431
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Ege е летен, с морски нотки и определено за мъж

# 226
Днес се запознах с Angel Elixir. Определено ми харесва въпреки малко прекалената сладост. Още не мога да реша дали е белоцветен, или гурме, или нещо по средата. Чувствам се горе-долу сякаш съм потопена в крем (за ядене), който е бял, гладък, обилно подсладен и много ароматен.

# 227
  • София
Здравейте!
Някой който има или е тествал CHLOE EAU DE PRAFUME NATURELLE ,може ли да ми го опише с две-три думи и да ми каже има ли добра трайност?
Благодаря ви предварително! 🌸

Свеж и приятен, розата е мнооооого ненатрапчива, но все пак се усеща. За мен е някак зелен и билков. На моята кожа е нетраен, за сравнение  Chloe Chloe EDP се усеща цял ден, а този уж е парфюм, а не трае повече от час-два.

# 228
Момичета, момичета, момичета (и момчета) много искам да споделя с вас на каква находка попаднах докато разчиствах при родителите ми. Едно мини с останали 1/2мл. на Miss Dior Cherie L'Eau - https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Miss-Dior-Cherie-L-Eau-5722.html

… спрян през 2012, мойто е от 2010 (по спомен) подарък покрай 18 годишнини, първият ми аромат от този клас и първата ми истинска парфюмна любов, от тогава съм ненормална на тема парфюми.  

Та изравям го от шкафовете и грейвам, бързам да си припомня какво толкова съм харесвала и защо го пазех като зеницата (освен, че бях пикла на 18, дето по никакъв начин не можеше да си позволи такова нещо). Та мацнах малко (дабър е минито) и о боже мой, не е мръднало - ок, получавам потвърждение, че мога да съхранявам парфюми, поне, същата миризма си е както си я спомням. Но… вече не мога да я понасям, в нотките няма портокалов цвят, но мирише точно на това… и нищо друго, линеен аромат, разочарование ме налегна, седя на земята и си мисля как ми се е променил вкусът. С днешна дата 14 години по-късно аз не понасям почти нищо белоцветно уви. Язък, че основно това почва да залива пазара с новите рилийси (новият Angel, примерно).

В крайна сметка ще запазя това мини с много любов, да ми напомня как почнаха нещата преди вече доста години 💚

SOTD: Пробвам Byredo - Velvet Haze - мирише ми на 90арски лак за коса, буквално, до последната нотка. Така миришеха фризьорските салони, в които се подстригвах като дете. Аз обаче не искам така да мириша 😁 Ако някой го е пробвал и има друго мнение, ще ми е интересно да сподели.

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 16:42 от Mikaaa

# 229
  • София
Здравейте!
Някой който има или е тествал CHLOE EAU DE PRAFUME NATURELLE ,може ли да ми го опише с две-три думи и да ми каже има ли добра трайност?
Благодаря ви предварително! 🌸

Свеж и приятен, розата е мнооооого ненатрапчива, но все пак се усеща. За мен е някак зелен и билков. На моята кожа е нетраен, за сравнение  Chloe Chloe EDP се усеща цял ден, а този уж е парфюм, а не трае повече от час-два.
Благодаря ти!
Чудя се кой да поръчам него или Rose Naturele🤔

# 230
Изненадана  съм, не знаех за появата му Simple Smile
Моля, ако някой може да сподели впечатления 🌺

# 231
Не знам дали е споделяно, но за феновете на тази линия има нов Zadig&Voltaire This Is Her! Undressed.

# 232
  • София

Благодаря ти!
Чудя се кой да поръчам него или Rose Naturele🤔

Rose Naturele е мнооооого специфичен, на много малко хора би харесал, много по-вероятно е ви хареса Eau de Naturelle.

# 233
Да се допълня за Angel Elixir. Не е достатъчно нетрадиционен и запомнящ се, за да подхожда на марка като Мюглер, което е жалко. Иначе е хубав парфюм.

# 234
Новата обувка не я намирам за особено интересна или впечатляваща. В нея усещам роза и божур, а в драйдауна ми напомня на GG Legere. Не съм убедена че си заслужава цената и не ми се струва че ще бъде голям хит. В началото като я помирисах си казах "Още една вариация на Делина, но доста приглушена и окастрена".
Хубаво е все пак ако можете да я пробвате, може и да ви допадне. Още не съм я пробвала на кожа, само на листче, но ще стигна и до там Simple Smile

# 235
Днес се запознах с Angel Elixir. Определено ми харесва въпреки малко прекалената сладост. Още не мога да реша дали е белоцветен, или гурме, или нещо по средата. Чувствам се горе-долу сякаш съм потопена в крем (за ядене), който е бял, гладък, обилно подсладен и много ароматен.

И моята асоциация е кулинарна. Simple Smile) Напомни ми на ориз с мляко - сладък, гладък, гъст, с добавено краве масло и ванилия.
И на още някой парфюм от преди много години години. Дали не и някоя имитация на пойзън...

# 236
Скрит текст:
Да се допълня за Angel Elixir. Не е достатъчно нетрадиционен и запомнящ се, за да подхожда на марка като Мюглер, което е жалко. Иначе е хубав парфюм.

bell_87, защото не е Wink , L'oreal е, от 2019 насам.

# 237
  • Sofia
От няколко дни стоя с пръста на бутона за новия  My way le parfum. Шишето е много красиво, обичам ирис, изкушавах се да стрелям на сляпо, обаче си дочаках мострата подарък от  Германия. Започва със силен прашен ирис, с него се бори за надмощие нещо,  което ми заприлича на индрише. Дойде ми агресивен аромата и леко ретро. След няколко часа се заслади, ирисът утихна и остана следа като от луксозно червило. За мен няма нищо общо с линията My way,  съвсем друг парфюм е. Все още искам шишето, празно обаче. Grinning

# 238
Дами, за млада жена, харесваща флорални парфюми като Кло Кло, Гучи Флора, розовия кристал на Версаче, кой от тези Шанели би се харесал - Шанс ЕДТ, Шанс о Фреш, Габриел Есенс или Коко Мадмоазел? Кой е най лесен за покупка на сляпо и по трудно сгрешим? Благодаря предварително

# 239
  • by the sea
На жена с такъв вкус по-скоро Chance Eau Tendre  този шанел, но ако трябва да е от споменатите - бих взела Коко Мадмоазел.

Chance Eau Fraiche е прекрасен, но е студен и унисекс, а тези, които тя харесва са по-нежни и флорални.

Общи условия

Активация на акаунт