Парфюмни размисли и страсти - 281 февруари 2023 г.

• 64 443
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • BG-DE
И за мен в новия My way parfum най-красивото нещо е шишето 😂 След като го пробвах в магазин мострата от Армани дори не я отворих. Добре, че не го взех насляпо 😊 Това наистина си е съвършено различен аромат и не ми е ясно защо е пуснат като част от тази линия.

# 241
  • Germany
Тук съм готова да поспоря. Съвършено различен е само в началото заради мощния ирис. И точно заради него бях готова да си купя и парфюма. Аз обаче проявих мазохизъм и се напръсках с него. В базата си няма как да не разпознаете туберозата от My Way, просто е по-зряла и още по-мощна. При мен не остава и помен от ириса, а само тази ужасна тубероза, която не мога да търпя. Същата реакция правя и с всички други от тази линия.

# 242
  • Бургас
Е. Йорданова аз обожавам Шанел и за мен Тендър или Габриел ЕДП/може и Есенс/ биха се харесали, но никога в нищо не можем да сме сигурни.Аз ще ви предложа най- новия парфюм на Живанши GIVENCHY Irresistible Rose Velvet Eau de Parfume.Не се разбирам изобщо с бранда, но Велвет просто ме отвя.Такава нежност струи от него, толкова е магнетичен, а каква трайност показва при мен не е истина.Не знам какво има в този парфюм, но е просто пристрастяващ, а пуловер напръскан с него ухае така изискано и класно.Аз го нареждам до Мон Флорал без обаче да си приличат изобщо като аромати.Веднага щом го пробвах в ума ми изникна веднага Мон Флорал, така скъпо ухаещ и елегантен.Определено ще си го поръчам от Прити шоп, там сега е на перфектна цена 25% надолу.Както пише Ковачева няма защо да живея без него, Smile та и аз така.Обърнете му внимание, защото е уникален.Sparkling Heart Купуват ми се и купувам постоянно парфюми, нямам насита, дано още такива любови да имам , пожелавам го на всички вас.Broken Heart

# 243
Прекрасни сте, благодаря и на двете Heart Този на Живанши звучи като аромат, който задължително трябва да имам и аз Heart Страхотно описание Heart

# 244
Дами, притежаващи La Belle Le parfum (JPG), кажете ми убийствено сладък ли е с тези ванилия и карамел? Все си мисля, че мога да живея и без него, но днес го заглеждам. Надявам се да се удържа, докато отида в мол, за да мириша на воля.

Четох в предишната( или по-предишната) тема за so scandal, не помня коя от вас беше писала... ами то ми се прииска да го оближа тоя парфюм с такова описание.. после гледам пирамидите и на scandal edp... и не мога да се реша за на сляпо.

# 245
Записвам се и аз тук. На първо място искам да изкажа възхищението си от уменията за описване на аромати на голяма част от съфорумците, разказвате вълшебни истории, за което благодаря. 😍

Скоро не съм се сдобивала с нов (за мен, а не като рилийз) парфюм и съм в търсене на нещо вълнуващо и запомнящо се. Съответно се обръщам към вас с молба за препоръки. Като насока - любимците ми са вероятно много банални, започват от детската ми любов Bvlgari Omnia Crystalline и преминават през Gucci Bamboo, Dolce & Gabbana Light Blue, Chloé Love Story, Zadig & Voltaire This Is Her!, Givenchy L’Interdit, Coco Mademoiselle, Paco Rabanne Olympéa.

# 246
  • by the sea
Добре дошла , темата е пристрастяваща Simple Smile

# 247
  • Germany
Bright Crystal, страхотен е Irresistible Rose Velvet, нали Heart А розовата бутилка е просто красота! За мен е толкова женствен е красив, че не си представям жена, която да не хареса този парфюм, толкова ми е нежен и стилен. Мисля, че ще е чудесен за подарък за предстоящия празник. Радвам се, че звучиш щастлива и парфюмно окрилена, така трябва!
Sherilyn, да, сладък е La Belle Le parfum, но пък хубаво сладък. Ако обичаш тонка в парфюм, точно такава кадифена плътна сладост на тонка има. Мирише на ванилия, с нещо млечно, леко опушенко и малко канелено. Има и чудесна сладка круша. Много си го обичам, и много комплименти ми носи, като го нося сред хора. Мисля, че ако обичаш от съвременните сладки аромати от типа на мис диор шери, мон герлен, ла ви е бел, блек опиум или трезор а ла фоли, ще ти хареса със сигурност и този.
IriS, пробвай Signature Montblanc, мисля, че е точно от твоите. Както и новият Irrésistible Givenchy Rose Velvet Givenchy, или ЕДП варианта, страхотни са и двата, и мисля, че ще имаш нова любов Blush

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 21:21 от kovatcheva

# 248
Ковачева, благодаря ти! Мон едп ми е голямата любов, La nuit tresor a la folie го взех наскоро, защото разбрах, че е спрян и много го харесвам.  Май всикчите, които изброи харесвам, по-скоро се притеснявам да не е твърде сходен с тях. Планирам събота да мина до мола, имам един подаръчен ваучер за Сефора, който много искам да похарча.

# 249
Здравейте, момичета.
Скоро не съм имала вдъхновение за парфюми.
Нося всекидневно Montblanc - лек, свеж и ненатрапчив ми е и ми се иска да си взема нещо по-провокативно и фатално. Харесва ми горе долу  i want choo (fever май ми идва по - тежък),carolina herera  - good girl,   lancome tresor също  (носила съм го  преди няколко години ). Не знам какъв точно парфюм търся - може би провокативен, женствен, леко ориенталски, същевременно да не е толкова силен и задушаващ..
Ще съм ви благодарна за идеи Simple Smile

Пробвайте Black XS Paco Rabanne.
https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Black-XS-for-He … Parfum-48800.html

Нямам наблюдения над дамският колко е хубав, но ако усетите греховният мъжки Black XS, сърцето ви със сигурност, ще спре да ви се подчинява. Smile Smile

https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Black-XS-514.html

# 250
kovatcheva, много благодаря за бързата препоръка! Никак не обичам да съм в дилема, така че като нищо да се сдобия и с двата. 😅

𝔼𝔸𝟟, мъжкият Black XS ми навява спомени за бивши, хубави спомени. 😁

# 251
  • BG-DE
Тук съм готова да поспоря. Съвършено различен е само в началото заради мощния ирис. И точно заради него бях готова да си купя и парфюма. Аз обаче проявих мазохизъм и се напръсках с него. В базата си няма как да не разпознаете туберозата от My Way, просто е по-зряла и още по-мощна. При мен не остава и помен от ириса, а само тази ужасна тубероза, която не мога да търпя. Същата реакция правя и с всички други от тази линия.
Аз имам и обожавам и двата предишни варианта 😊 но за моят нос новият вариант е нещо съвършено различно дори и в базата.

# 252
kovatcheva, много благодаря за бързата препоръка! Никак не обичам да съм в дилема, така че като нищо да се сдобия и с двата. 😅

𝔼𝔸𝟟, мъжкият Black XS ми навява спомени за бивши, хубави спомени. 😁

Сега ще гледаме в настоящето, нямаме работа да се обръщаме назад и да мислим за бивши. Joy Stuck Out Tongue
Уникален аромат е просто, който не познава този аромат, нищо не знае. Blush На времето, когато бях ученик с този аромат "тормозех" учителките.. Joy Joy А съученичките, бяха в екстаз. Joy Heart Eyes

# 253
  • Пловдив
Много ми се иска свеж, прохладен парфюм.Такъв, който да ухае на откъснати борови връхчета и смола.Може би по-скоро в мъжките парфюми би имало нещо подобно.Бихте ли предложили такъв парфюм с цена до 70 лв ?

# 254
SINEOCHKA_D, как ти звучи този?

Общи условия

Активация на акаунт