Парфюмни размисли и страсти - 281 февруари 2023 г.

• 64 456
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Bright Crystal..държах фронта и не пишех, но ето, довечера ще опитам да мина през Pretty Shop за Velvet Rose тест, подготвена съм се с Irresitable edp , само да 1ната ръка, в опит да се убедя, че са близки като излъчване / но май няма да са/ Simple Smile

# 286
Вчера най-после успях да пробвам Burberry Her Elixir и честно да си кажа ми допадна.
Искам да ви попитам за мнение дали намирате парфюмите от тази серия "Her" за "мацкарски" 🤭? Носи ми се нещо сладко, мадамско, но и младежко някак по-така 😉. Нямам такъв аромат, а би ми се искало до си взема. Simple Smile

# 287
Пробвай dior posion girl.

# 288
edt  е изключително нетраен, а е разкошен иначе.

# 289
Скрит текст:
SINEOCKA_D такъв хубав с борови връхчета, миришещ на свежа гора е Memo Iberian Leather. При мен се усеща осезаемо балсамова ела. Ето и пирамидата
https://www.fragrantica.com/perfume/Memo-Paris/Iberian-Leather-72554.html

Сетих се за Estee lauder Sensuous Noir, но той е неоткриваем.

В бюджета ще влезе Roberto Cavalli Paradiso и той наистина е страхотен и свеж.

Иначе Перлите на Лалик изобщо не си прави труда да пробваш. След 20 минути забиват в тотално друга пудрено-прашна категория. Иначе първите 20 минути са уау с това комфорово усещане, но за съжаление  краткотрайно.
На мен Парадизо доста ми евтинее. Да, има борови елементи в пирамидата, но типично за бранда, те са удавени в много сладост. Въпрос на вкус.
Перлите са чудесен парфюм, най-добре дамата да пробва и сама да прецени.
Всеки нос и всяка кожа са различни.

# 290
аз мисля,че имах едп ,като излезе го бях взимала.

# 291
Black Opium Le Parfum повече ми харесва от оригинала. Доста наситена ванилия, кафето и цветята са на заден фон в сравнение с класическия. Беше най-впечатляващ от всичките нови, които пробвах.

# 292
  • Пловдив
Здравейте,  моля да ми предложите парфюм за момче
на 20 години, до стотина лева.
Предварително благодаря!

# 293
Минах през Дъглас днес, да си взема поръчката, защото купих за подарък розовата обувка. На мен изобщо не ми хареса, но важното е  че рожденичката много си я харесва.

Междувременно пробвах Black opium le parfum и честно казано въпреки че миприлича на първообраза, той си е много по-хубав. Почти цяла зима се пръсках с него.

Пробвах и Скандала на Jean Paul Gaultier и той определено най-много ми допадна. Много топъл и хубав аромат.

Дадоха ми и мостра на Guerlain Rosa Rossa, сега пръснах на едно листче. Изобщо не харесвам роза, така че е излишно да казвам че не ми допадна особено. 😀 всъщност имало е рози които доста повече не ми харесват.

# 294
Guerlain Rosa Rossa имат ли го в продажба, гледах, но не открих.

# 295
https://douglas.bg/guerlain-aqua-allegoria-rosa-rossa-conf-65547

Виждам че има в Дъглас, даже и код за отстъпка.

# 296
300 лв. 125 мл Алегория? Ха-ха!

# 297
Аз така като ги гледах имаше и достигащи 400, но това е друг въпрос….😀

В parfium.bg има за 125 лева.

Не се сдържах и от там поръчах Givenchy Amarige 30 мл. Спомням си, че много харесвах този парфюм, навява ми хубави спомени, надявам си все още да се харесваме толкова. ❤

# 298
Днес бях в Лили, където никога не заглеждам парфюмите, но понеже бях на шлай пазар този път реших да помириша някой друг тестер. С изненада открих Scandal edp, който дори бях готова да купя преди няколко седмици на сляпо, но цената му не беше изгодна и се отказах. Радвам се, че не го направих, защото не се впечатлих. Не е лошо парфюмче, но не ме грабна, усещам доста шипровите нотки, които ми напомнят на Пантерата. Очаквах нещо по-сладко и медено. Очаквах по-силен мед, а не толкова анималистични нотки. Отказах се да го купувам, не е моето нещо.
Скрит текст:
Скандалното беше, че в Лили 30 мл са 200 лв, а в сайтовете се намира за 102!
През уикенда спешно трябва да стигна до мол, за да спра със слепите покупки.

Напоследък ваниловите аромати просто не мога да ги нося. Не знам какво ми стана, имам един любим ванилов - Ajmal celeste vanillе. Пуснах някои за размяна, поне да намерят човек, който да ги цени.
Днес настроението ми е Olympea edp, който беше разходен само до дрогерията и обратно, но пак е нещо! А, да това е другата ванилия, която ми пасва идеално!

# 299
Скандал няма шипрови нотки и е много много сладък и меден парфюм. Един от най- сладките въобще на пазара. Животинското усещане идва от меда.
Тестерите в Лили са стари и огрявани от силни лампи, поради което често са променени и разваления. Нямайте грам доверие на тях и усетеното. Пробвате го отново първо на блотер и после на кожа в Дъглас примерно, за най- правилни впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт