Парфюмни размисли и страсти - 281 февруари 2023 г.

• 64 375
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
О да, ще разкажа за ароматите като пробвам. Днес не съм сложила никакъв парфюм, за да мога да тествам както трябва.

Това на Hermes изглежда много интересно като нотки.

# 136
Искам да благодаря,че споменахте за магазин Belodore в Paradise mall. Много неща пробвах , много приятна и спокойна обстановка. Уви,нищо не ме впечатли като за покупка..

Пробвах и новия  My Way Parfum - има го в Нотино. В началото ме задуши с мръсен,прашен ирис ,но като дойде ред на туберозата излъчваше до вечерта много хубаво и сладко. По-различен е от предшествениците си бих казала.

Angel Elexir на моята кожа ми напомня на микс от This is her + Rolling in love. 😄

Нямам търпение да споделите отзиви за новия Kilian, пирамидата ми хареса много,но да видим ...

# 137
  • София
Al Georgieva , ако имаш път към Елинор, пробвай и туберозата на Merchant of Venice Tuberosa India Нишанската е чуден парфюм, макар и доста мощен. Преди година, когато я пробвах не ми допадна хич, но наскоро реших пак да я тествам и силно ме впечатли. Не бих могла да я нося обаче, защото ми идва твърде обсебваща.

# 138
Добрах се до Angel Elixir и много ме е яд, че не са го брандирали на Miss Mugler в отделна бутилка. Хубав парфюм, който губи много от очевидният мързел, или нежеланието да се харчат пари за отделно брандиране.

Траен, сладък, нищо общо с предшествениците си. Голямото шише пък е топуз, същинско оръжие Joy

Мислех, че съм в парфюмна апатия, докато не прочетох ревюто на Денси за новото бижу на Килиан- абсолютно мой звучи, ще се пробва задължително! Sparkling Heart

# 139
Can't Stop Loving You By Kilian е новият горещ парфюм на моя любимец Килиън.
Бели цветя и мед. Любов и красота. Нежност и женственост.
Силни портокалови цветове с жасмин, тъмен мед и мъх за стипчивост. Малко olibanum или тамян за подсилване на базата и много светлина. Парфюмът е олицетворение на медна белоцветност и шик. Лесно носим, лесно разбираем.
Нито отровно силен, нито много сладък. Е как меден парфюм не е сладък?! Ето така, с меки мъхове, подаващи се срамежливо между неиндолов жасмин и портокалов цвят.
Всесезонен и за всяка възраст. Добро излъчване и трайност дотук 7 пълни часа. Ще изкара и още, защото цветята вече са укротени на кожата ми, а топла база с ванилия развива своята красота.
Пореден обичан и желан парфюм от мен на By Kilian. От първо пръскане се разпознава стила на марката. Не прилича на Love, но е негов роднина.
Пробвайте, ако сте фенове и искате нова парфюмна белоцветна любов.
Can't Stop Loving You Kilian!🤍🖤

Това написах вчера след първото ми запознаване и разносване.
Много ми харесва и го искам. Ще го нося още няколко пъти и вероятно ще го купя.

# 140
  • Sofia
Не случайно го лансират сега - с това заглавие ще се купува много за св. Валентин. Grinning
Заради медът не бързам да го тествам.

# 141
Медът е тъмен и не е пиклив. По- химичен, а не от кошера е. И аз внимавам с него, но тук ми застана на кожата.
Да, купува се вече много за празника, въпреки, че е само 50 мл. бутилка, без травъли и струва 426 лв.
Интересното е, че вчера докато бях в бутика две дами го купиха за себе си. Любовта към себе си е най- важна.😀

# 142
Благодаря на Deetron за предложенията за мъжки парфюм - ако бях уточнила , че ми трябва за пролетно - летния сезон шеще да е по-добре, но неговите препоръки винаги са ми ценни...
  Влюбих се  и придобих BDK Parfums Creme De Cuir - много пипнат парфюм, на моята кожа е нежни бели цветя и кожен оттенък. Пробвах и Туберозата - не е лош, малко ми е бабешка туберозата в него.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 16:40 от sibila777

# 143
Да, купува се вече много за празника, въпреки, че е само 50 мл. бутилка, без травъли и струва 426 лв.
Интересното е, че вчера докато бях в бутика две дами го купиха за себе си. Любовта към себе си е най- важна.😀

Развеселено се върнах се към тема номер 258 относно вдъхновяваща дискусия между дамите, участници в нея за съотношението: "Пералня/парфюма" Nature Sweat Drops

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 08:25 от magi_pet8899

# 144
  • София
Момичета, някъде мога ли да намеря описани ароматите, или някаква презентация на парфюмните води на Ariana grande и Victoria sicrets?
Искам да взема на дъщеря ми. В Парфюмо са на най- добри цени, но няма описание. А никъде не ги намирам, да ги помириша.
Ще прикача снимки кои съм приготвила в кошницата Grin

# 145
Някой който е пробвал Womanity преди и след реформулировката - има ли голяма разлика както при другите?

# 146
Womanity за мен е еднакъв преди и след.
В старата ми бутилка течността е жълта на цвят, но е на повече от 10 години, а в новата е светло розова.
За мен това е един от най-страхотните дамски парфюми на всички времена

# 147
Какво казахте, Womanity се предлага пак ли? Flushed Отивам да го търся по сайтовете...

# 148
Какво казахте, Womanity се предлага пак ли? Flushed Отивам да го търся по сайтовете...
Аз днес зяпах при немците и попаднах на https://www.flaconi.de/parfum/mugler/womanity/mugler-womanity-re … #sku=80052305-100

# 149
За утре съм в настроение за Ле парфюм роял на Ели Сааб. Да го видя как е зиме.
Не знам кой ще ми е свети Валентинския парфюм, но може да е "Rose Celeste" на "Арабианс сикрет". Много сладичка зимна роза, на мен ми допада. Grinning Изобщо, влекат си ме розите... Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт