Парфюмни размисли и страсти - 281 февруари 2023 г.

• 64 466
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
След поредни тестове реших, че спешно ми трябва Mon Guerlain Intense. Много ми е благ и уютен. Поръчах и 30мл Libre Le Parfum, нека имам повече трактовки на лавандула с ванилия.

# 301
Ауу, и двата са разкошни! 😍
Особено Libre Le Parfum, течно злато... 💛🧡
Честити да са ти!

# 302
  • София
И аз тествах днес Black Opium Le Parfum, започна си като БО, сега ми е доооооста сходен като Eilish на Били Айлиш, да не кажа че дори е много в посоката на Choco Violet на Мансера. И от двата аромата ми става едно особено в носоглътката и не мога да си позволя да ги усещам дълго 😳. Хем са много приятни, но никога не мога да ги нося…

# 303
Densi, въобще не знаех за тестерите в Лили! Ще пробвам още в събота да стигна до Сефора или Дъглас!

# 304
Aз не издържах и си поръчах Irresistible rose velvet, aма аз много обичам оригинала, така че се надявам да ми хареса.
Да дадеш 300лв. за Алегория е глупост, ако можеш да си го купиш на друго място за стотина лв, пък и колкото и пари да имаш.

# 305
Абсолютно подкрепям, купуването на нереална цена на каквото и да е, не говори за класа, а за липса на здрав разум и финансова култура.

# 306
Преди 2 седмици мислех, че makeup.bg се шегуват, но нищо подобно! Държат си цената -Дъглас пасти да яде! Ха-ха!

Скрит текст:

SOTD: Guerlain santal royal Revolving Hearts

# 307
На Балканите е cool да харчиш, на друг места е позорно да те вземат за мезе.
Както изнася на всеки. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 308
  • София
И аз така като Karen за дизайнерските, но имам обяснение по въпроса. От толкова душене на различни парфюми рядко вече могат да ни изненадат. Smiley И все пак.. не се отказвайте, все излиза по нещо интересно от време на време.

По темата Byredo какво мога да кажа.. Byredo Pulp Purple Heart ,  въпреки че щяха да ме изгонят от вкъщи. Smile И заради TM Womanity, Chanel Coromandel и SL Chergui също, ама какво да се прави. Трябват жертви. Smile В полза на мъжката половина разбира се! Wink Smile

Относно Angel Elixir признавам, че много ме зарадва факта, че няма нищо общо с повечето Ангели. Наистина ми трябва нещо интересно да ме извади от летаргията. Отдавна съм нямала парфюмна Любов, а това сред нашите среди може да е отчайващо и депресиращо. Добре де, и спестяващо! Smiley

# 309
От няколко дни разнасям Валая. Juicy Couture плюс характерния синтетично-плюшен мъх от Делина династията. Абсолютно същите млечни карамелени пуканки като в JC. Нещо не ме вдъхновява. Can't Stop Loving You също ще пропусна, но Килиъните по принцип не са моето.
Чакам си  Guidance, следващата седмица идва. Искаммммммм😋

# 310
Ще се гордеете с мен Simple Smile тествах, хареса ми и не взех. Cъвсем общо Irresistable Rose Velvet за мен е по- прекрасен и с характер спрямо Irresistable edp. В базата са с 1 вайб за мен и тъй като имам edp, реших, че живи здрави ще подновя с Rose Velvet. На две ръце съпоставени след около 2 часа ми носят 1 настроение, не знам защото е нов аромат за мен или принципно е така- Rose Velvet надминава edp, усещах го много по- дълго. Но може и да е от мен.
Но определено ми е по- разкошотиен и заливаш новия.

# 311
Здравейте, момичета !
Знаете ли за някой аромат, който да напомня Живенши Далиа ноар ? От много време го няма, а ми е толкова любим. Бях се заредила с 3 шишенца, но и те свършиха.
Благодаря предварително !

# 312
Днес съм с Irresistable Rose Velvet. Много ми харесва. Както писаха парфюманите ❤ тук богат, кадифен, женствен и лесно носим. Разкошно направена роза. И няма уд този път.
Чуден подарък е за Св. Валентин за непарфюмни маниаци.🌹

# 313
Днес съм с Irresistable Rose Velvet. Много ми харесва. Както писаха парфюманите ❤ тук богат, кадифен, женствен и лесно носим. Разкошно направена роза. И няма уд този път.
Чуден подарък е за Св. Валентин за непарфюмни маниаци.🌹
Densi, как го усещаш като трайност и силаж. При мен само китка тест сериозно пребори edp. С тези якета, освен лек фъс на китка нямах как да пръсна.

# 314
За първи път го нося днес. В 8 часа се напръсках няколко пъти. Добро излъчване има, трайност ще проследя тепърва.

Общи условия

Активация на акаунт