Парфюмни размисли и страсти - 281 февруари 2023 г.

• 64 483
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Айде и аз 😁-подковавали коня и жабата и тя вдигнала крак- хахаха… Ани - от къде поръча ?

# 361
Ани, сигурна съм, че ще ти хареса.Revolving Hearts

За парфюми казвам, но ако е скъп нишов и питат колко струва, и аз избягвам разговори всякакви. Абсурд е да кажа такива цени, защото хората се шокират и обсъждат, а нямам нужда от такива неща.

# 362
Как възприемате някой колега да си купи парфюм, който вие ползвате и да го носи всекидневно  в офиса? Аз имах наскоро такъв случай и съм мн озадачена. Спрях разбира се да ползвам този парфюм, а го  ползвах от около три години, не постоя, но доста често. Тя казва, че не го била усещала на мен, но това не е вярно, защото преди време  ме е питала с какво съм и аз съм и казвала кой е парфюмът.
Не знам да продължавам ли да си го нося...
За мен е необичайно и странно да си купя парфюм, който носи колежка и най-вече да го носим на едно и също място целодневно.  Подариха ми парфюм, който ползва тя, но го слагам уикенда, не мога да си представя да се явя в него на работа.

# 363
  • Бургас/Пз
Айде и аз 😁-подковавали коня и жабата и тя вдигнала крак- хахаха… Ани - от къде поръча ?
От Притишоп Simple Smile има - 25% до 14.02, ако не се лъжа. Simple Smile
За осми март намекнах на домочадието, че искам Новата звезда на Мюглер Angel Elixir 🤣🤣🤣

Благодаря, Денси, ще пиша веднага като го разнося, но имам усещането, че е много мой. А ти си главната виновница за последната ми любов -  JIMMY CHOO I WANT CHOO FOREVER. Това е един от парфюмите, който със сигурност ще подновя. Напоследък така любимият ми Нарцисо, не може да ме грабне с нищо от последните си издания, нямам идея защо така се случи. Много надежди имах, че Кристалът ще ми хареса, но уви, нещо не се спогодихме.

# 364
На мен ми е все едно какво носят колегите. Не ми пречи да сме с едно и също, даже може да се пошегувам, че това ни е униформата, и съм сигурна, че ще ме разберат правилно.

# 365
  • Sofia
Ако сте офис с 5 жени , разбирам, но в институция с над 200 служители е неизбежно да се повтарят аромати.

# 366
На мен не ми пречи с колегата ми да сме с еднакви парфюми - даже много често поръчвам и за двете ни и …. Кожата така пречупва парфюма, че ни стоят като различни аромати….

# 367
Аз да си призная честно, от дете не обичам да нося еднакви неща с хората, с които прекарвам по-голямата част от деня. За радост с колежката (в момента сме само три в офиса, но едната е от скоро и още не съм и хванала вкуса) имаме крайно различни вкусове за аромати принципно и това е чудесно. Сестра ми преди време ми подари парфюм, който знам, че колежката носи. Ми на мен ми седи по-добре (мое мнение Simple Smile ) но в офиса съм го носила два пъти, като е била отпуск. В петък много ми се доноси Бакара. И въпреки предпазливото фъскане се убедих, че хич не е за офис. Измори ме цял ден, незнам какво беше това брутално излъчване, сякаш повече откогато и да било друг път. Както и да е оживях, но колежката от сутринта охкаше и ахкаше колко е прекрасен. Казах и кой е и колко е скъп (аз засега не съм се запасила с бутилче, просто ми е извън всякакви представи за разумност). Тъй като не е за всеки ден имам разни мостри/мини и са ми предостатъчни. Утре ще и занеса остатъка от една мостричка да си го тества на нея.
Аз по скоро отговарям с какво съм се напръскала, но ако е някой по-скъп аромат ми е неудобно. Повечето хора не биха ни разбрали.

# 368
Ако сте офис с 5 жени , разбирам, но в институция с над 200 служители е неизбежно да се повтарят аромати.

3 сме...

# 369
Продължавам аз с тестването на Isabey, днес сутринта пръснах на едната ръка Gardenia, а на другата Fleur Nocturne и определено ми харесват и двата.
И от шест тествани до момента аромата на къщата, мога да кажа че всичките са хубави, приятни, добре направени парфюми с едно леееко ретро излъчване и красота като на парфюмите на мама и баба. Приличат си, аромати без някаква ярка индивидуалност, странни нотки и бензин в кръвта Grinning, но такива, които може да подариш и на 99% да си сигурен че ще се харесат и носят.
Изненадана съм, дори гарденията ми е много ок, а това цвете обичайно ме души в парфюмите.

# 370
Ал, точно за тези бях сигурна, че ще ти допаднат! Много приятни и неангажиращи, мислех за теб докато ги тествах
И аз казвам с какво съм, без коментари повече. Последният път ме питаха с какво съм и аз така щастливо отвърнах Trastevere, само че следващия коментар беше много странен, мирише на сладкарница, та не продължи разговора....
Изобщо няма да се засегна, ако ми копират парфюма, особено ако съм го по носила. Преди осем десет години 15 от 20 жени мосехме Мадмуазелката, може би копиран от мен, сякаш бях първа и ме питаха, но естествено той и така е популярен, та мисълта ми е, щастлива бях много да ми ухае на него, защото си го харесвам, на мен или на друг. после ми писна и спрях да го нося.
Виж ако някой има парфюмен подпис, може и да се засегне, но ако аз имах такъв, щях да заложа на нещо супер рядко срещано и трудно достъпно

# 371
При мен се развива доста неприятен сценарий на работа - една колежка има навика да носи ужасяващо натрапчиви и силни парфюми. Когато някой направи грешката да я попита какво е това, тя,със скоростта на светлината,казва "Харесва ли ти? Ето с това съм", вади бутилката и напръсква пет пъти горкия нищо неподозиращ човечец... След което настъпва тежко мълчание в съблекалнята ( работя в лаборатория и сутрин се преобличаме).
Та... приключенията са си приключения.

# 372
  • BG-DE
Нямам проблем с колежка да носим един и същ парфюм но някой да ме напръска с неговия без да съм искала, това направо ще ме влуди 😂

# 373
Вчера бях на парфюмен тур, и за огромна радост нищо не ме 'поиска' Joy

Имам останала пробичка от Туберозата на Profumum Roma и за първи път от години ме питаха на какво ухая.
Изключително зелена, стеблена е тази тубероза, но имах нужда от нещо свежо след цяла седмица с Мон Герлен Интенз и Скандал Ла Парфам (Dez Kiss ). Толкова е трайно това красиво туберозно чудовище, че косата ми ще ухае до следващото измиване. Единственото, което не й харесвам е цената Rolling Eyes

Винаги казвам с кой парфюм съм, защото за мен споделянето на тази страст е и част от удоволствието. Няма по-голямо щастие за мен да помогна на приятелка да се влюби в даден аромат. Подарявам много в офиса и радостта на колежките ми дава много. Няма смисъл ароматите да залежават, по-добре е накой друг да им се радва.

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 14:41 от Smartie

# 374
Имам достатъчно парфюми, че да ме притесни, ако някой в офиса си купи идентичен на един от тях. Smile Като ме питат, казвам с кой съм. Случвало се е на мен да ми отговорят неохотно с кой парфюм са, но аз и без това вече подозирам кой е (разпознала съм го). Известните парфюми имат много почитатели, та и да се крие инфото, все тая. Grinning Не мисля, че около мен в реала има истински парфюмни маниаци. Wink

Общи условия

Активация на акаунт