Парфюмни размисли и страсти - 281 февруари 2023 г.

• 63 783
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Еха, много благодаря за предложенията!
Засилила съм се Мосю Ли и явно трябва вече да го взема. А Диор Escale се каня да го преслушам от поне 1 година.
Ще се опитам да потърся за проба или да взема отливки от препоръчаните. Мисля че по групите има и ще мога да намеря. Хубав петък от мен 🌺🌺🌺

# 676
Мосю Ли ми е много любим. Като ми свърши последният път, една приятелка ми препоръча Лагуната, сега я пръскам, но съжалявам, че не си взех пак Мосю Ли, много повече ми харесва. Даже хлапетата казват, че миришел на мама, каквото и да значи това.

# 677
Сладури! ❤️
Аз харесвам и Мусона и Медитеранео и сега трябва да избера и между тях двата. Поне успях да се реша за Ли. Аз съм везни и няма да казвам колко съм нерешителна и сменяща си мнението 🤭🤭🤭
Нямам търпение вече да дойде лято. Подредих свежите парфюми, заделих за продажба зимни към които не посягам и се готвя за обновление на парфюмното гардеробче. Чувствам се развълнувана! 🥰

# 678
  • София
Не успях да намеря мнения за Blue Matcha Montale, някой да сподели моля ако го е тествал.

# 679
Някой може ли да ме увери, че MONTBLANC EXPLORER ULTRA BLUE  е поне точно толкова добър като  MONTBLANC EXPLORER, който вече е тестван и харесван в семейството или дори повече/ не е задължително/? Поръчах насляпо за много близък човек и се надявам да не съм уцелила гредата.

# 680
Добър е да, но не и по- добър за моя вкус. Няма да е греда.

# 681
Благодаря ти, densi. Надявам се да се хареса. Човекът, за когото е предназначен, харесва ненатрапчиви свежи аромати, подходящи за всякакви случаи. Не е парфюмен маник, спортен тип е. Каквото това, поръчан е вече. Можех и първообраза да поръчам, доста се чудих. От него поне имаме достатъчно за тест и проба и мъжът ми много го харесва.

# 682
Точно за него е. Ще се хареса, не се притеснявай.

# 683
  • Враца
Търся Madonna Truth or Dare отдавна и видях че го сравняват с Fracas (Robert Piguet). Обожавам тубероза, но видях че парфюмът на Мадона е описан като по-сладък от Фракас. Страх ме е да поръчам Фракас насляпо за да не се окаже прекалено ретро за мен. Имат ли допирни точки?

От къде ще си поръчате Fracas (Robert Piguet) ?

За мен Фракас е една мазна тубероза, която много харесвам и няма нищо общо с Truth or Dare на Мадона.

# 684
Търся Madonna Truth or Dare отдавна и видях че го сравняват с Fracas (Robert Piguet). Обожавам тубероза, но видях че парфюмът на Мадона е описан като по-сладък от Фракас. Страх ме е да поръчам Фракас насляпо за да не се окаже прекалено ретро за мен. Имат ли допирни точки?

За мен Фракас е една мазна тубероза, която много харесвам и няма нищо общо с Truth or Dare на Мадона.

Essenza-nobile. Успях да намеря другия парфюм с който сравняват Truth or Dare - Alexander McQueen McQueen. Не знам дали ще е греда, защото харесвам туберози
Фракас и според ревюта е тежък и леко датиран, за него още се колебая

# 685

Essenza-nobile. Успях да намеря другия парфюм с който сравняват Truth or Dare - Alexander McQueen McQueen. Не знам дали ще е греда, защото харесвам туберози
Фракас и според ревюта е тежък и леко датиран, за него още се колебая
Ако става дума за https://www.fragrantica.com/perfume/Alexander-McQueen/My-Queen-1294.html май го  имам, доста виолетков и пудрен, без да ми се струва толкова винтидж. Но много повече предпочитам миста https://www.fragrantica.com/perfume/Alexander-McQueen/My-Queen-L … ht-Mist-2796.html

# 686
Мадами,някой има ли опит с туй чудо:
https://www.fragrantica.com/perfume/Illuminum/Black-Rose-19069.html ?
Какво представлява?

# 687
Здравейте, дами! Има ли тук фенки/притежателки на Mugler - Goddess?
Траен ли ви е? В кой сезон го носите най-често? На мен ми е по-пролетен някак, не ми е за много студено време. Обаче днес го пръсках в Сефора и на кожа, сякаш не го долавям почти.

# 688
Имам и харесвам Goddess, но за мен той е изцяло летен парфюм. Не го нося през останалите сезони.

# 689
И тук ще се включа, знам че мога да дам мнение само за Goddess Intense, но те са все пак близки. Зимата е ужасен. Това е "най-летният" парфюм в колекцията ми. Другите криво ляво стават и за зимата, но тук е греда. Предполагам и класическия може да има подобно "поведение".

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 22:19 от Lale_Lili

Общи условия

Активация на акаунт