Звездни компромати - Февруари' 23

• 314 406
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 180
Сетих се за тези две мацки - Айя и Весела, които направиха няколко парчета с Дийп Зоун Проджект преди 20-ина години, които много харесвах(м). Какво се случи с тях, някой знае ли?....Имаха хубави гласове.

Скрит текст:

# 181
  • Rock & Roll feeling ...
Благодаря  Sparkling Heart  Flowers Four Leaf Clover
Когато селектирах за Марго Роби ми направи впечатление, колко осъзната, адекватно амбициозна и трудолюбива е.
Повечето красиви жени са една идея по-разглезени. Нищо не знаех за нея, впечатлих се колко е дейна и не се е оставила само на визия и талант.

# 182
  • Glasgow
За Марго Роби единствено ме е подразвал един материал в дейлито, предполагам изваден от контекст като им знам стила, но все пак. Как като излезли папарашките снимки от сцените за филма Барби била толкова засрамена, не искала да излиза и не знам сикакво...ако наистина се е чувствала така не се ли засрами като подписваше договора за милиони за този филм.
Оплаквачкови пък кой изобщо се интересува от тях, че и ще съдят, аз ако не ги видя в тази тема не ги мяркам никъде. Или пък на Азис последните драми със сторитата, аз по таблоиди не съм го мяркала при все всичките му напъни с бебета, целувки и какво ли не, колко ли се е ровил, за да намери някакви статии...

# 183
А какви са били тези папарашки снимки?
Аз пък се зачудих на историята с е целувката и "Кога друг път ще имам възможност да целуна Брад Пит" как е реагирал мъжа й Grinning
Тя се води щастливо омъжена, не че това пречи на пресата да й преписва флиртове с Уил Смит и Брд Пит. Но се съмнявам да са истина.

За протокола, Тоци винаги ми е била като койот - в началото беше млада и руса, но детайлите - намирах нещо не красиво във фейса. А с времето се изроди с тия корекции и съвсем не ми допада, т.е. вече я намирам за много не красива.

# 184
  • Glasgow
Ние сме ги пускали тези снимки тук, тя в ролята на Барби, нищо особено, в смисъл- Барби Simple Smile да не е очаквала Мерилин да играе във филм за Барби

# 185
Joy помислих, че са я хванали компрометиращо...
Дейлито явно пак се превзема.

# 186
Рут Колева е постигнала много голям успех, ако това за Бъркли е вярно и не е поканена за една лекция като гост-лектор от екзотична държава Stuck Out Tongue Winking Eye

# 187
Толеви си бяха едрички, тромави и пухкави като тийнейджърки, въпреки че спортуваха професионално.
Сега, някои ще кажат, че просто са си изгубили бебешката пухкавост и са се издължили по естествен начин, но аз имам по-друго мнение. За мен те не са естествено слаби, а противно на естествените си заложби, те се поддържат слаби. Естествено слабите хора обикновено са такива още от детството си.

# 188
  • Berlin
Какво лошо има да се поддържаш слаб или с други думи да не дебелееш.🤔 Ест. без инжекции и подобни.

# 189
  • София
Златкиният Карен е бил доста различен преди няколко години. Зъбите очевАдно са нови, но в лицето също като че ли си е правил нещо.
Скрит текст:

# 190
Очевидно прическата Чичко Тревичко обаче минава през времето 😛

# 191
Какво лошо има да се поддържаш слаб или с други думи да не дебелееш.🤔 Ест. без инжекции и подобни.
Нищо лошо, ако не е екстремно. При Толеви е леко нездравословно, според мен лично. И винаги някой коментира, че те може да са си така слаби по натура и да не могат да напълнеят. Ами не е такъв случая при тях.

# 192
Тоц е избухнала, че е високо над всичко и всички, както винаги най-отгоре, където принадлежи 😝😝😝.

Ако се тревожите къде е, да знаете, че е най-отгоре 😝
Скрит текст:

# 193
Ей за това става за смях Антония.

# 194
  • Glasgow
Много е забавна тази жена🤣особено Мисис Русия... нали го бяха изровили от някоя телевизия този конкурс, беше като в селско читалище за някой празник, абсурдно е да е бил истинския конкурс като знаем при руснаците колко са пищни. И колко са им красиви миските

Общи условия

Активация на акаунт