Звездни компромати - Февруари' 23

• 314 391
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 165
Понахейтили са я Николета в коментарите, ама слаба работа.

# 166
  • Sofia
Ути 🤣
Скрит текст:

# 167
Влязох да прочета докъде е клюкарницата за Лорчето от Нова Тв, а то няма и помен от писанията в понеделник.
Мда, така се оказа, и не само за нея.

# 168
  • На морето!
Не знам, ама някак си е тъпо цял живот да си "Маги на Слави".... Иначе са сладки с детето:

Скрит текст:

Тя винаги е била против да й казват така. Само тука за яснота я наричам така. Мисля, че малко й липсваше осигурения живот с пари и всичко, но някак с голямо достойнство преминаваше към новия си избор. Иначе караше хубава нова кола, забравила съм каква марка, която май си беше нейна.

После тя обясняваше, че е много доволна да има по-фин мъж, с прическа, шалче - този Елисавет, а не мутра като предишния. Ама нещата не потръгнаха, не знам заедно ли са още. То беше преди години. После с Кобилкина имаха някакви подкасти и видеа, но не ми харесваше - честно казано, прекъсваха се и кудкудякаха като кокошки. Маги каза, че тя иска да набляга на “психичното”, докато знаете Кобилкина - тя е по паричното Grinning. Не просъществуваха заедно де. Но не мога да отрека, че Маги през годините не спря да се развива в тази област, да чете, да прави семинари. По едно време май й беше омръзнало да прави индивидуални консултации, защото натоварващо, а парите - малко. Не знам точно какво прави сега.

Когато се разделяха се говореше, че тя излиза от връзката с мезонет, кола и издръжка поне докато завърши. Не знам дали е истина, но при всички случаи единствените силни години на Слави-ту бяха докато беше с нея. После се скапа тотално той.

Тук пак е трито по някакви странни схеми и е трудно човек да проследи развитието на темата.

# 169
https://www.instagram.com/reel/CoIuqjjqoqV/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Чичко дядко честити рд на жена си.

Много са сладки, а малкото бебче е голям бонбон.

# 170
  • Glasgow
тя дали осъзнава кампанията по чистене или снима каквото и кажат...

# 171
  • София
Много са ми странни мъжките имена, които всъщност са повече женски- Елисавет, Десислав, Галин, Маргарит, Елеонор и подобни.

# 172
тя дали осъзнава кампанията по чистене или снима каквото и кажат...

Според мен разбира. Тя все пак е доста опитна вече. Но за нея си е шанс да се добута до партньорство със световна марка. Никакви морални съображения според мен не я притесняват. Не защото е най-неморалната жена на света, а защото си разсъждава нещо като “и тоя скандал ще мине, поне аз да се набутам за малко популярност и печалба”.  То много хора са така. Така мисля.

# 173
  • Berlin
Какво за Лорчето (кое Лорче)?

# 174
  • Glasgow
Какво за Лорчето (кое Лорче)?
от прогнозата, но зачистиха за нея покрай информацията за нейн муж

# 175
  • софия
Рут Колева ще преподава в музикалния колеж „Бъркли”

Певицата Рут Колева ще преподава в музикалния колеж „Бъркли” в Бостън, щата Масачузетс, съобщи самата тя във фейсбук. В понеделник, 6 февруари, започва майсторският ѝ клас в магистърска програма „Съвременно изпълнение” в едно от най-престижните учебни заведения за музика в целия свят.

В поста си Рут Колева разказва, че през 2007 г. е била приета да следва в „Бъркли” по бакалавърска програма „Изпълнителско майсторство” с частична стипендия, но семейството ѝ не е можело да си позволи оставащата такса за обучение в размер на 15 хиляди долара на семестър. Заради това тя завършва „Медии и комуникации” в Утрехт, Нидерландия. Учила е и в Hollywood Pop Academy в Лос Анджелис със стипендия от фондацията на Стиви Уондър.
https://www.ploshtadslaveikov.com/rut-koleva-shte-prepodava-v-mu … ABdAHhZNYlC6ztntI

# 176
Марго Роби ми е любимка , мерси Кактус!

за х 2 толеви - тренира като за световно и яде по един лист маруля, страшен страх да не качи грамове Там си е за лечител положението. С възраста става все по дълбок проблема да се поддържа това детско телО.

"Барби" на форумките

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 15:32 от pinko

# 177
  • На морето!
Скрит текст:
поредната война на семейство ОплаКВАчкови .

# 178
Трябваше да е в скрита снимката на Крокс. Станала е плашеща!
Маги на Слави има жилище от него в Драгалевци, поне на документ се води нейно. С Елисавет са се разделили преди години. Тя и книга издаде/ имам я, не ми се смейте/
Марковска мисля, че учи за кеф. Не вярвам да започне работа като псохолог или да се върне към актьорството.

# 179
  • Cофия
Сега на последните снимки Батинкови ми изглеждат някак си по-добре.
Свежа ми е Тоци.
А ски екипа и е жесток! Дали знаем на коя фирма е?

Общи условия

Активация на акаунт