Звездни компромати - Февруари' 23

• 314 376
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Сещам се, за едно предаване, дето се сватосваха хора, избрани като подборка от психолози, не помня как се казваше. Но беше пълен провал като снаждане на двойките, абсолютно ясно предварително, Маги беше консултант. Лошо впечатление ми направи, че беше решила , че тези хора си подхождат, нещо, което на всички зрители беше ясно, че няма да стане.
Сетих се, Женени от пръв поглед

Абсолютно. От километри си личеше, че избраните двойки са крайно неподходящи. Маги тогава обясняваше по какви критерии ги е определила като подходящи един за друг:
Единият искал да има семейство и би приел жена с дете от друга връзка, а другата иска да срещне мъж, който да я приеме с детето. Дотук добре, ама освен тая допирна точка, двамата участници бяха от различни планети.
Жената беше кифла и половина, с джуки, претенции, финансови очаквания за издръжка и скъпи коли.
Мъжът беше старомоден, като излязъл от дупка от 80-те години, живееше с майка си, безработен, без шофьорска книжка.

Е, как може някой психолог да определи тези два типажа като подходящи.....

# 151
  • Sofia
Колко годишна е годеницата на Наско Михайлов? Бяха при Гала преди малко...
Той на 44,тя изглежда много по-млада.
Доста им личи разликата 🤔

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 12:08 от Doli

# 152
  • София
Джугани е с мозък колкото орех, честно… новороденото бебенце има нужда от постоянната близост на мама, при нея само чекнене и парцалки.
Жалко за детето. Дано и този баща е грижовен като за двама.

# 153
Той на 44,тя изглежда доста по-млада.

Боже гледах точно тази част от Гала.  Как може в национална телевизия да ни занимават с размера на пръстена и как щели да му паднат камъчетата ако се коригира?!?

# 154
  • Cофия
Още еднa психоложка на хоризонта се задава,

Посещаваме един и същ педиатър,
била съм свидетел на разни неща, не бих се доверила на услугите и като психолог.....

# 155
Той на 44,тя изглежда много по-млада.
Скоро засякох Наско в един от супермаркетите и изглеждаше много добре, усмихнат и позитивен. Simple Smile Видя, че го разпознах и ми се усмихна широко. Готин е. Simple Smile
Сам беше.

# 156
  • Berlin
НиЛо е, нали? За снимката по-назад става въпрос.😀

# 157
  • София
НиЛо е, нали? За снимката по-назад става въпрос.😀

Мда, тя е. Страхотна кенефна поза.

# 158
  • София
Ева Лонгория и Кери Уошингтън
Скрит текст:
Скрит текст:
Сещам се, за едно предаване, дето се сватосваха хора, избрани като подборка от психолози, не помня как се казваше. Но беше пълен провал като снаждане на двойките, абсолютно ясно предварително, Маги беше консултант. Лошо впечатление ми направи, че беше решила , че тези хора си подхождат, нещо, което на всички зрители беше ясно, че няма да стане.
Сетих се, Женени от пръв поглед

Абсолютно. От километри си личеше, че избраните двойки са крайно неподходящи. Маги тогава обясняваше по какви критерии ги е определила като подходящи един за друг:
Единият искал да има семейство и би приел жена с дете от друга връзка, а другата иска да срещне мъж, който да я приеме с детето. Дотук добре, ама освен тая допирна точка, двамата участници бяха от различни планети.
Жената беше кифла и половина, с джуки, претенции, финансови очаквания за издръжка и скъпи коли.
Мъжът беше старомоден, като излязъл от дупка от 80-те години, живееше с майка си, безработен, без шофьорска книжка.

Е, как може някой психолог да определи тези два типажа като подходящи.....
В "Женени от пръв поглед" се търсеше сеира за сметка на чувствата и нервите на участниците.
Факт, че от 2 сезона - 7 двойки бяха абсолютно неподходящи като възпитание, образование, работа.
Дано са си намерили подходящи половинки след участията им.

# 159
  • софия
Хубавка снимка. бб имала чувство за хумор.
Скрит текст:

Явно Баленсиага са спазарили НиЛо за рекламно лице.

# 160
Ако оформи малко веждите и махне лютеницата от устата си ще е доста приятна.

# 161
  • Sofia
Подмладена версия на д-р Папазова ми е бандата 😁
Пусках сутрин бтв тази седмица,но все не я чувах да бръщолеви...седи,усмихва се и
гледа камерата...

# 162
Далеч от хубави са веждите ѝ.

# 163

Това тренирано и здраво тяло ли трябва да е?
Сигурно, обаче лицето е аууууу....
Момичета, не се подигравайте толкова. Може да е здравословен проблем. И аз изглеждам като нея сега и понеже съм висока още повече се набива на очи слабостта, макар да ям и тренирам много. Не е хубаво така да се заклеймява, макар и за нея, и за себе си да признавам, че е ужасна гледка. Само дето аз не се снимам с такива дрешки демонстративно, нито съм носила късо клинче или бански от 2 г... Даже мъжът ми скоро като ме видя с един нов клин за фитнес ми каза: "Моля те преоблечи се, не е за теб!". Голяма гадост е да си толкова слаб.

# 164
.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 14:08 от Sysly

Общи условия

Активация на акаунт