Звездни компромати - Февруари' 23

• 314 363
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 135
Не знам, ама някак си е тъпо цял живот да си "Маги на Слави".... Иначе са сладки с детето:

Скрит текст:

# 136

И Славена Вътова е на Малдиви. Тя разведе ли се?

# 137
Не знам, ама някак си е тъпо цял живот да си "Маги на Слави".... Иначе са сладки с детето:

Скрит текст:

Тя винаги е била против да й казват така. Само тука за яснота я наричам така. Мисля, че малко й липсваше осигурения живот с пари и всичко, но някак с голямо достойнство преминаваше към новия си избор. Иначе караше хубава нова кола, забравила съм каква марка, която май си беше нейна.

После тя обясняваше, че е много доволна да има по-фин мъж, с прическа, шалче - този Елисавет, а не мутра като предишния. Ама нещата не потръгнаха, не знам заедно ли са още. То беше преди години. После с Кобилкина имаха някакви подкасти и видеа, но не ми харесваше - честно казано, прекъсваха се и кудкудякаха като кокошки. Маги каза, че тя иска да набляга на “психичното”, докато знаете Кобилкина - тя е по паричното Grinning. Не просъществуваха заедно де. Но не мога да отрека, че Маги през годините не спря да се развива в тази област, да чете, да прави семинари. По едно време май й беше омръзнало да прави индивидуални консултации, защото натоварващо, а парите - малко. Не знам точно какво прави сега.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 10:39 от Beauty queen

# 138
Всички й викат така, независимо дали й харесва. Може би не директно пред нея . И така ще си остане....

# 139
  • Glasgow
Той да, на мен ми е приятен.

Нейният мъж не е беден, просто не е мутренски типаж като предните.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 12:49 от Jokerr

# 140
  • софия
Тези български "звезди". Сигурна съм, че ще се сетите защо слагам снимката. Кой е ще кажете вие, ама без гугълване.
Скрит текст:

# 141
Джей ло не беше ли наскоро в тази поза?

# 142
Джугани нямала време за депресия след раждането…
Скрит текст:

# 143
Като клекнат на тези снимки, все едно…

# 144
Виждала съм Маги в няколко ситуации, в които всеки би си скъсал нервите и шапка ѝ свалям, колко изящно ги отсвири. Не съм я ползвала като терапевт, но си казах, че бих, след като самата тя се справя така добре.

# 145
Тези български "звезди". Сигурна съм, че ще се сетите защо слагам снимката. Кой е ще кажете вие, ама без гугълване.

Коя е пък тази....?!?!

ПС: Гугълнах я , честно си признавам.

ППС: И тази, и Джулката, и разни знайни и незнайни миски и плеймейтки, работещи незнайно какво са ми адски плоски и смешни като почнат да се доказват колко са красиви и вървежни.

# 146
  • София
Джугани е с мозък колкото орех, честно… новороденото бебенце има нужда от постоянната близост на мама, при нея само чекнене и парцалки.

# 147
  • Glasgow
Тя работеше в екипа на Кобилкина и моя приятелка беше доволна, но някой тук каза, че вече не е в този екип.

# 148
Сещам се за едно предаване, дето се сватосваха хора, избрани като подборка от психолози, не помня как се казваше. Но беше пълен провал като снаждане на двойките, абсолютно ясно предварително, Маги беше консултант. Лошо впечатление ми направи, че беше решила , че тези хора си подхождат, нещо, което на всички зрители беше ясно, че няма да стане.
Сетих се, Женени от пръв поглед

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 11:49 от Анонимен

# 149
Беше хубава навремето, със спортна фигура, дълга руса коса, усмихната. Не мога да кажа красавица, защото тя няма класически черти, но беше хубава и лъчезарна. Сега е позагрубяла някак. Е, и остаряла де.

Общи условия

Активация на акаунт