Звездни компромати - Февруари' 23

• 312 680
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 2 640
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Скандала между двамата ще затихне, медиите ще спрат постепенно да отразяват действията им.  Но, никоя жена НЕ заслужава друга да влиза в дома ѝ, да спи в завивките ѝ,  и да яде от бурканчето сладко в нейната кухня! Това наранява още повече и може да да изкара звяра във всяка уважаваща себе си жена! Малката, никак не е малка, хайде моля ви! Пике си изигра лошо картите, можеше по съвсем друг начин да си оправи развода и тогава да разхожда малката!
Стисльо, спестил няколко хиляди от хотели, и за какво?
Вероятно и майка му е знаела, нали са съседи...

Кажи честно, как и е хрумнало да изяде сладкото Joy
Ми изхабила енергия, огладняла. Може да е решила, че се яде много сладко в тях, и никои няма да забележи Grinning

# 2 641
Е сигурно малко е бил забравил да каже на Шакира какво иска.

На мен ситуацията ми е ясна. Ако съм на Шакириното място ще го ударя на такъв живот, че ни Пике, ни роднините му ще ми правят някакво впечатление. Тя сигурно точно това и прави, но пуска разни клюки да поддържа искрата на медиите Simple Smile

# 2 642
  • Варна
Кажи честно, как и е хрумнало да изяде сладкото Joy
Мазала го е по Пике и е редила парчета портокал.

# 2 643
  • Glasgow
А може и стратегия да е, да остави следи. Правят го любовници и не само.

Ох Мис Ноар🤣🤣🤣

# 2 644
Наистина има интелигентен начин да се случват нещата, и да водиш друг в семейния дом след като изпидуркаш децата при мама не е такъв.
Шакира заслужава сега много по-хубаво сладко!

# 2 645
Точно, другите оставят гащи, косми, подхвърлят нещо, тая се сетила за сладкото Grinning

# 2 646
  • До морето
Аз доколкото разбрах са изгонени и двамата, а не само "малката пръдла", така че коментирам общата им наглост в изневярата. Няма спор кой е по - виновен от двамата.

А това със сладкото е толкова плоско и смешно. Коронният номер на такива дето им е писнало да са номер 2 след "ужасната съпруга" и взимат нещата в свои ръце.
Други известни от арсенала са:  "паднала обица", "забравени гащи/сутиен под леглото" и любимото ми "червило по яката".

# 2 647
Както не разбирам подобен вид мъже като Пике, така не разбирам и този тип жени като новата му. Сложи край на брака и си ходи където искаш, с която искаш. За "малката пръдла" - - >извинявам се, но можеше и да му откаже след като е световно известно, че е женен, но е Пике, нали, изестен, пари, как ще изпусне, нищо, че нея може да я последва същата съдба като на първата, в чието легло се е въргаляла тайно. Долняри.

# 2 648
Кажете ми моля, Низамов има ли някакъв афинитет към другият пол (като Дарин) щото ми е много странен с този аутфит не за първи път? Joy По Бтв го гледам и си е женен с две дъщери каза.

# 2 649
  • in Wonderland
Кажете ми моля, Низамов има ли някакъв афинитет към другият пол (като Дарин) щото ми е много странен с този аутфит не за първи път? Joy По Бтв го гледам и си е женен с две дъщери каза.

Дарин Ангелов? На другия бряг да е и той ли?

# 2 650
Аз винаги съм се чудила на това как се забравя бельо ако ходиш по чужди легла. После без бельо ли си тръгваш? Дошла си с гащи, после някак забравяш за това, обуваш си панталона на голото д.. без да ти прави впечатление и цап-царап - тръгваш си 😅

# 2 651
Ами оттук го знам. Женен е, но си има и.. други интереси. 😁 И как се облича, аз така се усъмних и после го прочетох тук.

# 2 652
# 2 653
От личен опит мога да заявя, че кармата връща всичко на всеки! Казвам го с убеждението, че знам колко крайно ще прозвучат думите ми. Хубавото в случая е, че когато приемеш "провала" и се замислиш за грешките си, изпитваш някакво успокоение за справедливост.

Е, не, лИбов било - новата казала твърдо на Пике, че няма да бъде поредната авантюра и, или заявява пред света, че връзката му с Шакира приключва, или тяхната била към края си. Защо ли имам чувството, че тази не е по-малко контролираща и "властна" от Шакира.

# 2 654
  • Glasgow
За Кармата се подписвам с две ръце. Така ми го върна в момент, когато ми се загнездваше вече.
Пике и новата му сега дали ходят в майка му, дето живеела срещу Шакира🙄Четох, че зид щяла да вдига. На тези пари, с които разполага защо не се премести просто...

Общи условия

Активация на акаунт