Звездни компромати - Февруари' 23

• 311 495
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 2 880
  • Glasgow
А Васил Драганов се "шегува"
Скрит текст:

# 2 881
Крайно неприятен и антипатичен ми стана този. Ролята му в сериала беше забавна, обаче явно в реалния живот е ужасен..

# 2 882
Интересно за колко време ще узрее за идеята, че е по-добре да изтрие тази снимка и тъпия коментар.

# 2 883
  • София
Ох, отдавна толкова гнусно не ми е било от публична личност. Confounded
Дайте да видим какво е яла Тоци по-добре Simple Smile Едно време дирника на Лозанова ни сдобряваше, сега са манджите на Батинков - остаряваме Joy

# 2 884
Не им знам отношенията, но за този пост ще кажа само:  Просто парче излезе, Драганов!

# 2 885
Духовникова е качила тази снимка и моментално от богиня ми стана някак си обикновена. Това разбира се не е проблем и се радвам, че се е осмелила да се покаже без грим и филтри.
Скрит текст:

# 2 886
Еми какво на 46год. изглежда си баш там, Теодора винаги си е изглеждала на възраста. Аз не харесвам гласа ѝ, много е дразнещ.

# 2 887
А Цитиридис с този 1 час… Май скоро ще изчезне това предаване.

# 2 888
  • в пералнята
Духовникова ми е толкова красива, с или без грим, няма значение. И противно на горното мнение, смятам гласът й за страхотен.
Харесва ми колко е естествена и стилна, излъчва класа, не се е унищожила като много други.

# 2 889
  • До морето
Духовникова ми е в една категория с Аня Пенчева - безумно бездарни актриси, но за сметка на това високо надценени. И двете в поведението си  са застинали някъде в ранните си 20 и се държат като ощипани госпожици. На снимката обаче си изглежда супер и като цяло харесвам такъв тип красота като нейната - студена и ненатрапчива.

# 2 890
  • София
Че тя Духовникова постоянно се показва с доста натурални снимки, не виждам какво има да се осмелява. Нормално си изглежда, на тази снимка даже ми е хубава.
Сигурно защото по принцип не и се възхищавам особено.

# 2 891
Ана де Армас
Скрит текст:

Моника Белучи на корицата на гръцкия Vogue
Скрит текст:

Ирина Шейк
Скрит текст:

Джейми Лий Къртис
Скрит текст:

Мишел Уилямс
Скрит текст:
Аманда Сайфред
Скрит текст:

Кейт Бланшет
Скрит текст:

Сара Сампайо
Скрит текст:

Хилари Дъф
Скрит текст:

Лени Клум
Скрит текст:
Тейлър Хил
Скрит текст:

Дженифър Гарнър и дъщеря
Скрит текст:

# 2 892
Като гледах Петковата Яна и Ивайла Бакалова, рязко реших да спазвам лунната диета утре:joy:. Кви са тези фини газелки, едната роди преди 2 месеца!

# 2 893
Духовникова има ботокс в челото.

# 2 894
Снимката от басейна ме провокира да си кажа мнението за Драганов в ролята на Радко. Да, има добра актьорска игра, но минимум половината от успеха му в тази роля се дължи на специфичното му лице и по-точно, че е някак си гъзолик по природа.

Общи условия

Активация на акаунт