Звездни компромати - Февруари' 23

• 315 618
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 600
С тази снимка се опомних, че животът върви напред, а не назад. Остаряваме.

# 601
Тото е неповторим 🤭. Много ме кефи как се опитва да обяснява на Ники Кънчев, Годжи, Камен, Ивайло Вълчев и т.н какво е било през 90-те, когато е бил едва на 3-4 години😂. И така се опитва да им разказва техните си истории, че все едно е бил част от екипа на Хъшове, Каналето. Ники Кънчев добре му сипа и му сви перките не смееше много да острумничи чак по едно време жал ме хвана за него🤭.Само се чудя Слави какво видя в него, че го взе под крилото им. И се чудя Тото как успя да му влезе под кожата, че чак и предаването му води и в телевизията често се подмята. С Лъчо май разтуриха групата те отричат, но май са в обтегнати отношения.

# 602
Тото  нали е от Враца, те половината са от оня край, та може заради това. Иначе мен Тото не ме кефи, невъзпитан ми се струва, с гордост разправяше история как пърдяли пред публика или нещо подобно и тогава нещо не ме изкефи.

# 603
Mиналата седмица бяхме на семейна вечеря и до нас - хоп, седна НиЛо-то с малкото Николче (1:1 с Божинката) и някакъв мъж.
НЛ на живо има супер изморен вид и като цяло, ако не знаеш, че е тя - просто с нищо не привлича поглед. Вярно, беше без грим и прическа и с овъртайз сако 😁 ММ се разочарова (пък моите акции се вдигнаха).
Скрит текст:
Малкото обясняваше на сервитьора, че има 2ка по Мат, но си я поправила с 3ка.

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 00:23 от Не се сърди, човече

# 604
  • София
Тото е бездарен като водещ, дебилен и обиден за събеседниците си. Едно цяло интервю съм гледала, с предишния ансамбъл и беше потрес, първо, че не знае как да надгражда с информацията за събеседниците си, т.е. неподготвен според мен за разговорите, второ, че му липсва речник. Изкушавам се да изгледам интервюто с Бербатов, заради самия Бербатов, той много рядко дава интервюта, даже не знам как баш Тото се е "уредил". Както го описвате, Бербатов сам е направил разговора.

# 605
И аз не го харесвам. Обикновен ми е, елементарен, обикновен човек с не много умствен багаж взел се за Еминем. То плюнки то чудеса по всеки един гост.
И мен много не изненада присъствието на Бербатов все още не съм го гледала обаче. Всичките му гости са били къде покрай предаванията в които е участвал, покрай музиката, приятели,  инфлуенсъри и изведнъж Бербатов. Много го харесвам още откакто бях мъничка, а той плейбой батко 🤭😆. Много красив мъж😍 май не се забърка и в медийни скандали и чудесни деца има.

# 606
  • Rock & Roll feeling ...
Харесвах Тото като не се опитваше да бъде умен, забавен и пр.
Още в началото, когато беше с Яна и водеха с Лъчо " Не питай гугъл, питай скандау".
Четяха писма на зрители уж, които поставят някакъв проблем от рода на " какво да направя; как да постъпя" и те сипваха акъл Grinning
Но след като изтече  клипчето с малката му п*шка и той много се промени.
Не е трябвало да праща такива клипчета, особено борейки се да бъде популярен.
Винаги някоя може да го издъни. После иди обяснявай, че било от злоба и пр. Ама сега теб ли асоциират с малка п*шка? Теб. Дори Божинката е по-добре в тази област, който също има голи снимки, които малкото коте му пусна.

# 607
Ама чакай сега, какво е виновен Тото, че има малка пишка? И дали наистина е толкова малка или на видеото така изглежда? Ако има очевидци, да споделят. (Има си човекът семейство, две деца, на жена му явно й стига)
Иначе и аз не го харесвам, откакто стана голяма работа

Вихра и Иван се ожениха само заради предаването. Нали водиха Отчаяни съпруги, а без да са женени, някак нямаше да е същото. Същото се отнася и за брака на Андрей с Даниела

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 07:56 от Little heart

# 608
  • Rock & Roll feeling ...
Не е виновен за това, което има, а че го показва.

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 01:02 от Летящ Кактус

# 609
Всяка вечер се будя по това време и заспивам след час Confused Та сега загледах повторение на Преди обед и най-вече Деси Стоянова. Зачудих се за възрастта и, гугъл каза 47 Rolling Eyes Голяма свежарка, мислех, че е около 38. Нилото тъпче детето си предимно с кфс (обща позната имаме), то и личи на малката, набитичка е.

# 610
  • София
Райна си е сложила дългите крака
Скрит текст:

Саня Борисова рекламира детски колички kikkaboo
Скрит текст:

# 611
Саня роди ли? Пропуснала съм....
Райна е симпатична, жалко, че и тя си сложи устни. Преди беше красавица.

# 612
  • София
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Сега гледах клипче от Грамите, Дженката се зъби на Бенчо, а той не знае къде се намира.
Роузи
Скрит текст:
Брад Пит
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Ема Робъртс
Скрит текст:
Кортни Кокс
Скрит текст:
Антонио Бандерас
Скрит текст:

# 613
И аз го видях това клипче с Джей Ло и ми се стори, че Бен е абсолютно неадекватен и се надявам да е от алкохол, а не нещо по-сериозно. Целия беше почервенял и посърнал, с блуждаещ поглед. Тя ми се струва много обсесивна към него.

# 614
Бен според мен е на някакви много силни успокоителни... Някакви лекарства със сигурност взима. ДжЛо да не го е отвлякла, или да е взела идеята от онзи филм с Бен (забравих му името). Сигурно го е принудила да се оженят и сега го изнудва. С Ана де Армас изглеждаше адекватен и свеж като репичка.

Общи условия

Активация на акаунт