Звездни компромати - Февруари' 23

• 315 628
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 660
На наградите Грами Меган Фокс и гадже, което не знам как вижда с този бретон, иначе тя е много красива тук.
Скрит текст:

# 661
  • гр.Пловдив
С тази снимка се опомних, че животът върви напред, а не назад. Остаряваме.

Ъъъъ,Гуркова към момента няма нищо общо No Mouth

# 662
  • на пистата
Къде са очите на Мадона?

# 663
На последната снимка Мадона ми заприлича на Дрю Баримор в най-лошия й период.

# 664
Много коментари има в Туитър за Бен Афлек. Медиите го наричат " най нещастният мъж на планетата". Все едно Джен го е отвлякла и го държи за заложник, който влачи по събития, въпреки волята му, докато неговото единствено желание е да се прибере и да си сипе.

# 665
  • In The Middle Of Nowhere
А на мен ми прилича като да е излязла от каста на Хелрейзър (Мадона).

# 666
  • София
]
Саня Борисова рекламира детски колички kikka boo
Скрит текст:

По-скоро тъжно....
и клипа към рекламата.

# 667
  • София
Къде са очите на Мадона?
Където се очаква да са :
Скрит текст:

# 668
OMG! Мадона ... Бабо, защо са ти толкова големи ушите, брадичката, скулите, устата? Joy Всичките накуп ще ни изяде тя Smiley

Наталия G обясняваше преди време как ходела да се пълни всеки месец ... Тогава си помислих, абе тази толкова ли поне малко не е отворила горната чакра, че не осъзнава последствията от това? Изглеждаше ми една идея по-умна от останалите миски. Оказа се вярно и ето резултата след година-две редовна практика всичко се е свлякло надолу и удвоило обема и тя е на път да ни изяде Joy

# 669
Още клипчета с изтерзания Афлек. ДМС Бен
https://www.youtube.com/shorts/yZhy-hhH6Bc

Меменца
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

А Джей Ло си е забравила дългите крака
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 670
  • София
Катрин Зита-Джоунс, Майкъл Дъглас и сина им
Скрит текст:
Еванджелин Лили
Скрит текст:
Пол Ръд
Скрит текст:
Мишел Пфайфър
Скрит текст:
Рийз
Скрит текст:

# 671
  • Glasgow
Елен Колева пусна тикток видео (в нейния фб го видях) как плаче за жертвите в Турция, призовава да сме добри и т.н. Дотук ок, аз също ужасно се разстроих и два дни само това ми е в главата, макар да намирам неуместно видео...Част от последвалите я го намират неуместно също, и оттогава не се е спряла с хейта-ще трие...ще блокира...нарича емоционални инвалиди или ампутирани, може да не цитирам точно.
И сега последно не знам какво е посланието- да сме добри или не.

# 672
Мишел Пфайфър ❤️ Ето така се остарява!

# 673
Още клипчета с изтерзания Афлек. ДМС Бен
https://www.youtube.com/shorts/yZhy-hhH6Bc

А Джей Ло си е забравила дългите крака
Скрит текст:

Личи си кой е мъжа в семейството. Хванала го за ръка и го влачи след себе си като разплакано дете, а той горкия ако можеше щеше наистина да ревне. По погледа му личи, че му е все тая, само цирка да върви и миУото да е доволно.

Джел Ло освен дългите си е забравила и слабите крака, винаги е била набита, но сега пфф двоен ми изглежда тоз джолан.

# 674
И все пак й се възхищавам. Не е първа младост, а не се предава - качена на тези кокили, сложни рокли с шлейфове, гримове, прически, търчи от събитие на събитие, позира, снимки, държи се изрядно пред камери, оправя заблудения мъж, влачи го там след себе си… не се отказва да участва в панаира на суетата!

Не че някой очаква да седне с плетка вкъщи. Но тя сякаш тепърва е млада звезда в зенита си.

Общи условия

Активация на акаунт