Звездни компромати - Февруари' 23

• 315 584
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 375
На мен, отгоре- отгоре като ги гледах, учудващо американката ми хареса анй- много, най- естествена беше, дори и да има корекции, не биеха на очи. На другите три намесите бяха просто очеизбождащи (там наШта държи палмата на първенството). Бих искала да чуя диалог между еквадорката и Божинката- имат еднакъв стил на изказ, скорост на мисълта и словесен запас.

# 376
# 377
Да, Диана нещо не изглеждаше добре и тази черна панделка за какво я беше сложила.

# 378
Попаднах в анимацията Футурама на думата "женоиди", та и тук повечето показвани за мен вече са женоиди.

# 379
До колкото разбрах от тази тема, бащата не и го дава. Явно е преценила, че е по-добре да е при баба си и  баща си.
Не мога да съдя за подобни решения. Просто е публично всичко, а иначе не е единствената.

И как ще стане бащата да отдели за няколко месеца детето от майка му без нейно съгласие? Особено при публични личности. Никак. Лъже като циганка.

# 380
Е дайте един скрийншот на Диана за тези, които не гледаме тв.

Аз изгледах филмчето за Памела. Ами тя си е типично плейбой зайче, което впоследствие мечтае да се отърси от този си имидж. И едва сега, на близо 60 и след участието си в спектакъла Чикаго на Бродуей хората разбрали какъв голям талант има. Опитаха се да направят хепи ендинг, но беше много тъжно за мен да гледам жена на възраст в такава роля. И Памчето с нейните разсъждения - тя се снимала за Плейбой, прави си силиконите и после се чуди защо журналистите я питат за кубиците, а не й задават сериозни въпроси за актьорската игра в Спасители на плажа ... Всъщност, тя е първата с "изтекло" секс видео. Предложили й 5 млн за правата, но тя отказала. Странно, при положение, че по едно време се подвизаваше в българския биг брадър за мижав хонорар. Grinning За наркотици нито дума обаче, а не е като да е нямало.

# 381
Мммм, Стенли изглежда много добре.

# 382
"Модната икона" предполагам на снимки, няма пояснение. Но аутфита е потресаващ.
Скрит текст:
,

# 383
И двете са трагични! А Синтия Никсън от онази сцена с жената със странната ориентация ми опротивя тотално! Как се казваше тази "жена"?

# 384
Антония ако не се гримира толкова цветно ще изглежда по-добре.

# 385
Миранда.

# 386
И двете са трагични! А Синтия Никсън от онази сцена с жената със странната ориентация ми опротивя тотално! Как се казваше тази "жена"?
В сериала - Che, иначе е Sara Ramirez.

# 387
Да, вярно Че беше! Мирандата е ясна и тя май в реала си е обратна. А Рамирез и тя ли е на другия бряг?

# 388
Определяла се като non-binary. 😅

# 389
Ох, явно даже не знае на кой бряг е горката! Sweat Smile

Това всъщност какво означава - би? Изобщо не са ми ясни тези нови самоопределяния.

Общи условия

Активация на акаунт