Звездни компромати - Февруари' 23

• 315 609
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 1 875
Не знам коя е Ингеборга Дапкунайте, но е свеж полъх след звездните изчанчености.

Вчера си пуснах 100% будни без звук, и хич не ми хареса Надя като присъствие. Не я чух как говори, но и без това повечето време гледаше "умно". Видя ми се твърде силно гримирана и някак не на място. Навремето в Елит ми допадаше.

# 1 876
  • софия
Не знам коя е Ингеборга Дапкунайте, но е свеж полъх след звездните изчанчености.
Литовска актриса, която е играла и в холивудски филми. Партньор на Малкович в театъра от много години. Участва с него в "В самотата на памуковите полета", която ще се играе до събота в Народния.

# 1 877
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/13783651 , бих повярвала повече на бившата му жена.

# 1 878
По-добре да се разделят, когато не се разбират. Това, че е намерила любовта в "кварталния кебапчия" не го намирам за лошо. Какво значение има професията му...?

# 1 879
Като почнат да си вадят кирливите ризи.
На мен лично Драганов ми прилича на насилник.
Никоя майка, освен Джуганито, не би се отказала доброволно от децата си.

# 1 880
Абсолютно съм на страната на съпругата.И не от солидарност,а защото съм убедена ,че Васо е насилник.Чувала съм го как разговаря когат е сърдит.Неприятна персона.
Само не знам как си е оставила децата(или просто той ѝ ги е взел).

# 1 881
как се взимат деца, айде моля ви се. да не е някоя мутра.
така или иначе ние чуваме неговата дума срещу нейната, доказателствата не ги знаем. а това, че е крил децата над година, не ми се вярва особено. все пак лесно може да се установи местонахождението му и да се намерят децата.  не го защитавам, просто това ми се наби на око.

# 1 882
  • Sofia
Явно външността лъже...все ми е изглеждал добродушен и дори малко смотан 🙄

# 1 883
Само гледай. Насилници в комбинация с манипулатори- чудна работа.

# 1 884
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Абсолютно съм на страната на съпругата.И не от солидарност,а защото съм убедена ,че Васо е насилник.Чувала съм го как разговаря когат е сърдит.Неприятна персона.
Само не знам как си е оставила децата(или просто той ѝ ги е взел).
Вероятно не е имала достъп до тях...

как се взимат деца, айде моля ви се. да не е някоя мутра.
така или иначе ние чуваме неговата дума срещу нейната, доказателствата не ги знаем. а това, че е крил децата над година, не ми се вярва особено. все пак лесно може да се установи местонахождението му и да се намерят децата.  не го защитавам, просто това ми се наби на око.
Еко как, и този не е "мутра", даже напротив :
Май детето не е виждало майка си от години, и няма развитие?

https://trafficnews.bg/bulgaria/balgarka-obiavi-deteto-si-otvlec … terpol-gi-150587/

# 1 885
  • София
Може да я е било страх, ако не ги беше крил, нямаше да премести детето в самостоятелна форма и да учи вкъщи второкласник. Тя може и да не иска да ги взима да жевят с нея, но едва ли е искала да пръкъснат контакт, казва, че вече се виждат отново след споразумение.

Твърде съмнителни са му изказванията, фокусиране в другия, че бил по-възрастен, грозен и тн, какво значение има това, както и повтарянето колко я обичал още, но нямало да я приеме обратно с чуждо дете. Все едно тя иска да се връща.

# 1 886
Защо Малкович не е опитал вкусна българска храна, ами опитал арменска?

# 1 887
Дори само това, че се е замъкнал в БНТ да обяснява, че новият мъж на бившата му е кебепчия и всичко останало, а след това и на някакви сайтове, дава яснота за какво дребно човече става дума.
А БНТ какво дъно са стигнали, нямам думи.

# 1 888
Как може зрели хора така да се излагат публично ? Не им ли е неудобно, имат деца.
Отвратителна история, нямат грам мозък.

# 1 889

Еко как, и този не е "мутра", даже напротив :
Май детето не е виждало майка си от години, и няма развитие?

https://trafficnews.bg/bulgaria/balgarka-obiavi-deteto-si-otvlec … terpol-gi-150587/

съвсем различно, това си е чисто отвличане. затова казах, че при него е трудно - публична личност, знае се къде живее, къде работи....не е избягал в Дубай.
и двамата са съмнителни. него никога не съм го харесвала, но е вероятно и тя да не е стока. грозна работа

Общи условия

Активация на акаунт