Звездни компромати - Февруари' 23

• 315 602
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 1 965
Джей Ло е поредната прехвалена мадама в тази тема, след Анджелина Джоли. Може би защото винаги се пускат някакви лустросани нейни снимки, пък и тя доста ъпгрейд си е направила през годините.
Аз пък не искам да приличам на нея на тези години, намирам Ева Лонгория за много по-фина и добре сложена.

Джей Ло близо до глиган с клин - не е избягала от късите крачета и набръчкана шия.
Скрит текст:
Просто поредната латина със сплескан нос.
Скрит текст:
на Слънчака
Скрит текст:

# 1 966
Еха калъфките ха Гущерова избродирани, а на Тоци????

Скрит текст:

# 1 967
  • Glasgow
Някой гледал ли е днес Георги Стайков (Роко от "Вчера")? От какво е болен?

# 1 968
От поредицата “познайте кой е”

# 1 969
Множествена склероза.

# 1 970
  • Брюксел / София
Боже, на първата снимка на Ким изглежда все едно е “произвела” чантата от трите букви. Чудят се колко оригинални да бъдат и понякога сътворяват страшни тъпотии!

Едит: Георги Стайков е болен от множествена склероза от няколко години, за съжаление.

# 1 971

Множествена склероза Sad

Скоро бях на опашка за виза с Христо Шопов (Иван от Вчера). Изглеждаше добре, само с напълно гола глава вече и бръчки около очите, но иначе много добре, отслабнал, свеж.

# 1 972
# 1 973
Галена
И аз не искам да съм табуретка, като ДжЛо. Лицето искам, ако наистина изглежда така и не я филтрират.

# 1 974
  • SF
В кое предаване се е появил днес?

Горе на снимката е Галена с устата на Мария.

# 1 975
  • Glasgow
Ужас 😔мина ми през фийда, че ще съди за закъснял Телк и го загубих...Виждала съм го преди години, май тъкмо се беше прибрал, освен че беше остарял нищо друго не ми е направило впечатление 😔

# 1 976

Клонинг?  (една от многото еднакви)

# 1 977
Бела Хадид преди и след
Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 978
Ужас 😔мина ми през фийда, че ще съди за закъснял Телк и го загубих...Виждала съм го преди години, май тъкмо се беше прибрал, освен че беше остарял нищо друго не ми е направило впечатление 😔
Ако говориш за Георги Стайков, преди около две години в мрежата той пак бе избухнал нещо и моя приятелка, която  е наясно с наредбите в тая посока, се опитала да помогне със съвет. Ужасен език, нецензурен и абсолютно непредизвикан от нейна страна. Беше потресена. Обрала неговото недоволство от всичко в живота, но и не само тя. Изключително жлъчен в общуването в социала.
Никой не иска да е болен, но всеки се бори с нещо в тоя живот, без да влиза в подобна конфронтация.

# 1 979
Зита и Лопез имат различен цвят и тип кожа, няма място за сравнение. Колкото и да ни се иска да остаряваме като Лонгория , Салма Хайек и Джей Ло, повечето българки ще остаряваме като Катрин Зита освен ако не е намесен някакъв много добър ген. Според мойто скромно мнение
Разбирам тезата ти, но имам колежки на по 50, без никакви интервенции - е, не са като Лопес, но и като Зита не са. Катрин изглежда на 60, не на 50.
Божа работа, но мисля, че без да си беше правила нищо по лицето, щеше да изглежда много по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт