Звездни компромати - Февруари' 23

• 315 602
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 1 995
И на мен ми направи впечатление Стайков сутринта, дори се наложи да му спрат звука към края защото той избълва много жлъч и злоба. Много арогантно поведение показа, но аз си го обясних с това, че е несправедливо третиран от ТЕЛК. Оказва се, че просто такива са процесите и да, колкото и да са нелогични и ощетяващи, правилата са за всички, не само за него. Може би това ще му бъде последната покана за ефир заради избухливия му тон.
Беше без зъби, брадясал, опърпан. Жалко, че се е отдал на алкохола. Дано има близки до себе си за да му помогнат.

Слагам линк от сутрешното интервю
https://www.youtube.com/watch?v=mfU1EP_sXHU&t=106s

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 12:47 от Dress as Princess

# 1 996
  • София
Какво хубаво момче беше Стайков. Ужасно остарява. Той не живя ли доста повече години в чужбина, отколкото в България?

# 1 997
Батинкова си показа новата колекция скъпи бижута.Да са й честити.
Само колието. Другите кутийки не.

# 1 998
Батинков съм го срещала един два пъти, изглежда кротък човечец, ходи с един костюм като шеф на предприятие от 90-те години. Та може би от доброта и наивност.. или смята че Тоца му вдига активите.

На Преслава блузата и е по-подозрителна от корема

# 1 999
  • Viena
Джейн Фонда на 85 години,снимката е от вчера във Виена.❤️❤️❤️

# 2 000
Разведрявам атмосферата петъчно с един мой любимец. Малко е младичък, но пък няма да го водя вкъщи я. Joy
Кевин Лютолф, швейцарски модел и актьор,
Скрит текст:
, , ,, , , , ,,

ЕХАААА Stuck Out Tongue Winking Eye
Петък е....моля още едно от това

# 2 001
Няма останала следа от Ростислав от Вчера.
Поредния сърдит искащ да съди България. Той сега в Швеция или България живее?

# 2 002
Няма останала следа от Ростислав от Вчера.
Поредния сърдит искащ да съди България. Той сега в Швеция или България живее?
В България, нали каза, че в Швеция няма ТЕЛК. В Швеция само за алкохол няма да му стигат парите

# 2 003
Някой знае ли Батинков какъв бизнесмен е?
Аз ги подозирам в демонстрация на стандарт, който нямат 😁 Или поне не чак толкова, съдейки пак по костюмчето 😁 с което го видях два пътЯ, но и някакво чувство

# 2 004
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Някой знае ли Батинков какъв бизнесмен е?
Аз ги подозирам в демонстрация на стандарт, който нямат 😁 Или поне не чак толкова, съдейки пак по костюмчето 😁 с което го видях два пътЯ, но и някакво чувство
https://papagal.bg/person/CCFAE491792B4FFC3B2FE607BE5D03BA599FBF … 3994CD5897DA486AA
Това е официалната информация.

# 2 005
Голяма мъка е да слушаш Батинкова, как обяснява, че подаръците са с нейните инициали от Картие😂😂😂

# 2 006
Е добре си е човекът, просто нямал вкус 😁

# 2 007
Преслава с това облекло и според мен е бременна.

# 2 008
Преслава и семейство много ми харесват, изглеждат сплотени и обичащи се. Няма да забравя когато беше бременна пускаше снимки от една палатка в планината с мъжа си. Според мен явно той я "чистеше" или държеше далеч от наркотиците тогава. За мъжът ѝ като личност ще си спестя коментарите, но е ясно че я обича...

# 2 009
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Преслава и семейство много ми харесват, изглеждат сплотени и обичащи се. Няма да забравя когато беше бременна пускаше снимки от една палатка в планината с мъжа си. Според мен явно той я "чистеше" или държеше далеч от наркотиците тогава. За мъжът ѝ като личност ще си спестя коментарите, но е ясно че я обича...
Преслава е вземала наркотици?

Общи условия

Активация на акаунт