Звездни компромати - Февруари' 23

• 315 602
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 2 010
Те още от преди това започнаха да ходят по планините. Той нали е бивш спортист. Симпатични са, не мислех, че ще се задържат толкова. И те навсякъде ходят с детето, но и бавачката взимат с тях

# 2 011
  • In The Middle Of Nowhere
Погледнах последните публикации в инста на Антония и някои от нещата, които ми се набиха на очи са...
6 различни снимки в 6 отделни поста с еднакъв текст(?)... Мащабно пазаруване на бижута и много лоша ринопластика за нейно съжаление, която сигурно е най-малко 3 броя. Притежава и някакъв мазохизъм да се снима от най-неподходящия ъгъл, което още повече изопачава чертите на лицето й.

# 2 012
Те и за футболиста Лечков бяха писали във вестниците,че бил наркоман,но после се оказа,че е пълна лъжа...!

# 2 013
  • на село
От поне два месеца виждам аз бременна фигура при Преслава, само от снимки тук, а на последната вече много личи.

# 2 014
Аз с бавачка не съм ги виждала никога
Те още от преди това започнаха да ходят по планините. Той нали е бивш спортист. Симпатични са, не мислех, че ще се задържат толкова. И те навсякъде ходят с детето, но и бавачката взимат с тях

# 2 015
От поне два месеца виждам аз бременна фигура при Преслава, само от снимки тук, а на последната вече много личи.
Поналяла се е Преслава, дано й е лека бременността (дано е вярно!), но дали е подходящо ако си бременна да пееш по задимени чалготеки?

# 2 016
Ах, този Кевин🥰
Наскоро разбрах, че е 95 набор някъде 😁

# 2 017
  • София
Аз с бавачка не съм ги виждала никога

На последната топла дестинация бяха с бавачка.Тя май е все с тях по почивките.

# 2 018
Винаги е с тях на почивки.
Били сме заедно в един хотел, бавачката е неотлъчно до тях.
Но и Преслава прекарва време с детето.
Мъжът много често взима и неговото дете с тях.

# 2 019
Преслава и семейство много ми харесват, изглеждат сплотени и обичащи се. Няма да забравя когато беше бременна пускаше снимки от една палатка в планината с мъжа си. Според мен явно той я "чистеше" или държеше далеч от наркотиците тогава. За мъжът ѝ като личност ще си спестя коментарите, но е ясно че я обича...

Преслава е вземала наркотици?

И мъжа й я чисти в планината... Laughing

# 2 020
Версия за съдбата на Ружа Игнатова, според "Бърд" - че е убита през 2018 г. - https://bird.bg/ruja-ignatova-taki/?fbclid=IwAR1OhkhfiPdgVs7AEKv … Pd3rAOrUTBCkqmSZg

# 2 021
  • Glasgow
Георги Стайков когато го бях виждала беше с една жена, която изглежда по-възрастна от него, но бяха двойка, беше някакво специфично име, но не мога да се сетя. Тъкмо мисля се беше прибрал от дълги години странство и брак с чужденка и тя му беше нова партньорка. Дали са още заедно...
 На Преслава мъжът ми харесва как си гледа и детето от другото семейство, на рождени дни и бившата жена също сме я виждали по снимки...и голямото братче как се грижи за на Преслава момиченцето

# 2 022
Георги Стайков помня само, че се разведе със първата си съпруга, оперна певица чужденка, с която имат дете, и се ожени за своя любов от ученически или студентски времена:

Скрит текст:

# 2 023
  • Glasgow
Да, с тази жена съм го виждала. Амелия, Асения, нещо такова

# 2 024
Антония защо не отвори останалите кутии ?
Начинът, по който потропва с ноктетата по кутиите, спокойният глас, много ми напомня на тия китайските видеа в тубата, в които мачкат някакви слаймове, целофан, пукат балончета, примляскват 😃

Общи условия

Активация на акаунт