Звездни компромати - Февруари' 23

• 312 675
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 2 670
Цвети дьо Биомет в пустинята. Не знам защо е с очила за шнорхелинг.
Скрит текст:

# 2 671
Защо дъщерята на Бекъмови носи такава пошла рокля ?

# 2 672
  • Rock & Roll feeling ...
Бернарда ми е безразлична като персона в пуб. пространство, но се радвам за нейното щастие.
Иска ми се все повече двойки да имат смисъл помежду си, особено когато създават животи.
Да живеят заедно и да остават заедно, а не да се губят по пътя.

# 2 673
Скрит текст:
За да не и влиза пясък в очите, виж и устата, и носа си е закрила. Косата се вее, духа вятър с песъчинки. Това са предпазни очила все пак. Синът ми ползва такива вкъщи като реже лук. Sunglasses

# 2 674
Аз пък съм на страната на Пике и новата му. Ако Шакира се е държала като звезда и в дома им, нищо чудно да му е писнало в един момент. Не се е чувало да й изневерява системно. Срещнал друга жена и се е влюбил. Не е нещо мимолетно, явно имат сериозна връзка. Пък този ресторантьор, да изгони бременна жена... Някак си, не ми го издига много в очите.

# 2 675
Бернарда не се натрапва по медии и не ползва връзки на баща си, което ми прави добро впечатление. Мама й Лара имаше навик да помъква и двете щерки по свои тв участия, но и тогава голямата не се е излагала. Самата Лара не понасям с все напънатото й чувство за хумор.

# 2 676
Със сигурност ли е бременна новата жена на Пике? Нарочваха я и преди, а тя просто си беше пухкава.

# 2 677
Дъщерята на Бекъм пак с деколте до пъпа... Sunglasses

# 2 678
  • Пловдив
Големият Йордан Йовчев на 50: Аз съм щастлив човек. Имам силите и се чувствам на 20...
Скрит текст:
https://corner.dir.bg/v-agala/golemiyat-jordan-jovchev-na-50-az- … e-chuvstvam-na-20

# 2 679
Хмм. Обявата за къщата на Геконови. Според Светла имало само две спални и затова се изнесли. Не излиза да е така. По обява има четири спални и кабинет, който също може да е спалня при нужда. Нещо послъгва Светла.

Ето какво гласи обявата: „Луксозни довършителни работи, аранжиран и поддържан двор с площ 1630 км.м. страхотна панорама. Пълно окабеляване и видео наблюдение. Разпределение: Сутерен – котелно, сервизни помещения и баня; Първи етаж – гараж за три коли, просторна дневна, трапезария, отделна кухня, кабинет с баня, тоалетна; Втори етаж – 4 спални със самостоятелни бани и дрешници към тях и балкони към две от стаите, перално помещение. Цената е 1 599 900 евро или около 3 130 000 лева.”

# 2 680
Бернарда не се натрапва по медии и не ползва връзки на баща си, което ми прави добро впечатление. Мама й Лара имаше навик да помъква и двете щерки по свои тв участия, но и тогава голямата не се е излагала. Самата Лара не понасям с все напънатото й чувство за хумор.

Aми не съвсем... Simple Smile И тя, и мъжът до нея ползват много успешно връзките на кака/мама/баба Лара, на майката на Лара и на Владо Береану... съм чувала от няколко места от театралните среди. Може и да е "черна завист", разбира се. Simple Smile Но не се натрапват агресивно по медии, както самата Лара, определено.

# 2 681
Тази Роузи на Джейсън Ст. струва ми се дълбоко нещастна на всички снимки, да не би да имат някакви проблеми ли или де да знам. Или пък постоянно и се спи, те май имаха малко бебе?

Колкото и да е властна Шакира, разделя се с нея и тогава си ходи с новата. Любов голяма, ама тайно у дома. Определено няма да е била само една. Човек който така смело ги води в дома на децата си!, срещу майка си, покрай комшиите е яко обръгнал, окото му не мигва.
Каквато и да е Шакира много гнусен Пике. Не се прави така.

# 2 682
  • Down south
Скрит текст:
Заради пясъка, който вятъра разнася. Набива се неприятном, дори опасно.

# 2 683
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тази Роузи на Джейсън Ст. струва ми се дълбоко нещастна на всички снимки, да не би да имат някакви проблеми ли или де да знам. Или пък постоянно и се спи, те май имаха малко бебе?

Колкото и да е властна Шакира, разделя се с нея и тогава си ходи с новата. Любов голяма, ама тайно у дома. Определено няма да е била само една. Човек който така смело ги води в дома на децата си!, срещу майка си, покрай комшиите е яко обръгнал, окото му не мигва.
Каквато и да е Шакира много гнусен Пике. Не се прави така.

Роузи и  Джейсън имат две, малко момченце, и бебе момиченце, и с детегледачка, една работеща майка може да е уморена...

# 2 684
Е чак пък толкоз. Колкото пъти съм ходила, за пръв път виждам човек с очила за под вода. Едни слънчеви очила винаги са ми стигали. Но щом казвате Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт