Звездни компромати - Февруари' 23

• 312 635
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 2 685
Роузи и много хубава и секси!
🥰
Аз я харесвам
Има сладостно лице и прекрасно тяло

# 2 686
Тази Роузи на Джейсън Ст. струва ми се дълбоко нещастна на всички снимки, да не би да имат някакви проблеми ли или де да знам. Или пък постоянно и се спи, те май имаха малко бебе?

такъв ѝ е натюрелът според мен.а и доста жени, които гладуват, са така. тя ми изглежда такъв типаж. не харесвам хора тип умрели риби никак.

# 2 687
  • Пловдив
У Роузи Стейтъмова грам живец не виждам...но, тя просто така си гледа Grin

# 2 688
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
У Роузи Стейтъмова грам живец не виждам...но, тя просто така си гледа Grin
С това тЕло, кой я гледа в очите Grinning

# 2 689
Петканова

# 2 690
А защо още е Петканова, нали са разведени?

# 2 691
Сега ще им излезне през носа печалбата Wink
Дава линка като спам, но в статията пише, че са сменили Карамазов с Джаферович защото е поискал 5 пъти по-малък хонорар. Не 150k, а скромните 30k за престоя от 3 месеца.
Сега търсят с кого да го сменят, но Карамазов отказал, защото до последно са го лъгали, че ще води.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 16:15 от Bug_Developer

# 2 692
Дава линка като спам, но в статията пише, че са сменили Карамазов с Джаферович защото е поискал 5 пъти по-малък хонорар. Не 150k, а скромните 30k за престоя от 3 месеца.
Сега търсят с кого да го сменят, но Карамазов отказал, защото до последно са го лъгали, че ще води.
Кой да сменят - Джаферович ли? Ако да, ще направят голяма услуга на клетия зрител, който се мъчи да не счупи телевизора, докато слуша разваления му български.
Не че гледам предаването, обаче само заради това не бих го пуснала, след като го чух в първия епизод.

# 2 693
Кой да сменят - Джаферович ли? Ако да, ще направят голяма услуга на клетия зрител, който се мъчи да не счупи телевизора, докато слуша разваления му български.
Не че гледам предаването, обаче само заради това не бих го пуснала, след като го чух в първия епизод.
Да точно, ще го разменят скоро, явно рейтинга е паднал, а й ги заляха с коментари.

# 2 694
Нормално. Да се чудиш кой е този умник, който да сложи толкова неподходящ човек за водещ…
Иначе, аз не съм фен и на Карамазов, затова е хубаво да дават път на други нови лица всеки сезон.

# 2 695
  • София
А защо още е Петканова, нали са разведени?
Не е Петканова вече, пише си Богданска като текст в профилите ѝ, но не може да смени username-a, защото е със синьо тикче. То се дава като докажеш, че си известен в обществото с това име. След време може и да ѝ позволят. Вариант е да си направи нов акаунт, но ще е на голяма загуба.

# 2 696
А, не, че има голямо значение, просто се зачудих. Принципно тя ми е симпатична. Даже се зачудих как се събра с този.......индивид.

# 2 697
Да точно, ще го разменят скоро, явно рейтинга е паднал, а й ги заляха с коментари.
Целият формат е объркан, не вярвам смяната на водещият да промени нещата !!

# 2 698
Няма да сменят водещия.

# 2 699
Няма да сменят водещия.
Cry
Ех зарадвах се, чета го вече на няколко места.

Общи условия

Активация на акаунт