Звездни компромати - Февруари' 23

• 312 603
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 2 820
Тъкмо ютуб ми предложи поредното видео с Дженката и Бен, гледайки отегчено къде да се дене.

https://www.youtube.com/shorts/02qMUMq7CDE

От видеата, които бившия й качваше стана ясно, че не е много мил характер. А като знам и колко мъже са минали през нея, айде по-добре да не приличам на Джей Ло в мойте 50г. Мерси.

# 2 821
Ох, на Андрея стряхата! Егати прическата, егати чудото! То е тупирано и набухвано, отдолу сигурно вафли се крият, отгоре заглаждано. Сякаш й е квадратен черепа, ужасни бяха тия прически. 😆

# 2 822
Анджела Басет
Скрит текст:

Кери Уошингтън
Скрит текст:

Виола Дейвис
Скрит текст:

Серина Уилямс
Скрит текст:

Зендая

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 823
Роклята на Кери Уошингтън е нещо, което от уважение към себе си никога не бих облякла.

# 2 824
"Обесня"??!! В първия момент помислих, че нещо за обесване говори. Златка си е тъпо парче отвсякъде, независимо от Математическата гимназия, която е завършила. В едно предаване на Венета, Алисия ли беше нападнала не помня, спомням си само, че се държа като махленка.

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 10:00 от #Frozen#

# 2 825
Преслава отговаря на намеци за бременност (отпреди няколко часа):

“Моля да престанете с коментарите за бременност!😃 Клипчето е направено на 29.05.22 , досега  щях да съм родила следователно😂 Просто си хапвам добре и простете ми, но  нямам идеалните размери на модел!🐒 😘”

# 2 826
Нека си хапва Преслава. По-добре отколкото когато беше ходещи мощи.

# 2 827
Мернах Тита по Нова. Прилича на 45 годишна, прекалила с филърите.
Започнала да пее поп фолк, защото RnB било много комерсиално, а тя се забавлявала на поп фолк и в него се пеело за любов...

# 2 828
Мернах Тита по Нова. Прилича на 45 годишна, прекалила с филърите.
Започнала да пее поп фолк, защото RnB било много комерсиално, а тя се забавлявала на поп фолк и в него се пеело за любов...
А преди беше нежно и красиво момиче… Сега няма и помен от старата й визия, наистина изглежда преждевременно състарена.
Това, че ще пее поп-фолк изобщо не ме учудва, все пак този стил у нас е най-доходоносен, всички певачки са милионерки вече.

# 2 829
Милионерки освен Мария, тя все няма пари за училище... Cry

# 2 830
  • Berlin
Все това чета за Мария, ама откъде е ясно, че няма пари за училището на детето?

# 2 831
Зендая стилна и красива млада дама Heart Eyes

# 2 832
Все това чета за Мария, ама откъде е ясно, че няма пари за училището на детето?

Тя все пак нямаше участия като беше дама. Беше на пълна издръжка и е нормално да е имала само "джобни", каквото и да е разбирането за нейните джобни, при условие, че по-назад беше писано, че си е оправила апартамента без той да се усети, а и мисля че бях чела някъде дори че тя каза че изпитва затруднения с таксата за училището на дъщеря си.

# 2 833
Зендая е много красива и най-надценената актриса на света, който я е гледал в Еуфория вероятно ще потвърди. От тези актриси, дето ти става неудобно да гледаш играта им, и малко развалят потапянето в историята, щото се разсейваш от това. За модел щеше да е по-подходяща, но може и да задобрее, знае ли се

# 2 834
Сега разбирам, че Петко и Яна имат 17 години разлика във възрастта.

Общи условия

Активация на акаунт