Звездни компромати - Февруари' 23

• 311 417
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 2 940
Това е доста безумно. Кой кого е нарекъл така? Друг родител е нарекъл Александра?? Тя може да му заведе дело за обида и т.н. Не бих оставила нещата така, ако съм на нейно място.

може жената да не иска да си хаби енергията за такива неща, повече на нея ще навреди. то пък голямо чудо станало, чак детето ще мести. едва ли е това причината, де. но да, народът яко изтрещя, факт.

# 2 941
  • гр.Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Хубава Лорка Крумова,гледам я с удоволствие,рядко добър журналист,естествена,с чувство за хумор ,запази се през годините

# 2 942
Лора Крумова хубава?

# 2 943
Лора има бейби излъчване... Имаше,де.

# 2 944
  • гр.Пловдив

??Ами да,какво й е,да не би Мария Цънцарова ,Диана Найденова,Жени Марчева,Цветанка Ризова.Нелка Хикселка и другата с нея Меги,Ана-Мария Конова ,Лилия Мустакова и една камара още да са по-хубави?

# 2 945
Лора има бейби излъчване... Имаше,де.
Сега има излъчване на бейби шарк.
Симпатична е иначе, дано свали малко.

# 2 946
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не е никак грозна, но се е "наклала" доволно, милата. Simple Smile
На мен не ми пречи, и аз съм "глиган в анцуг", успокоявам се, че има и известни жени, които не са 45 кг.

# 2 947
И аз не съм 45 кг., но от здравословна и естетична гледна точка е добре една жена да се поддържа. Вече има толкова достъпни начини - диетолози, мултиспорт карти.
Мързел не мори, само мъчи.

# 2 948
  • София
Далеч е от класическа красавица, но само защото е дебелшка, трябва да я пратим в графа грозна, така ли?

# 2 949
  • Пловдив
В гайда на каналите на моята телевизия има лого на предаването. Снимката, която са качили на Лора е от преди 5-7 години навярно. Та осезаема е разликата преди - сега.

# 2 950
  • София
Дали е хубава или не, е субективно.
Но добър журналист не мога да преглътна.

# 2 951
  • София
Дали е хубава или не, е субективно.
Но добър журналист не мога да преглътна.

По-некомпетентен журналист едва ли има. Интервютата са й потресаващо зле. Чак не е истина.

# 2 952
Много хубава не е.

# 2 953
Нормална жена е , поне за мен . Грозна не е , но е и далеч от хубава за мен .

# 2 954
  • София
За мен е хубава и интервютата й са страхотни, гледам я с удоволствие Simple Smile Въпрос на вкус Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт