Звездни компромати - Февруари' 23

• 311 417
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 2 955
Тъкмо се учудих, че един човек няма да оплюят, но и тук се намерихахиляда кусури.

# 2 956
Смятам, че когато не харесваш някого и изразиш мнението си цивилизовано и възпитано, без да употребяваш епитети и обиди не е "оплюване".  Различни сме. Недоумявам също защо когато някой потребител не хареса дадена "звезда" винаги се намира неин поддръжник, който се чувства лично обиден и засегнат и подскача като ощипана мома. Пример : обожавам Кейт Бланшет, но дори да видя някой да я плюе няма да седна да се заяждам и да набивам канчето на този, който я храни, нито това ще промени мнението ми за нея.
Отпуснете се! Мен лично темата в по-голямата си част ме забавлява и разтоварва, без да се задълбочавам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 957
Синът на Андре Агаси и Щефи Граф е питчър на  отбора на  Южна Калифорния:
Скрит текст:
Тримата с майката на Андре.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 17:59 от galia_m

# 2 958
  • Пловдив
Мишел Йео...
Скрит текст:

Джейми Лий - сефте да не я харесам Rolling Eyes
Скрит текст:

Брендън Фрейзър...
Скрит текст:

Том Круз...
Скрит текст:

Всички те на 34-ите годишни награди на Гилдията на продуцентите в САЩ.

# 2 959
  • София
Наградите на Гилдията на актьорите 2023

Зендая
Скрит текст:

Джесика Частейн
Скрит текст:

Много красиви и елегантни и двете, а Зендая е просто разкошна!

# 2 960
Много хубаво семейство са Агаси и Щефи Граф. Четох преди време биографията на Андре Агаси и с голяма любов и уважение пише за съпругата си.

# 2 961
Напълнихте ми душата със снимките на отрочето на Щефи Граф и Андре Агаси. Тях самите ги бях изгубила от полезрението си и им се зарадвах. Ето такива публикации обичам да чета тук!
Харесвах Крумова до момента, в който не осъзнах, че е подвластна на олигархични интереси. Харесвам независими журналисти. В тази връзка ненавиждам Цънцарова. Но тя пък ми е адски противна и на външен вид и като поведение. Ето, че да си слаб, не ти гарантира да си в клуба на готините.

# 2 962
Дали е хубава или не, е субективно.
Но добър журналист не мога да преглътна.
Лора не е първа красавица, нито някакъв блестящ журналист, но аз като човек, минал и през журналистиката оценявам, че не е нахално агресивна, мисълта й тече гладко и интервютата й се ползват с излъчване на по-скоро умереност и позитивизъм, има талант за екран. По-добре ли са надошлите по всички медии еднодневки (или "втородневки"), които не могат дори да си прочетат зададените реплики на ауто-кю-то или скачат като ужилени дори и по теми, които не разбират?

Скрит текст:
ПП: Преди време, докато живеех в Щатите (има 15-ина години), Агаси беше собственик на много приятно и популярно заведение. За жалост, тогава се говореше, че той самият е на дъното от всякаква житейска гледна точка, не само като спортист. Не знаех, че са заедно с Щефи. Много се радвам за тях и за хубавото им семейство.

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 17:03 от FreakOnALeash

# 2 963
И да прибавя за Лора, че има приятен тембър

# 2 964
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ивана без филтри, снимката е от клип в тик ток, не е кофти кадър, за мен е доста зле.
Скрит текст:

# 2 965
От снимката със сина на Агаси и Граф оставам с впечатлението, че тренира бейзбол, а не американски футбол.

# 2 966
Много готино да видя Брендън Фрейзър и Кара Делевин в топ форма. Много мотивиращо ми подейства. Някой гледа ли Китът? За голям екран ли е? Още не съм го гледала
На мен като цяло ми хареса, но четох и критики, обвиняващи филма в body shaming. Не го възприех по този начин. Заслужава си гледането особено заради играта на Брендън и Хонг Чау, която също е номинирана за Оскар. И двамата са страхотни.

# 2 967
От снимката със сина на Агаси и Граф оставам с впечатлението, че тренира бейзбол, а не американски футбол.
Да бейзбол, объркала съм.

# 2 968
  • Варна
Лора Крумова ми е много приятна !
Има меко,женско излъчване.Сладка е,естествена,без тонове грим .
Повръща ми се от киборги,"поддържани" жени и измислени идеали за красота.Рядко се срещат естествено хубави лица.

# 2 969
Не я харесвам като жена Крумова, особено малката ѝ уста със ситни зъбки. Но добре и някак сърдечно си води предаванията.
Моята особено несимпатична водеща, та чак отблъскваща е Цв. Ризова. 😁
А Рад. Червенова мога да я гледам с часове, а и да слушам прекрасният ѝ глас.

Общи условия

Активация на акаунт