Магията на изтока - тема 70

• 28 721
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • вятърничава
Е,то аз заради Ю Йон Сок издържах целия The Interest of Love, че заради Кьесанг няма да изстрадам един Шоколад ли!
Ahn Jae-Hong го познах,до вчера го гледах в  Fight for My Way, беше второто добро нещо в този сериал.

# 271
Сравнен с него Шоколад-ът е направо топ-мелодрама.
В Шоколад поне има действие, Кьесанг не беше така заспал и страхлив като Йон Сок, а и по някое време сигурно ще ти се прииска да отстреляш и госпожа Ха Джи Уон.
А и Тео Ю, Чанг Сънг Чо. Да, определено Шоколад-ът е по-класната мелодрама. Утрепаха каквото можаха, изстрадаха какво ли не, всичко си беше по класическата корейска рамка.

# 272
  • вятърничава

Срещата по повод 20-тата годишнина от дебюта на Ю Йон Сок с фенове се отлага. В залата избухнал пожар преди дни.Колко ли момичета плачат заради тази новина.Йон Сок изглежда тъжен Sob

# 273
  • MJF
Bowtie  Nagatan to Aoto: Ichika no Ryoricho 1 видян.
Вчера отварям "моя ресурс" и го видях маркиран като преведен. Разбира се не повярвах и го отворих уж само да потвърдя туй съмнение. Но се оказа действително с превод и ...го изгледах неусетно. Май ми се гледа точно нещо такова , ала ретро , на японския фронт към момента. Hocho и Flowers Chili , само дето трябва да пребоядисаме в зелено чушлето. Wink

# 274
Все забравям да спомена, че последните седмици в Спирита пуснаха доста теми за по-стари японски сериали. И като казвам по-стари, имам в предвид такива от преди 2000 г. На който му е интересно може да погледне.

Шош, настигнах те с Адвокат Шин. Доволна съм от сериала. Да видим тази седмица как ще го приключат.

# 275
  • MJF
Щом ме настигна скорострелно , да споделя колко много се hahaha в 10-и епизод с цялата таз работа с палатките към края на серията. Голям майтап  Satisfied . Сериозното е "размито" с много екранно време с разни каламбури. А като се съберат тримата авери, имам чувството че режисьора и сие така се отплесват с тях, че забравят какво снимат, какво монтират и пр. Wink Mr. Green

# 276
Call It Love - епизоди 13 и 14

Помислих, че сериалът ще свърши, а Ким Йонг Куанг може и да проспи момента с истината за къщата и нейните истински наследници. Най-после разбра. Голяма дъвка, голям локум.
Сонг Джуни топ-ноч. Точно такива негови герои/ образи обичам да гледам, в тях е най-добър.
Другата седмица да свършва, че двамата главни ленивеца (Той и Тя) не мога да ги трая. Перфектни са си един за друг. Добре, че са Сонг Джун и Ким Йе Уон.

За това рекламира нови хапчета от два дни, че ако....

.... реша да го видя в този ужас, ще са ми нужни. Но не ми трябва неговите лактобацили, ще си взема от нашите.

# 277
Имате ли моменти,в които искате да слушате само една песен?
Напълно осъзнавам,че това е паразитна песничка,която носи временно удоволствие и е пълен фасфуд.
Поне е на английски,защото тайския е ..... (сложи подходяща дума) Blush

# 278
Сакагучи-сан отново е на безалкохолна бира и бургери.

Новият му сериал Dr. Chocolate е едно от набелязаните от мен японски заглавия тази пролет, макар да не е много по моята част.
Ще видя какво са създали с тази странна история за детето-чудо хирург, което обича шоколад. Чокорето Сенсей на джапинглиш. Чокорето Сенсей, Чокорето Сенсеййййй, вече си представям как ще се обръщат към нея.

# 279
  • вятърничава
Много му малки биричките и бургерите на Сенсей.Добре,че е заредил повечко.
Четох за новия му сериал, дете гений в медицината, нелегален хирургически екип,той еднорък - ми странно.Ще видим какво са измислили.
О,сега забелязах и Юта Фурукава ще участва,след като го гледах като пожарникар и якудза,сега като хирург ли ще се вихри.Постоянно ми се набива в очи в последно време.

Чокорето - много сладко Yum

# 280
Той е твоята пътеводна светлина и ти дава знак накъде да вървиш, да го следваш.
Няма да е Якудза този път, а медицински лаборант, който не е алчен и помага на хората в беда. Ще бъде част от екипа на Чокорето Сенсей и Сенсей.

# 281
  • вятърничава
Той и като Якудза шеф хич не беше страшен.И в Koi Desu: Yankee-kun to Hakujou Garu се оказва,че съм го гледала.Прочетох,че е танцьор и ще го гледам и в някой мюзикъл,ако намеря.

# 282
Ще търсиш Тенимю? Не ти препоръчвам. Японците са луди по тези мюзикъли, но там лудостта тръгва още с мангата.

Ох, Чани ще ѝ изневери, а Хьон Мин ще се натресе на нея след това. Горкият Хьон Мин, добре, че поне Чу Санг Ук ще е в ролята на негов най-добър приятел и бизнес-партньор.
В сряда, 12 април, започва и ще гледам само заради мъжкото присъствие (все любимци), а нея някак ще трябва да я изтърпя, като гледам как се е разлигавила и на 40+ години.

# 283
  • вятърничава
Ще търсиш Тенимю? Не ти препоръчвам. Японците са луди по тези мюзикъли, но там лудостта тръгва още с мангата.
Не, само 2 STEPS !, други не смятам да ги гледам.
Направих си справка, тенис и мюзикъл....тези японци!

# 284
От няколко седмици съм свалила този нов японски филм The Lines that Define Me и още не се решавам да го гледам заради главната актриса.
Ще трябва да рискувам, но след като изгледам новия епизод на д-р Уил Халстед.

Главното парче към мехурката ми харесва. Слушам го много тези дни.
Той ще стигне до сватба със злата асистентка, бррр, неприятно. Ан Дже Хьон не ми е кой знае колко приятен, дразнеше ме в Пепеляшката и 4-мата рицари, но тук не. Нито добро, нито лошо мога да кажа за него, макар да има арогантно, самодоволно, самонадеяно излъчване, вродено му е. Добре си играе ролята, а и са добра двойка с Бек Джин Хи.

Общи условия

Активация на акаунт