Магията на изтока - тема 70

• 28 816
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • вятърничава
Честит рожден ден, bell!
Бъди здрава и щастлива!💐 Hug

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 14:24 от bb6

# 421
Бел Hug Hug HugЧестит рожден ден

Мукарами тази година издаде нова книга (първата от 6 год.),но за сега я има само на японски.
Q-тата са ми любими:heart:

LelqtaNaPesho,честито,манията ти започна.Така ще е докато намериш новия си любим филм/сериал.
Може да видиш - Samurai marason ,който определено не е на нивото на Rorouni Kenshin,но пак е с участието на Takeru Satoh.

Относно скрития текст. Трябва да разграничаваме твореца от човека,но понякога е трудно. Докато гледах Трите тела си задавах подобни въпроси,но си изгледах сериала и сега чета книгите,които също ми харесват.

# 422
  • MJF
Balloon
Бел, честити рожден ден! Здраве и да не те напуска любопитството и музата за четене.
baloni

# 423
Този път реших да спазя някаква поредност в гледането и започнах първо с анимето Fullmetal alchemist, за да мина после на игралните.

# 424
Честита да си, Бел Flowers Bouquet. Най-вече здрава и заобиколена от хора, които те обичат и ценят.

Привет, LelqtaNaPesho.

# 425
# 426
  • вятърничава
Охо, Махиро Такасуги участва в Tokyo revengers 2. Браво,браво Hands Clap на детето.
Юнак до юнака събрани,хубавец до хубавеца. Само един май не ми е познат.

За съжаление от всичко разбрах само revengers, "презент" и аригато. ross, помагай Hands Pray
Намалете звука,дами!

Joy

# 427
  • MJF
Бел, в чест на рождения ти ден са качили 6-7 на Hocho и Flowers Chili
Satisfied
Хапвайки блаженно торта следват.

# 428
Лигавят се. Най-вече Ямадата и Такуми. Такуми започва, че това им е трети проект, явно има предвид с тези промоциалнални видеа покрай двете нови части и този път той е решил да е водещ. Пита останалите дали са съгласни, Ямадата се прави на ударен, а Гомо-чан го бъзика какво е станало с другите преди него. Говорят за филма и играят на камък-ножица-хартия, в която победи Юки.
Гордън е скала. Не каза нищо, не реагира на нищо. Мъжкар, а е най-малък от останалите. Йоске, Хироя, Махиро, Кенто, Хаято, Шотаро - любов, обичам ги до един.
Йошизавата го прескачам, а Ямадата и Такуми го играят шутове тук. Фенсървиз за дечурлигата.

Първата част беше зле и на феновете на мангата помня, че не им се понрави много.
От втората и третата част също не очаквам много, но сигурно ще ги видя, когaто излязат само заради любимците в тях.

Честито на рожденичката. Жива и здрава.

Икемен.

# 429
  • MJF
Oхххх, за секунда реших че съм объркала темите и съм във фигурнопързалната. Щото отдолу нагоре ми мина погледа и без да отварям клипа горе в кадъра реших за част от секундата, че гледам японския фигурсит Казуки Томоно насреща ми.
И като съм почнала с прилики. Единия актьор в туй дето гледате съботно-неделното от 50-ина епизоди- за истинската дето дошла- та главния актьор прилича пък на корейския фигурист Джун Ча. Абе въобщеееее внимание си трябва. Току виж ги объркам. Mr. Green

# 430
  • вятърничава
Шош, за отмъстители става въпрос, не за фигуристи. Нищо, че някой от тях са май фигуранти Wink, но са симпатяги.

Икемен- рекламата, малката е бонбон, кавай.

The Real Has Come - мислех, че това се отнася за д-р Gong, но след еп.13 подозирам, че се отнася за бебето. Интересно е това, че дават имена на бъдещите бебета, докато ги очакват. Почти наваксах с гледането.Това семейство ме забавлява с обратите, интригите, клюките, с домогванията на внуците до благоразположението на баба чеболка. Тя пък каква драма куин го играе, ту заплахи, ту сълзи, направо кимчи стана историята. Трябва да потърся къде съм гледала големия внук, всеки път като е на екран ме човърка тази мисъл.

# 431
За тях със забременяването се заражда и душата. Затова дават имена на зародишите.
Чинча (истински) е името на нашето бебе, а Оли (Маслинчо/ Маслинка) е другото.

Че Де Чол ли ти е познат? Той е навсякъде из мехурките и мелодрамите в последните години. Тази година го гледах в Червеният балон, сега и тук. Не пропуска да се разпише с няколко участия на година.
Помня го покрай Гонито от Fated to Love You. Мисля, че там го видях за първи път.

Лека ви нощ.
Отивам да гледам как и дали Тоньо Рюдигер и Давид Алаба ще успеят да се справят с Ерлинг Холанд на Бернабеу. Ще гонят норвежкия влак.
Татко Карло срещу Пеп.

# 432
  • MJF
Nagatan to Aoto: Ichika no Ryourijou 6-7
Скрит текст:
Видях ги и аз тез прословути маделини, не ми се приядоха. Все пак торта ядох. Но и като предупредена не внимавах много в тях. Това дето беше "под капак" - десерта в епизод 7 на парти-промоцията на Ичика бе по-интересно а и канапетата Mr. Green
Да не забравяме че сме някъде около 1950г там.
Но от превюто за нататък нещо не съм във възторг , че ще ме занимаят пак с тоз дует- брата и съпругата на "зелената чушчица". Още първия път като ги дадоха бе ясно че иде реч ако не за физическо то със сигурност за вербално насилия от срана на съпруга над жена му. Досада при двама очевидни инфантила- дори от малко/кратко показаното от тях в предишните серии. Tired Expressionless  
В епизод 6 ме hahaha инфантилната леля на Ичика как се изнесе с  куп маделини за вечерята у нея.
В 7-и две големи изненада от страна на Амане. Първо как беше приготвил под вещото ръководство на майката на Ичика храната за "пикника" / помена. Второ - макар и улисан в бизнес делата, успя и бе готов за рождения ден на съпругата си- с ресторанта в последната минута.  

# 433
Изгледах наличните епизоди на  Dr Cha маратонно.
Скрит текст:
Др Ча облече revenge dress за рождения си ден и отиде да си възстанови  достойнството. Много се надявам така да подреди бъдещия си бивш съпруг, че онзи да не смее да се върне в страната, камо ли в болницата... Дано не се разочарова много като разбере, че децата ѝ са знаели, а не са ѝ казали за аферата. Разбирам всички съображения, но мисля, че беше грешка да премълчат. Особено сина ѝ. От друга страна той не ѝ беше казал, че има гадже и директно я излъга като го попита, та не знам и аз какво очаквах. Оооо и подозирам, че гаджето на бабата е измамник, който се опитва да я обере.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 12:59 от LelqtaNaPesho

# 434
Race - епизоди 1 и 2

Скука в първи епизод, а във втори малко раздвижване (след появата на Юно), но като цяло нищо ново и интригуващо. Занимават ни с маркетинг, проучване на пазара, корейски работни отношения. В началото главата ми се замая, докато се ориентирам кой кой е, какъв е и какво работи.

Голяма реклама на Ленд Ровър Дискавъри Спорт. Синичка, хубава, дали са я на Хонг Джонг Хьон, но човек ще си помисли, че са направили сериала, само за да рекламират сувчето.

Скрит текст:

Seigi no Tenbin Season 2 - епизод 1

Каме се завърна отново, за да раздава справедливост по японски. Уаку уаку суру.
Продължиха оттам, докъдето бяха стигнали през 2021 г. с първи сезон, не губят нишката. Та, продължавам и с новите пет епизода от втори сезон с Каме и Нао, в компанията на Кита Мицу.

Общи условия

Активация на акаунт