Магията на изтока - тема 70

• 28 727
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Пак Се Йонг миналата година се омъжи за Kwak Jung Wook, с който заедно участваха в School 2013. Последно я гледах в Mental Coach Jegal.

# 241
Да е жива и здрава. Трябва да погледна някой епизод отново, за да се сетя кой беше този Куак Чонг Ук, нейният настоящ съпруг.
Помня Нара, Даниелчо, Джонг Сок, Се Йонг, Ким У Бин, но останалите са ми мъгла. Минаха десет години...

Четох сутринта извинението на Ю А Ин към корейската нация, в обичайната черна рамка, "сърцераздирателно". Не е написано на ръка, както обикновено отиграват извиненията, но нищо.
Късно е либе за китка.

Анимираната версия на постера на Anata ga Shitekurenakute mo ми харесва.
Ейта е мъжът с телефона в ръка.
Като гледам откъси и реклами на сериала май-май ме навиха да го гледам, въпреки че Ейта ще е в роля/ светлина, в която не съм свикнала да го гледам. Може пък до финал да еволюира. Ще му стискам палци.

# 242
Рос, съпружето беше тарторът на "лошковците", който се оказа, че е тормозен от баща си, а Нара се мъчеше да го върне в училище след поредното му отсъствие.

# 243
Ааа, сетих се. Разцъках го набързо и си спомних кой беше той.
След 12:24 мин. и в кадрите с Ким У Бин.

Скрит текст:

Fated to Love You сезон 2 . На това ми прилича от тийзърите. Чанг Хьок със същия заразен и побъркваш смях.

Четох и за новото гумихо, този път от 1938 г., което започва на 6 май. Прилоша ми.
Да вземе да снима нещо по-сериозно. Какви са тези фентъзи безумия, че и "исторически"?
Гледам, че и г-жа И Санг У е наредена в каста.

# 244
Rossonera, Tuon, много благродаря за препоръките. Flowers Rose Досега гледах трейлърите на всичките 21 анимета на студио Гибли и фаворитите ми, на първо четене, се припокриват от части с тях.

За езика, гледам на английски (Netflix), за съжаление не говоря нито един азиатски език. Да си призная честно нямам много впечатления от източни филми и сериали извън популярните южнокорейски или японски, наградени я с Оскар, я с Еми – Parasite, Minari, The Scent of Green Papaya, Alice in Wonderland, но мисля, че няма нещо досега, което да не ми е харесало, ще ви следя за други предложения.

When Marnie was there направо ме очарова тотално, първата ми мисъл беше да потърся други подобни, въпреки че по принцип трябва да съм надрастнала възрастта на аниме-та и по-скоро трябва да ги давам на племеничката да ги гледа. Smile

Tuon, много интересно за музиката, благодаря, че ми обърна внимание, ще се заслушам, когато гледам филмите.  Лично аз останах приятно изненадана, когато чух българска песен ("Полегнала е Тодора") в началото на "Баншите на Инишерин", драго ми стана.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 02:50 от Анонимен

# 245
Bizzie Lizzie,няма неподходяща възраст за аниме.Трбва просто да намериш подходящото.

3 Nen A Gumi: Ima kara Mina-san wa, Hitojichi Desu
Трябва да кажа,че не вярвах на добрите коментари за сериала.Все пак действието се развива в една стая в продължение на 10 дни.Това е сюжет подходящ за филм,а не за сериал с 10 епизода. Обичам когато ме опровергават.Обичам добре структуриран трилър,който малко по-малко разкрива загадката,но успява да балансира с темпото и героите.Това все пак е японска продукция и няма как да минем без уроците,които ще ни направят по-добри.В крайна сметка няма как да промениш всички,но е нужно да успееш да промениш само един.Хареса ми,да.Изследването на кибер тормоза,социалните медии,реалната самооценка,хайпа и хейта.
Масаки Суда…. ОК той е просто отличен. В един момент му отворих филмографията,видях в какво съм го гледала и се замислих…бил ли е толкова добър или това е неговата роля?

True Beauty
Започна добре и продължава с глитер, пух и розов гланц за устни, това е лесна за гледане драма.

# 246
Tuon, съгласна съм, че няма неподходяща възраст за анимационните филми, но вчера някои истории ми се сториха прекалено детски и по-подходящи за 3-годишната ми племенница.

Видях също, че тази година ще излиза нов филм към студио Гибли, или поне от създателя Хаяо Миязаки - "How Do You Live?"

# 247
  • MJF
Да се включа по нещо , което успявам бегло да проследявам чат пат покрай замразяването ми на лед.
2в1, ти започна ли Divorce Attorney Shin Thinking
8 изгледани серии. Т.е. на клона съм. Но.
Скрит текст:
Гледа се, има интересни герои и от този род. Но. Егати ала американското снимане и спейс. Не гледам от декади американски сериали и ми е даже трудно да формулирам в кратце какво имам предвид. Но е в посока как се разкриват историите на по основните герои. Как се запълват епизодите. Музиката дето чат пат чувам , щото не е много да се заслушвам,  дори тя ми звучи напълно "хамерикански". Rolling Eyes. Егати и ....поамериканчването.
С такъв ход и от тоз фронт ще ме изгонят. Сега проверих на горния линк. Еми корейци са творческия екип.
ThinkingRolling Eyes

# 248
Bizzie Lizzie,незнам какво си гледала,но ако си пуснала  Chi's Sweet Home мога да те разбера.
Кратко обяснение за аниме жанровете и възрастовата група за която са подходящи,защото светът на анимето е труден за разбиране в началото.

И като не мога да използвам канелено руло и други храни 😒🤔😎 за описанието на Сузуки Джин... Минавам на Онзи-който-не-бива-да-се-назовава  или Ти-знаеш-кой Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:

# 249
  • вятърничава
JoyJoyJoy
Можеш,можеш! Наричай го както искаш, утре е четвъртък,който е малкият петък,а след него големия петък, та десертът идва точно навреме.То по-голям сладкиш от това?
Скрит текст:
Има ли още снимки Hug

# 250
Нем,сряда е малкия петък.Сряда.
Няма повече снимки на бебе Джин.Има на пораснал Джин,но все пак е само сряда. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 251
  • вятърничава
Какво беше четвъртък тогава, по дяволите?
Тази информация да се включи в началото на темата, че все ги бъркам Laughing

Да не е спам, наваксах със сериала с Исей до еп. 8,бавничко тече действието. Най-забавни са отговорите на бащата на въпросите на зрителите в края на епизодите.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 20:37 от bb6

# 252
Call It Love - епизоди 11 и 12

Това е продължение на The Interest of Love. Същата скучна, безмислена продукция и една зла вещица, която съсипва живота на единствения си син. Жив да го ожалиш Ким Йонг Куанг. Това не е майка, това е змия. Корейска кобра.
Другата седмица, като разбере цялата истина, не ми се мисли каква драма ще е.
Бъзвам епизодите всяка сряда единствено заради Сонг Джун, ааа и заради любима Misaeng-муцуна в лицето на Чон Сок Хо.

Японско няма. Чакам новия сезон, който започва след две седмици.

# 253
bb6,четвъртък е йом чамиши или денят след сряда,но може да е денят преди петък.Може да е четвъртия ден от седмицата,но може да е и петия ден.Както се случи.Освен всичко това Пътеводител на галактическия стопаджия започва през един ужасен четвъртък.

Скрит текст:
Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 254
Шош, не съм почвала Адвокат Шин.
Скрит текст:
Времето ми отново е кът и ще е така през следващата година и половина. Отваря бабината градина за малкия бандит, че майка му ще започва вече работа, а мислим той да пропусне яслата.

От Call It Love съм изгледала епизод и половина.

През април няколко корейски дами ще завладеят екрана - Ким Сон А, О Юн А, Шин Ън Джонг, Йо Сон, Ким Со Хьонг, Ким Хи Е, Мун Со Ри, Ом Джонг Хуа, Ра Ми Ран, Чанг На Ра.

Четири приятелки ще се изправят срещу миналото си и най-вероятно една срещу друга в Queen of Masks.

Друга дама ще преобърне живота си в Paper Moon, което е римейк на японско заглавие.

Още две дами ще се забъркат в политиката в Queenmaker.

Dr. Cha, Family: The Unbreakable Bond и The Good Bad Mother са другите заглавия с участието на видни актриси.

В края на месеца Романтичният доктор ще се завърне с трети сезон. А Чу Уон отново ще се появи на екран, и то в двойна роля, в Stealer: The Treasure Keeper.

Bizzie Lizzie, здравей Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт