Магията на изтока - тема 70

• 28 766
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • вятърничава
Шоши,  Hug

Убийствен влак(Bullet Train) ще го изтипосам тук,защото действието на филма все пак се вихри на японска земя,от Токио до Киото.Също така участват Хироюки Санада, Андрю Коджи и една тълпа от якудза членове, облечени като за дискотека от 80-те години Joy Е имаше и такива в черни костюми,кимона.Ако ви трябва филм,който да ви издуха мислите от главата, без много да му мислите се качвайте на скоростно влакче заедно с Брад Пит и компания от наемни убийци.Забавлението гарантирано!
Скрит текст:
Семейните събирания по празниците са повод за радост,но и изнервят.Направо ми идеше да се развихря като героите от филма Wink ,този Убийствен влак ми дойде точно на място.И много внимавайте да не пропуснете участието на Райън Рейнолдс.Един миг разсейване може да е фатален.

И край на меланхолията на експерта по фоерверки 6-Byoukan no Kiseki: Hanabishi Mochizuki Seitaro no Yuutsu.По-различни очаквания имах. А дългото чакането на нов епизод и мен хвърли в меланхолия.Все пак Исей си е Исей,но бащата обра овациите ми.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 21:38 от bb6

# 316
Записвам се и аз в гледащите Nagatan to Aoto.

# 317
  • MJF
bb6, т.е.  6-Byoukan no Kiseki: Hanabishi Mochizuki Seitaro no Yuutsu на руски готов? Не че съм проверила на английски де.
Хайде Бел, хващай и ти Hocho и Flowers Chili .

# 318
  • вятърничава
bb6, т.е.  6-Byoukan no Kiseki: Hanabishi Mochizuki Seitaro no Yuutsu на руски готов? Не че съм проверила на английски де.
Хайде Бел, хващай и ти Hocho и Flowers Chili .
Да,вчера го гледах.
И аз ще подхвана Hocho и Flowers Chili,но не веднага.Ще почакам да се понатрупат епизоди,иначе е мъчение.
От този вид кратки в момента гледам Dias Police: Ihou Keisatsu с любимия ми Шота.Нищо,че прилича повече на индиец тук Joy, и полицаите мислят,че е нелегален емигрант и редовно го спират за проверка. Кой каза,че не могат японците да говорят на английски, Шота може и на английски,и на испански,и на френски, и на бирмански.И подозирам,че до края на сериала ще ми проговори на още доста езици.И все тича ли тича шефа. Кента Хамано е голяма скица, японския Джони Деп,паднах от смях.
Скрит текст:

Ще допълня един китайски филм A Little Red Flower (2020)
Скрит текст:
Хареса ми. Не е като да откриват Америка по темата за рака,но добре са се справили и предават цялата палитра от чувствата на болни,близки, групи за взаимопомощ,отчаяние,надежда.Главните (Jackson Yee и Liu Hao Cun ) ми бяха много,много симпатични и истински,без првземки.Второстепенните персонажи също. Не е лек,но не е и много тежък, има много приятни моменти,та да може после да ти се къса сърцето. И пак да отбележа,че младежът ГГ много добре играеше отегчен,асоциален тип.Добре му се получи,талантливо момче.

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 16:26 от bb6

# 319
Nagatan to Aoto определено ме спечели като зрител. По принцип харесвам кратките епизоди, харесвам умението на японците да изпълнят с толкова съдържание някакви си 20-30 минути. В случая бонус за мен е и епохата, в която се развива действието, харесва ми атмосферата.

# 320
Pandora: Beneath the Paradise - поредното отмъщение, поредните низки страсти на богатите, поредните предателства и задкулисни игри. 
Скрит текст:
И Джи А е съпруга на И Санг Юн. След претърпяна катастрофа Тя не помни миналото си и не знае, че живее под чужда самоличност измислена от него. Той, заедно с двама негови приятели имат фирма, която изобретява чип, който активира мозъка. Чипът, обаче, дава дефекти, а те крият това от пресата. Той се кандидатира за президент и всячески се опитва да потули миналото, в което има доста стряскащи тайни. В един момент Тя започва да си спомня и разбира, че е обучена за убиец. И започва въртележката.

The Secret Romantic Guesthouse
Скрит текст:
Преди години, след като законния крал е убит, а на трона застава узорпатор, едно малко момче се скрива в кучешка колиба. Там го открива малко момиче, но не го издава. Той ѝ обещава, че ако някога се срещнат отново ще  ѝ каже името си. Вече пораснали, Тя се опитва да оцелее като е направила дома си на къща за гости. В нея се настаняват четирима мъже, които ще държат изпита за държавни служители. Дали някой от тях няма да се окаже онова малко момче от миналото и какво ги свързва.

Joseon Attorney: A Morality
Скрит текст:
Млад мъж става адвокат в желанието си да открие истината за загубата на родителите си. По време на работата си се запознава с млада жена, която работи в една гостилница. Тя всъщност е сестрата на Краля, но крие това от другите. Неговите методи на работа са малко необичайни, но пък дава всичко от себе си, за да печели делата си.

# 321
  • MJF
Какъв празник! Цели 2 серии Nagatan to Aoto
4-5 изгледани анблок Satisfied.
Дори манджите ми харесаха в тези 2 епизода. Много симпатично развиват динамиката м/у чушката и зеленото чушле. Мда. И как се потенцират един друг. И как се уважават. А сега и малко се поревнуваха.

# 322
Хубава новина за Джу. Може да завърти крак в Кан другия месец, макар че едва ли филмът му ще бъде отличен в тази категория. Важно е участието, а и все пак той е Китайският петел за 2022 г. и любимец на Мейнленда.

Друг от новите му филми е еманация на китайската пропаганда, който ще излезе по празниците около 1 октомври и денят на Народната република.
Китайци, доброволци, които помагат на севернокорейските си братя срещу злите кравари, които стъпват на полуострова през 1950 г.
Червена комунистическа лудост. На всеки километър по китайски. Джу сигурно ще е в ролята на майор Деянов.

# 323
  • вятърничава
Китайци, доброволци, които помагат на севернокорейските си братя срещу злите кравари, които стъпват на полуострова през 1950 г.

OMG Scream
Дано поне реката тече в друга посока.

# 324
Китайскта пропаганда става все по-забавна (защото пиша от вкъщи,а не от Китай).Те все пак са първите,които цензурират  AI чатбот. Tехния  Ernie Bot на неудобни въпроси отговаря с “Нека преминем към друга тема" или "Не съм научил как да отговарям на този въпрос”.

# 325
Приятна балада от Теянг

И още една песен от новия му албум, в която участва и Лиса от BlackPink

# 326
  • MJF
Аз бавно и славно доглеждам неща започнати докато "бях замразена".
First Penguin
Изгледани 6 серии. Но то и скоро са ми го качили до края готов за мен този сериал.
Скрит текст:
Върви ми бавно. В повече ми идва това че всеки път/всяка серия едва ли не, . вярата , репутацията и сие на "пингвина" у тез рибари започва от нулата. Прекалено много за моя вкус праволинейни, упрями, инатливи, първосигнални, наивни и т.н. герои. Признавам че започнах да ги редактирам - еми нетърпими са ми.
Така ще го "прегледам" до края това заглавие.

# 327
  • вятърничава
Сериозно присъствие на корейски филми на 76-ия филмов фестивал в Кан тази година:
Silence с Lee Sun Kyun и Joo Ji Hoon
Cobweb с участието на Song Kang Ho и Im Soo Jung
Hopeless с участието на Катерицата
Sleep  с участието на Lee Sun Kyun и Jung Yu Mi, в състезателната част
 The Romanist's Film , режисиран от Hong Sang Soo ,закриващ филм на режисьорската петнадесетдневка.

Някой с мнение за RETURN TO SEOUL  (2022)?

# 328
Днес са се състояли 59th Baeksang Arts Awards.

В частта за телевизия, Пак Ън Бин печели Голямата награда за ролята си в Адвокат У.
Най-добра драма - The Glory
Най-добра актриса - Сонг Хье Кьо (The Glory)
Най-добра поддържаща актриса - Им Джи Йон (The Glory)
Най-добър актьор - И Сонг Мин (Reborn Rich)

На който му е интересно, повече информация тук. И на червения килим.

Сутринта в Преди обед по бтв имаше интервю с Кай от ЕХО. В понеделник ще е втората част на интервюто.

# 329
  • MJF
Брей, аз даже съм гледала едно от наградените заглавия/ актьори от такова-  Адвокат У.
Останалите 2 видях че са драми-отмъщение.

Общи условия

Активация на акаунт