Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 791
  • 782
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Krystall, кецовете са страшни и много ще си ходят с панталона.

# 361
  • София
Аз поръчах червения панталон и черния с вградения колан. Много ми хареса червеният панталон, особено талията, че може да се носи по два начина и съответно със сникърси или обувки на ток.
Сигурна съм, че панталонът с вградения колан ще бъде изработен и в други цветове.

# 362
След много мислене, в крайна сметка поръчах тези. След първоначалния шок, новия принт започна да ми харесва. Така беше и с wild принта... Дънките с шлиц ще са ми много дълги, но ще видя дали ще могат да се коригират.

# 363
  • Варна
Мен пък ми харесва. Аз обичам такива свежи принтове. Wild принта още не ми харесва. Е ся..от тоз новия принт не бих се облякла с него и пола и потник и яке, ама поотделно ми харесват

# 364
Дали ще пуснат още пролетни модели?

# 365
Сега забелязах това якенце и съм изумена от цената му 🙈
https://alessa.bg/chill-and-comfy-yake-ecru#current_category=new

# 366
Харесва ми , но това е много непрактично , нито има дълъг ръкав и е късо . За пролетно яке по- добре с дълъг ръкав .

# 367
Със сигурност ще пускат още неща, но не знам. Не е лош новият принт всъщност, ако  не си облечен от глава до пети в него, разбира се.

# 368
Получавам днес сакото с късия панталон с пайетите… Сакото - където са шити пайетите стърчат конци. Ама горе-долу прилично. Копчетата са пришити стабилно на него обаче. Панталоните… цирк. Добре, че отворих пратката. Отгоре с една спортна лента, иначе целите са в пайети, но изглеждат ужасно. Хем като пижама, хем с този ластик отгоре… хем пайети. Сакото ок като размер, панталоните широки в крачолите и дупето, отгоре едвам се диша като седнеш. Нямах време да снимам облечени, честно казано направо още преди да ги обуя, само като ги видях и… беше ясно.И боцкат, разбира се.

# 369
  • Варна
Не мога много да се ориентирам какво гледам на тази снимка. Ако не си ги върнала щракни една снимчица по-късно плийййз

# 370
Благодаря за отзива Posh ,спести ми всички размотавания да ги поръчвам и после да ги връщам и тнт

# 371
Ревера на сакото.
Не мога много да се ориентирам какво гледам на тази снимка. Ако не си ги върнала щракни една снимчица по-късно плийййз

# 372
  • Варна
Не знам защо, ама нещо на костюм за фокусник ми напомнят. Аз като цяло не им обърнах внимание, че ми бяха странни такива черни неща с пайети за пролет.

# 373
За дискотека са перфектни ... И ако съм пак на 20 CocktailHeart Eyes

# 374
Не знам защо, ама нещо на костюм за фокусник ми напомнят. Аз като цяло не им обърнах внимание, че ми бяха странни такива черни неща с пайети за пролет.

Абсолютно така изглеждах, особено с панталоните 🤡. Върнах ги, още щом видях и обух. Това е ревера на сакото, стоят криви пайетите, стърчат конци на места. Според мен само сакото може да се хареса на някой, но панталониките са покъртителни просто, дори и някой да поръча, съмнявам се да задържи и да носи. Сори 😕

Общи условия

Активация на акаунт