Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 789
  • 782
  •   1
Отговори
# 375
Наистина прилича сета на костюм на фокусник ,само липсва шапката и вълшебната пръчица 😂

# 376
Интересното беше, че това изкоментира и доставчика, че масово вече всички си отварят и връщат пратките, честно казано се успокоих, че не е явно само в мен проблема 😒аз едно време не съм отваряла никога, директно плащах и взимах, имала съм 1 от 30 случая сигурно, в които да ми се е наложило да върна, за да сменя за размер или да е имало проблем откъм качество. Сега е обратното, от 10 поръчки една ако съм оцелила, е добре…

# 377
И аз бях така ,директно взимам плащам и си тръгвам и почти никога не съм била разочарована ,сега Незнам какво стана ,но нито моделите ми харесват ,нито платовете .Старите им модели ми допадат много повече.Posh дано не се разочароваме и от гащеризона 🤦♀😂

# 378
И аз бях така ,директно взимам плащам и си тръгвам и почти никога не съм била разочарована ,сега Незнам какво стана ,но нито моделите ми харесват ,нито платовете .Старите им модели ми допадат много повече.Posh дано не се разочароваме и от гащеризона 🤦♀😂

Аз това си мислих като върнах тази ми пратка, дали изобщо да не го отказвам и да си оставя само ръфълс роклята, че с нея по-малка вероятността да трябва да връщам и да разменям. Честно казано чак ми е досадно вече да връщам, да чакам, да се занимавам да им обяснявам…

# 379
  • Варна
Ясно...язък дето дойдоха толкова бързо

# 380
Аз не мисля че е нормално,...освен ако не си ученичка или макс студентка 1ви курс, да си поръчаш къси черни панталонки с пайети и да очакваш да се харесаш. Не че защитавам Алеса, напротив ...така като гледам ще си напазаря почти всичко пролетно от Авин...

# 381
Някои модели на Алеса отново много ми напомнят на тези на Бершка, като гащеризона например, само дето цените са доста различни:

От любопитство пробвах в магазин сивия в XS-S размер и се харесах много, но не си го взех, защото е абсурд да изляза навън така. Дори и за фитнеса не ми е точно подходящ.

# 382
Моят рожден ден беше вчера. Миналата година в фб ми го бяха пуснали като реклама. Нямам карта. Но и въобще няма да звъня да напомням.  Можеха три други магазина да се сетят и да ми пратят по пощата. Пък те не можаха

# 383
Те моделите са за заможни хора , или за сцена . Още малко като вдигнат цените и съвсем ще спра да купувам .

# 384
Този гащеризон е просто...Нямам думи.Аз все още се чудя какво да поръчам освен нькой спортен сет.Просто друго не ми грабва окото ,а и цените вече не са ми ок и то за един сезон носене.После искам ново и старото вече не нося особено.
Роклята ръфлс ми харесва,но и нея ще помисля.

# 385
Аз имам дрехи на Alessa и на по 5-6 години и не ми омръзват.
Този гащеризон е просто...Нямам думи.Аз все още се чудя какво да поръчам освен нькой спортен сет.Просто друго не ми грабва окото ,а и цените вече не са ми ок и то за един сезон носене.После искам ново и старото вече не нося особено.
Роклята ръфлс ми харесва,но и нея ще помисля.

# 386
Явно оборотите са големи и не им прави впечатление това масово връщане. Преди когато поръчките бяха по номера се виждаше това, отделно някой беше качил отчет на оборот за годината и печалба беше уао... Иначе със сигурност щяха да се вслушат в мненията на клиентките оплакванията общо взето са едни и същи.

# 387
Krystall, кецовете са страхотни и прекрасно ще се съчетаят с червения панталон. Би ли ми споделила от къде си ги купила, че си търся точно такива?
От моя позната, която работи при тях знам, че имат доста и постоянно върнати пратки, но и май не им пука особено, защото и поръчките валят.

# 388
Поръчах панталона, даде доставка средата на април, дано стои добре.
За кецовете ще ти пиша на лично.

# 389
Аз нещо не разбрах, нова колекция ли са пуснали или допълнително нови модели между колекции? Че ми се струва постно нещо, сравнение с друг път… тренчът от деним първоначално ми хвана окото, но в последствие ми се стори прекален. Много цветове, няма хармония между тях, като някакъв хаос ми изглежда. Все едно съм хванала 5 различни плата и съм ги плеснала.

EDIT: а, нова колекция е, сега видях поста. Ами, доста са ми еднакви нещата, дори не разбрах, че е отделна колекция. :/ извинявам се за хейта. Иначе има сладурски неща, но отново са много непрактични или не си заслужават цената. Може би само полата/панталон е доста готина и не съм виждала такава на друго място, но 180 лева?

Общи условия

Активация на акаунт