Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 781
  • 782
  •   1
Отговори
# 405
Изчаках новата колекция от сантимент, толкова години се обличах предимно от тях. И толкова ми харесва безплатното връщане и поръчване. Ами като им е толкова акъла да няма размери, да се ориентират към фолка, нищо против жанра, ама не е приложим в ежедневието ми. И в крайна сметка хукнах по главната и се прибрах с пет торби дрехи. Всичко по мой размер, а не все да се нагаждам към техните Л които отговарят на С и т. н. А тези пари можеше при тях да отидат. Не виждат ли какво носят хората по улиците.? Според мен спешно трябва да си намерят нови дизайнери. Аз винаги съм гледала  за техни дрехи, ама да не си личи, че са техни, че като видя някоя Алеска  облечена с принтовете и логото им, и самите жени какъв тип са, ами не ми се иска да приличам на тях.

# 406
Според мен и тази колекция им е много вървежна , много неща няколко пъти се изчерпаха . На много хора им харесват , макар че на мен ми харесаха малко неща , повечето от които няма да взема заради цената . Лятото нещата със сигурност ще са по- скъпи . Има много хубави места за пазаруване на доста по- ниски цени . И няма да се налага чакане по месец .

# 407
Познай защо някой неща няколко пъти се изчерпват и  после се пускат още бройки? Говоря само за нови колекции Трикове за продажби.

# 408
  • Варна
Да.. То какво значи "изчерпано" в техния случай даже не знам вече. Нещо, което в 12 вечерта беше изчерпано, сутринта в 7 беше налично.

# 409
Аз поръчах и върнах червения велурен блейзър. Супер умален като повечето им блейзъри с такава кройка. В раменете между другото сякаш е по-нормален от bright future например. Бях взела М, но сега ще дебна да се появи някоя L-ка. Иначе поръчах и deal maker ризата и жълтото дънково сако. Очаквам с нетърпение и чантите, които се виждат по снимките

# 410
Не бях забелязала, че неоновото сако е от деним. Сигурно ще стои по-добре отколкото тези от текстил, които са меки. На мен ми се искаше да пробвам червеното сако, но докато се наканя да поръчвам се изчерпа. И парите му малко са ми мноого ама ..
Скрит текст:
Някой назад спомена саката на Юнона, загледах се по едно бяло ама и то от тези меките ..
Докато си получа червения панталон ще ми мине мерака.

# 411
Аз поръчах тесните дънки soft beige oт зимната колекция и ще ги връщам. Това нещо на кого стои добре? Слаба съм, а краката ми изглежда като наденички в тях, абсурд 😅 Иначе си отговарят на размера.
Skinny jeans не са моето нещо.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 12:28 от kalina_pehlivanova

# 412
Аз към момента си оставих само ръфълс роклята от алесата… обаааче пък при конкуренцията звънях да питам за този сет в розово, записах се за наличност направо, чакам да ми пратят съобщение за наличност и мисля да избухна с поръчка. Мноооого свежи и готини неща има, влюбена съм направо. Алесите ако не избухнат с нещо по-добро усещам, че тотално ще ме пратят да си пазарувам при другите…

И някак си тези си ги представям и с квцове, белйзъра в екрю, който си взех на алесата го мъчих всякак, не ми стои добре с никакви ниски обувки 😕

# 413
  • Варна
Розовото панталонче и аз много го харесах. Ръфълс роклята още не съм я отказала. Кажете как са другите ръфълс рокли. Всичките ли са уголемени и дълги и стоят смешно на 160см?

# 414
От мой личен опит, всички техни ръфълс рокли са уголемени, тоест може да си стоиш спокойно в твоя си размер, надолу особено са доста свободни. Аз тази от новата колекция също ми е в С, като им звънях да питам дали няма да ми е тясна в бюста, ми казаха, че са я виждали и е свободна, и че няма да имам проблем с С размер… а иначе в топовете им съм си за М, особено прилепналите.

# 415
  • Варна
Аз продължавам сякаш да съм си ХС, качила съм 5кг и май е само на корем. Опитвам се да си се представя как ще изглеждам в нея, ама нещо съм много скептична.

# 416
На мен ми пристигнаха дънките от новата колекция. Не са моето нещо. Плата е хубав, но е по - скоро плътен. Много са ми дълги, а в чатала ми се впиват ужасно. Замисъл и материя 10 от 10, изпълнение - може и по-добре. За конкуренцията няма да коментирам, от последните две колекции имам общо 10 неща... Това е достатъчно показателно. А преди няколко години беше точно обратното в полза на Alessa.

# 417
Аз продължавам сякаш да съм си ХС, качила съм 5кг и май е само на корем. Опитвам се да си се представя как ще изглеждам в нея, ама нещо съм много скептична.

Ооо, няма по-хубаво от това, и аз бях така, мисля, че ще се харесаш, даже няма и да ти личи с ръфълс роклите, може просто отпред да са ти с 1-2 см по-къси. Аз до 6-тия почти не ми личеше, е, носех не толкова лепнали дрехи, не обичах да ми гледат коремчето 🫣 Ама даже и в 6-тия (почти 7-ми) се намърдах в една на алесата, която е по тялото иначе… е, има еластичност, де.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 15:17 от posh95

# 418
Пратиха ми код от Алеса за 10% намаление. ALS10 e кодът, ако някой иска и може да го използва. Изтича днес. Иначе, Авин също и на мен са ми по-любими, но за мен най-големите тарикати в хубавият смисъл от брандовете са Laleto. Колкото и невероятно да звучи. Да, рокли продават предимно, изкуствени материи, цената им е прилична към ниска, но платът, цветът и принтовете не мърдат! Онзи ден изпратих на една жена 3 техни рокли, все едно никога не са обличани. Купени са преди няколко години. Не нахалстват брутално и в социалните мрежи, а си действат! Близо 1млн. лайка имат във Фейсбук и въпреки двата милиона за Алеса във Фейсбук, няма да се учудя ако лалетата слагат в малкия си джоб Алесите откъм оборот.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 15:16 от vanya.pavlova

# 419
Аз тези веднъж или два пъти съм ги разглеждала, но така и не поръчах, мислex, че за тези им цени, няма да получа нещо близо до снимката. Ама сега като казахте, може да пусна и аз нещо ако харесам 😏

Общи условия

Активация на акаунт