Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 154
  • 782
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Взех роклята, заведох детето на кино и докато чакам обикалям мола. Влязох в съблекалнята на Мохито да я пробвам, че ми беше интересно. Ми не се възприемам. Смятам че ми стои смешно и приличам на нещо средно между табуретка, торта и лампион. Иначе се изненадах приятно, че коланът е включен, мислех, че е отделно
Скрит текст:

# 556
Дългичка е, иначе ми се струва сладка. Просто се убеждавам още веднъж, че това моделче не е за нисички алески Heart Eyes. С едни 10 сантиметрови токчета ще се отвори роклята според мен.

P.S. Аз чакам с нетърпение да дойдат пак високите токове на мода, че и ние да покажем крак хаха.

# 557
  • Варна
Ами аз няма с тия маратонки да я нося, ама мислех с бели кецове, което пак не са токчета 😀 мисля, че и като небременна пак няма да ми стои добре, явно ще я връщам :/

# 558
На мен пък ми се струва къса , направо като за къси панталони отдолу .

# 559
Еми аз моята рафълс я нося с 10 см сандали на ток и ми е добре (но не къса). Просто всяка рокля, която ми идва по-дълга от 5-6 пръста под д..*то ме забива, и изглеждам като тапичка... Говоря за ежедневни рокли, не за офис.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 19:36 от *Emerald

# 560
  • Варна
Не я намирам за къса. Все пак аз с тоя корем бая я надигам и отделно ластикът съм го сложила над корема.
Ох голям майтап - според мъжа ми ми стояла сладко и да съм си я оставена, защо съм щяла да я връщам 😂

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 20:33 от Didi_Bidi

# 561
Взех роклята, заведох детето на кино и докато чакам обикалям мола. Влязох в съблекалнята на Мохито да я пробвам, че ми беше интересно. Ми не се възприемам. Смятам че ми стои смешно и приличам на нещо средно между табуретка, торта и лампион. Иначе се изненадах приятно, че коланът е включен, мислех, че е отделно
Скрит текст:

Определено НЕ  Е твоят модел.
Връщай я.

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 04:13 от Berussa

# 562
Аз я имам бялата. Отговаря си напълно на размера. Аз нося М и ми става. Няма никаква разтегливост за по-големи бюстове. Харесва ми много. Вече две лета ми е любима. 175 см съм висока

Много благодаря! Аз щях да се излъжа и да я поръчам и нея в С, ама явно ще да е в М.
Не я намирам за къса. Все пак аз с тоя корем бая я надигам и отделно ластикът съм го сложила над корема.
Ох голям майтап - според мъжа ми ми стояла сладко и да съм си я оставена, защо съм щяла да я връщам 😂

Сладко ти стои, според мен обувките бъркат работата. Виж с други как ще стои, иначе цветовете ти стоят много хубаво. С някакви лееки платформи примерно?

# 563
Изглеждате много сладко в това състояние в роклята! 😊 Как искам и аз такова щастие! Харесва ми и май ще взема да я поръчам, пък дано и другото ме споходи . 

Скрит текст:

# 564
Диди, наистина много добре стои с това коремче твоето, без него не знам как ще е .. хаха. Мъжа ти е прав, добре ти е.
Тези рокли много добре стоят на бременни. 😍

# 565
  • София
Диди, много сладко коремче 😍
И аз съм на твоето мнение за роклята. Моделът е за по-високи жени. На мен, която съм 163 см и не съм бременна, този тип рокли не ми стоят добре. Захлупват ме и някак заприличвам на буре 😁 Друго неудобство на модел с ластик и голи рамена е, че постоянно ластикът се вдига от всяко движение на ръцете и се налага постоянно придърпване, за да застане както е на снимката с Мими. Имам рокля с подобно деколте и определено ме дразни, че трябва да постоянно да я оправям, за да се виждат рамената.

Снимах жилетката, но много трудно се снима черния цвят, къде ли не я местих, за да излезе добре цвета 😀 Плетивото е плътно, еластичността е слаба, черният цвят е хубав и наситен (въпреки моята снимка).  Нямам представа какво е плетивото на розовата и оранжевата, може и да има разлика.

# 566
  • Варна
Мецани, много благодаря. Сякаш ми прилича малко на материята на пуловера с логото. Имаше коментар, че била гадна материя и затова исках да я видя.
Роклята я сложих с бели кецове. Една идея по - добре е, но пак не съм сигурна, че ми харесва достатъчно за 200лв. Ако махна тия надиплени ръкави и панделките може би би ми седяла малко по-добре.

# 567
Диди, и аз съм на мнение, че тази рокля не е твоя модел 😊 И като цяло съм на мнение, че този тип рокли са за високи жени.

# 568
Добре, каква е тази цена сега?
https://alessa.bg/wild-beauty-pola-pantalon-ot-bukle-ecru
То направо е безбожно скъпо! 🫣

# 569
  • Варна
Аз пък се чудя как може ваучери за подарък да се изчерпят 😀 и тях ли ги шият
Иначе аз последните панталонки от букле, които си взех бяха зелените от зимната колекция и бяха 127лв с намалението. Тези не ги намирам за нещо повече, не знам защо са по - скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт