Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 153
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
Следващата колекция ще е по- скъпа , гледам на Nicole collection какви са цените на новите им неща . Не са за купуване .

# 571
Навсякъде из бг брандовете цените са тръгнали нагоре, не само при Алеса. Не знам какво е това нещо, те още малко ще догонят чуждестранните марки. Аз примерно съм фен и на Pause jeans. Да, ама не намирам за нормално една най - обикновена рипсена блузка да струва 60 лв. И то айде, да кажеш ами няма как, инфлация, всичко поскъпва ок. Но на второто пране цвета да избелява, а материята да се заваля и отпуска, шефовете да се цепят, някакси не му върви. То да прежали човек пари заради красивите дизайни, но качеството поне да става.

# 572
Да, не знам защо само нещата на Алеса са смятани за безбожно скъпи. На мен дрехите  на Алеса с морано отстъпката ми излизат по-евтино от Авин например, както и Никол колекшън и тн, не че пазарувам от тях…

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 09:17 от kalina_pehlivanova

# 573
Да, не знам защо само нещата на Алеса са смятани за безбожно скъпи. На мен дрехите  на Алеса с морано отстъпката ми излизат по-евтино от Авин например, както и Никол колекшън и тн, не че пазарувам от тях…

Да и аз съм на същото мнение.

# 574
На Авин също са много скъпи, но техните поли например са между 20 и 40 лева по-евтини от Алеса с VIP отстъпка.

Както и да е. Всеки сам си преценява дали иска да даде толкова пари за нещо или не.

# 575
  • Варна
На Авин са по-високи цените, факт. Но по мое мнение и качеството е по-високо. Иначе тия Никол не знам на какво отгоре тия цени.

# 576
Последно съм пазарувала от Авин преди 3 години и качеството не беше по-високо. Имах проблеми с циповете на всички панталони (2-3 броя). Единият панталон, който имах,  два пъти го носих на шивач и пак се развали, накрая се ядосах и ги изхвърлих. Оттогава не съм пазарувала от тях. Сега може да са с по-добро качество, не знам…
Имах и 2-3 сака техни, те бяха ок, но не ги носех особено и ги продадох. Между другото, бързо се продадоха. Явно и към Авин има интерес.

# 577
Сигурно защото темата е за Алеса.

# 578
Тя хубаво е за Алеса, ама редовно се правят сравнения с конкуренцията, че и снимки се качват на други брандове. За мен не е проблем да си коментираме, но ако сме обективни, другите брандове държат същите цени, че и по-високи.

# 579
Има една друга тема, където можем да бъдем обективни за високите цени на другите бг брандове.
Да, знам, че се споменават и сравняват и съм го споменавала многократно, но аз не съм падар, има админи.
Видях във фейсбук, че някои са получили червения панталон с райетата, аз още го чакам, но ми се струва, че крачолите ще са ми доста широчки. На вас хареса ли ви как стои на момичетата?

# 580
И на мен този панталон ми харесва и се зачудих, червеното ми е любим цвят Grinning Но не съм сигурна, че ми трябва трети червен панталон Joy Иначе все още имат XS размер като за мен Grinning

# 581
Има добавени нови неща.

# 582
И тази тениска, която са пуснали сега в розово, една снимка няма как е надолу
/вижда се, че има някакви надписи, но до там/, на всичките е вързана на възел.
В бяло същата работа.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 15:01 от krystall

# 583
И другите яко вдигат и не виждам защо .Не намирам някакво страхотно качество в конкуренциите.
Последният топ с пера  видяхте ли го?
Защо не пуснат нещо по-нормално, а тези дрехи за чалготеки 90%.
Коя е темата ,в която се обсъждат  другите брандове?

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 17:33 от Edelvais123

# 584
В България слушат такава музика , а нали и певиците трябва да се обличат Grinning

Общи условия

Активация на акаунт