Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 149
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Връщай, връщай, не става.
Аз вече избягвам дрехите с голямо лого, било то на Алеса или някоя друга марка.
Бях поръчала преди време белия кроп топ с бароковото лого. Същата работа беше, но поне не беше на топчета.

# 601
С всяка колекция пада качеството , а цената се вдига .

# 602
Да определено ,имам неща от много стари колекции и са с много добро качество

# 603
Аз получих червения панталон, но не съм очарована. Платът е един твърд, остър, а в същото време е леко прозрачен на светлината, когато го погледнах.
Ципът му е отзад и малко трудно се затваря до края, сигурно заради този обърнат маншет.
Размерът ми пасна, само дължината му е в повече, но иначе е добре.
Ще го връщам.

# 604
Аз на 28.03 върнах една дълга червена рокля с бръмбари, която си поръчах от предишно намаление, ама леко ми теснееше, пък в гърдите висеше, не знам защо си я бях запазила. Подреждах си нещата и я изкарах от дъното на гардероба. Седеше си в кутията с бележката както е дошла. Вчера се обадих да питам къде са ми парите, те почнаха да ми обясняват, че след празниците да очаквам пари, с тях се оправдаха. След няколко часа парите бяха преведени по сметката ми. 😃 Три седмици св мотаят.

# 605
  • Варна
Море, тя ти беше много хубава тая рокля, ти така ли не я сложи. Иначе драмите между вас си продължават все така май.

# 606
Аз не съм поръчвала доста време от тях, иначе няма драма. Просто гледам тук някой като попитал, тогава върнали парите, и при мен стана същото. А роклята искаше корекция при шивач, леко ми стягаше, а под мишниците виси. Ха да кача 1кг, и вече няма да ми става. Държах я, защото и аз се харесах и се заблуждавах, че ще отслабвам, ама то е безсмислено.😃 Трябваше пак да ангажирам шивачката ми, когато си купувах яхтената рокля за онази сватба, жената я изтормозих, докато я стесни да изглежда добре, и така си седи, почти не съм я слагала след това и нея ...

# 607
Мнения за Office Star Пола С Вграден Колан? Колко е дълга, с много висока талия ли е?

# 608
Море, аз точно от такива покупки се пазя - дреха, която да нося 1-2 пъти, че с тази инфлация и състоянието на икономиката, все повече си ценя парите. Някои от вас може да не ги афектира пряко, но например фалита на американската банка удари доста IT фирми, изпоуволниха сума народ 3 дена по-късно, включително мои познати - и то и хора на добри позиции и заплати, не само хора на “лесно заменими” позиции. Така че дрешки, които просто ми харесват, но няма проспект да ги “убия” от носене няма да си купувам скоро и предполагам и други жени ще са така. Алеса може да го закъса, ако предлагат такива тениски като на Диди за по 80 лева. Ще става все по-трудно да се купуват дрешки за глезотийка, поне при средностатистическия работещ човек де. Ако лятната колекция не предложат нещо наистина готино и качествено, се очертава доста хора да спрат покупките от тях, ще останат купувачи общо взето инфлуенсъри (ако купуват де, може и да им ги подаряват), жени, чиито мъже им дават пари, някои die hard фенове на маркат и може би млади момичета, които тъкмо са започнали на средно висока заплата в някой кол център, но все още нямат сериозни разходи като ипотека и тн.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 16:37 от lidiya92

# 609
Мнения за Office Star Пола С Вграден Колан? Колко е дълга, с много висока талия ли е?
С вграден колан е. Доста е висока талията,дължината е около коляно. Имам синята, леко умалена в талията е. Като цяло е приятна дреха.

# 610
Аз съм на този принцип, че вече си купувам дрехи и обувки и тн, които наистина много искам и много ми харесват. Не че толкова съм намалила покупките, но поне са неща, които ми харесват и нося.

# 611
  • Пловдив
И аз вече купувам само неща, които много харесвам и знам, че ще нося често. От новата колекция не се влюбих в нищо.

# 612
  • София
И аз отдавна купувам неща, които знам, че ще нося. Винаги си отговарям на въпроса колко често ще нося нещото, което купувам. Предпочитам да си купя едно качествено нещо вместо 10 некачествени. Гледам и да мога да ги съчетавам. Тениската, която качи Диди, беше покъртителна. Изглежда като нещо, което би взело някое момиче само и само да има нещо на Алеса заради огромното лого, без да я интересува, че не изглежда добре.

# 613
  • София
Нищо, ама нищо не ми хареса от пролетната колекция. Поръчах черния панталон с вграден колан, за да не съм съвсем без нищо 😁 Добре ми стои, но май вграденият колан не ми допада особено. Чудя се дали да го задържа или да го заменя, но то няма и с какво да го заменя.
Иначе си взех клин и кроп-топ Bam bam energy и Gym bunny и вече направих няколко тренировки. Екипите са много хубави и удобни. Към момента цветовете не са избледнели след пране. Доволна съм.

# 614
Получих я в екрю и я намирам за разкошна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт