Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 150
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
Точно спортната линия на бранда изобщо не ми харесва и е безумно скъпа. Взимала съм много по-оригинални български комплекти за не повече от 40 лева всичко.

# 616
Много ми харесват спортните комплекти. Имам в бежово/екрю.

# 617
Аз най-сетне се докопах да премеря роклята. С размер е, но смятам, че ХС май щеше да ми е по-добре, чудя се дали да я заменям? Не съм “очарована” чак, но става.. С платформи стои най-добре, забравих да я снимам с обувките. А връзките… май щеше да е по-добре без тях, правят я една идея още по-натруфена. Ако някой смята да я поръчва, спокойно може да поръча по-малкия размер. Ръкавите е хубаво, че може да се носят вдигнати, с пуснати не ми хареса особено. Снимах и сакото, първата снимка е с панталона на лусито, а втория авинския (от снимката със неоновото сако), обаче той е повече като клин, май не ми доапада с него толкова.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 14:25 от posh95

# 618
  • Варна
Поне на снимките не ми изглежда да ти е голяма, ама си е такава, каквато казваш - натруфена. И на мен не ми хареса с дълъг ръкав и ми се искаше да разкарам тия пандели.
Аз и за сакото започнах да се замислям дали да не го върна. Нещо ми е малко дълго за моите предпочитания и златните копчета и елементи май ми идват в повече. Харесала съм си същия цвят на Юнона и е със 100лв по-евтино. Това на Алеса ме привлече с това, че е дънков плат, ама нещо цялостно не ме вдъхновява сякаш.

# 619
Не съм махала и аз етикетите още, и на сакото даже… едно време още с отварянето на пратката знаех, че размерът ще ми е ок, пък и някак си дрехите ме грабваха. Сега нещо… имах много големи надежди за тая рокля, и като видях, че е лстична, реших, че няма къде да сбъркам, а като я облякох… може би накрая ще си я нося за из вкъщи лятото и така 😁 Поне е лека и плата е приятен 🤷🏼♀

# 620
Posh седят ти прекрасно и сакото и роклята .

# 621
posh95, роклята и с пантофи ти стои страхотно Grinning

На сакото много ми се набива на очи тази емблема на ръкава.

# 622
  • София
Posh, сакото ти стои чудесно, а и можеш да го носиш и с панталон, и с дънки. Роклята не ми допада особено, не защото на теб ти стои лошо, а самият модел ми идва леко натруфен.

Диди, аз и преди бях писала за копчетата, че са с наситен златен цвят. Имам червения блейзър и определено копчетата са по-златни от тези, които използваха преди.

# 623
  • Варна
Просто не знам дали на това жълто, дънково сако му стоят добре толкова златни неща по него. Може би на другите цветове и материи стоят по-добре. Абе мисля го още, не знам. От цялата работа само жилетката ми хареса наистина.

# 624
Тази колекция им е слаба работа , винаги съм гледала нещо и съм го искала . Сега не остана нищо , което да си взема .
Дънките и те станаха много скъпи .

# 625
А аз чакам дънки с нормална талия.

# 626
Не ми допадна и на мен тази рокля, най-вече шарката и. Не бих дала 200 лв за рокля “за вкъщи “ 😐

# 627
Роклята и на мен не ми допада, иначе сакото ми харесва. От последната колекция и аз взех само 1 тениска, колкото да не е без хич за 80 лв …, нищо не ме грабна.

# 628
posh95 и двете ти стоят много добре.
Но просто не виждам нищо Уау, особено в роклята за тези цени.
Didi_Bidi имам сакото на Юнона, ни в друг цвят. Много е хубаво.

# 629
Сега видях тази goals up high блузката в синьо. И понеже обожавам синьо, я поръчах. Ама нямам никаква идея в какъв размер ще ми пасне. В С няма да вляза със сигурност, ама дали и М ще ми е ок ако няма никаква еластичност. Някой да я има макар и в другия цвят да каже как е като размер?

Общи условия

Активация на акаунт