Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 143
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
posh95 и двете ти стоят много добре.
Но просто не виждам нищо Уау, особено в роклята за тези цени.
Didi_Bidi имам сакото на Юнона, ни в друг цвят. Много е хубаво.
По-късо е от това на Алеса, нали не си въобразявам? Тънко ли е?

# 631
По-късо е, да. Не е тънко, плата е хубав.
Ето снимка, да сме сигурни, че говорим за едно и също. Grinning

# 632
Аз снощи поръчах този панталон
https://alessa.bg/office-star-pantalon-s-vgraden-kolan-soft-beige
и се зачетох в коментарите на същия в черно, вижте какво съвпадение
Скрит текст:
Съвсем минимална разлика в края, много странно.

# 633
Еми възможно е да го напишат двама .

# 634
Дума по дума едно и също, даже точките и запетайките. Не че е невъзможно, но все пак.

# 635
  • Варна
The Rose, да, много благодаря, това е. Само че жълтото май пак е със златни копчета.
krystall, ееееее чак така Grinning

# 636
krystall, а кой размер поръча панталона? Аз в еластичните им съм хс, но се оказа, че в нееластичните дънки съм с...заради колана най-вече се чудя. Ако може някой, който има черния да сподели как е в талията и много ли е висока Grinning Мерси предварително!

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 13:47 от *Emerald

# 637
Поръчах ХС и се надявам да ми стане, не пишеше каква му е материята.
Махнали са Л размер, а като поръчвах имаше.

# 638
Здравейте Relaxed
На 12.04 си поръчах рокля Love Power Beauty Ruffles, като доста дълго време чаках да се появи в наличност (явно някой я е върнал). Датата на изпращане пишеше, че ще е между 19-20 април. Е, днес е 21 и все още стои, като потвърдена. Писах в инстаграм и фейсбук страницата им, защото нямам време и нерви да се занимавам да им звъня. Оставиха ме на seen, разбира се...

Въпроса ми към вас е, често ли се случва да бавят толкова поръчки, особено когато нещо е в наличност? Не съм поръчвала от доста време, но преди не помня да е било така...

В сайта им уж пише, че нещо ако е налично, доставката става до 2-3 работни дни. Unamused

# 639
To пише, но реално за някои неща е повече . Аз последната поръчка много бързо я получих . Имам една от началото на колекцията , но явно няма да е скоро . Пък няма и пари да давам като не ми я изпратят .

# 640
  • Варна
Здравейте Relaxed
На 12.04 си поръчах рокля Love Power Beauty Ruffles, като доста дълго време чаках да се появи в наличност (явно някой я е върнал). Датата на изпращане пишеше, че ще е между 19-20 април. Е, днес е 21 и все още стои, като потвърдена. Писах в инстаграм и фейсбук страницата им, защото нямам време и нерви да се занимавам да им звъня. Оставиха ме на seen, разбира се...

Въпроса ми към вас е, често ли се случва да бавят толкова поръчки, особено когато нещо е в наличност? Не съм поръчвала от доста време, но преди не помня да е било така...

В сайта им уж пише, че нещо ако е налично, доставката става до 2-3 работни дни. Unamused
Ако е ХС може да е моята, тъкмо гледам, че пише, че е изплатена 😀 редовно не си изпълняват сроковете по принцип, нищо ново.

# 641
Аз чакам зелената тениска, която трябваше да е при мен на 21-24 април. Изпратиха ми съобщение, че ще я изпратят на 2-3 май. Един месец за тениска за 80 лв. безобразие.

# 642
  • Варна
И накрая дано не е като моята жълтата, дето я показах по-назад...

# 643
На мен ми отговориха за роклята, че се е очаквало да бъде произведена до 19-20, но процеса се е забавил. Идваната седмица уж ще ми в изпратят.

Е, това няма никаква логика, защото 2 седмици XS все беше изчерпан, появи се 1бр и веднага поръчах. И да не говорим, че вчера гледам стори в инстаграма им как някакво момиче си отваря пратката от Алеса и вътре беше тази рокля. И момичето разбира се е инфлуенсър. Явно са изпратили на нея роклята, не знам..

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 12:35 от eleonora_b96

# 644
Това че вчера сте видяли качено клипче не означава, че я е получила сега. По принцип качват със закъснение снимки и клипчета.

Общи условия

Активация на акаунт