Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 097
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Начи Мими и Мая как си ги представям всеки ден над легена да търкат... Съвсем се замислих сега за тоя блейзър дали да не го върна.

# 706
Едно време (като имах време 😂) слугувах и перях на ръка такива “капризни” дрехи. Сега хвърлям в пералнята на по-щадящи програми и каквото стане. Носих на химическо едно палто, казаха ми, че “не гарантирали”. И реших, че ако ще го съсипвам, поне да си го съсипя аз… Иначе ги слагах на пластмасова закачалка, закачам на лирата в банята, изпирам ги ако са с косъм с мека четка, плакна и оставям да се откапят…

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 09:13 от posh95

# 707
  • Пловдив
Имам блейзър екрю и ми го съсипаха на химическо чистене. Емблемата беше като стопена. Алесите ми я подмениха безплатно и обясниха, че било важно по какъв метод работи химическото. Стария съсипвал така дрехите. Не си направих труда да запомня разликата, защото реших, че няма да рискувам вече. Мими и Мая със сигурност не перат блейзърите, просто ги носят на правилното място.

# 708
Абсурд да дам толкова пари за дреха и после да и “слугувам” на химическо или пране на ръка. Авинските ги пускам и в пералня и в сушилня. Палта, като чета колко са капризни на Алеса,  си взех от дамския Андрюс две. И тях ги пускам к в пералня и в сушилня и нямат проблем.

# 709
Четох наскоро статия за “тихия лукс”, който навлиза с пълна сила. Чудя се Алеса дали ще мине на този принцип скоро време, че с тези огромни крещящи надписи и лоши материи, които ползват, нито са тихи, нито са лукс, а нали искат да са световен бранд Grinning

# 710
Трябва да си личи от далече , че е Алеса , нали мотото е открояващи се . Хах

# 711
  • Пловдив
Според мен скоро няма да минат на тази вълна. В България, а и на Балканите всичко е от шумния лукс 😄 а и те са силно в този дух, такава е клиентелата. Аз също не купувам никакви артикули от тях, които са с крещящи лога. Даже вече взех да се въздържам от твърде разпознаваемите им принтове, та бая ми се стеснява кръга от нещата, които съм готова да поръчам при тях 😄😄😄

Но , за да не е хейт поста ми, държа да похваля много това яке. Имам го, не е умалено изобщо, топли, а и кройката ми стои чудесно. Заслужаваше си парите.

https://alessa.bg/dangerous-mix-zimno-yake#current_category=jackets

# 712
Хей, съжалявам за спама, но може ли един моден съвет? Съчетаването на дрехи ми е слаба работа и все се ръководя от снимки! 😃 Това ми е супер любима комбинация, като трите неща ги нося с черни боти. Сега обаче имам пътуване и освен спортните дрехи и анцузите ми се ще да взема нещо по-различно, ако искам да съм по елегантна някоя вечер, но не мога да разнасям боти с мен, искам за 5 дена, ако може с едни кецове да мина, а и багажа е ограничен. Тая комбинация ще се върже ли с изчистени, по-обемни бели кецове? Нещо като това, само че на тази панталона и е по-различен и сакото е oversize (защо всичко живо в тоя Пинтерест е само с овърсайз сака?!?). Never overlook me бие повече на клин. Дават го около 20 градуса, кожен клин не ща, а черни дънки по крака нямам, все са Mom jeans и не ми харесва как седят с това сако. 😃

# 713
Море ,смятам че идеално ще се върже с изчистени бели кецове .Те са универсалните обувки за мен и ги съчетавам с почти всичко .Особено в чужбина това имам чувството ,че е като някаква униформа съчетават ги с абсолютно всичко .На мен лично доста ми харесва този тренд ,защото е практично и удобно ,особено като ще трябва да пътуваш и имаш ограничен багаж + да не мъкнеш обувки ,че тежат и е неудобно .

# 714

Аз се чудя на вй този сет, пак на чаша вино 😂 То ясно, че няма да е с кроп топа, ще го нося с натъпкан топ, та притеснява ме самия колан - прилича на ластичен, но тук някои момичета бяха споделили панталоните със същия вид “колан” на талията, че е доста стегнат? И не знам какъв размер да поръчам. Панталоните в С размер с много стегната талия направо като седна едвам дишам с тях и е некомфортно…

# 715
Posh и мен ме притеснява този колан ,да не се вреже в корема като се облекат .На мен са ми много некомфортни  тези затегнати талии ,особено ако искаш да го облечеш в специалните дни на месеца ,поне за мен ,ще  е абсурд .Според мен ако го поръчваш пробвай с М ,забелязала съм че между техния М и С размер няма голяма разлика

# 716
Красиви са панталонките, ама според мен колана е тесен и ще стяга каро на моите панталони( не ги нося заради този колан), не знам що за дизайнерско решение е това с тези стеснени талии. То е ясно, че сме слабички, щом влизаме в дрехите им, ама някои неща са им прекалено като за барбита, или поне като за Шер (минус 1-2 ребра)…

# 717
Даа,абсолютно съм съгласна ,те са като детски тези талийки ,особено да сложиш стягащ ластик там за мен е безумно решение .Но пък сигурно има момичета на които им е ок или на 13-15 годишни с още детско телосложение .Аз дори и да влезна в този каиш не ми е комфортно ,или трябва да е нещо с висока талия до линията под бюста ,незнам за тези стягащи ластици ,то и от здравословна гледна точка не е добре да се пристяга така корема.За минус 1-2 ребра като Шер ,сигурно и ХС-а  ще е добре 😂.Имам късите панталонки moments to remember ,там С ми е точно но ако взема ХС абсурд ,ще ги закопчая ,но няма да мога да дишам ,а ХС от еластичните им материи ми е добре .Също си взех С от еластичните дънки best I ever had и са ми големи .Не я разбирам тази номерация и това е .

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 21:47 от Наталия 83

# 718
Ще им звънна утре да ми измерят талията в С и М… За С се съмнявам да се намърдам или дори да вляза ще ми е неудобно, а М пък са ми широки надолу.. За тия пари не ми се разправя да ги нося после пък да ми ги преправят. Поне да ги правят ластични горе… Толкова много модели ми харесват от панталоните, а не съм поръчвала никакви от година сигурно точно поради тази причина.

# 719
И аз съм така ,има един сет ,който много харесвам от топ и пола в светло синьо ,същото синьо като палтото им което си купих и е чудесно ,но полата е със същия ластик и поради тази причина не поръчвам и панталоните са готини също ,но с тези ластици нагоре  ми пристягат органите и корема и не ми се отразява добре и ми е супер некомфортно .Иначе по стандарт между размерите разликата е 4 см. в ширина ,но техните мерки незнам дали са така.А между другото си взех ръфълс роклята бежовата ХС и ми е добре ,а не е еластична ,даже е уголемена според мен .Тотално ме объркват размерите им наистина

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 04:39 от Наталия 83

Общи условия

Активация на акаунт