Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 061
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
Тази блузка call me senorita и на мен ми грабна окото, ама ме спира, че е къса. Мислех, че ще я пуснат в по-дълъг вариант, ама не… Аз се чудя сега на този блейзър

Имам и полата, ама определно не мисля да го нося с нея. Може да кажете, че аз нямам вкус, ама хич не ми се връзва блейзъра с тая дънкова пола 🤢 Обувки си намерих, с които да го съчетая, харесват ми повече по-високите, но пък другите май пасват повече цветово? Вие кои бихте избрали за блейзъра?

# 736
Наталия, пускала съм тото, но късмета ми явно действа само за награди до 200 лв. хаха. Да, видях и аз че панталона е пак наличен... но май не ми се занимава да анулирам... Може да пусна един топ през приложението да съм в играта Heart Eyes Иначе аз мисля, че някои коминации могат да си позволят да ги носят така само Мими и Мая Grinning, пола-панталончето много ми харесва.... Posh, би ли споделила носиш ли го?

# 737
Наталия, пускала съм тото, но късмета ми явно действа само за награди до 200 лв. хаха. Да, видях и аз че панталона е пак наличен... но май не ми се занимава да анулирам... Може да пусна един топ през приложението да съм в играта Heart Eyes Иначе аз мисля, че някои коминации могат да си позволят да ги носят така само Мими и Мая Grinning, пола панталончето много ми харесва.... Posh, би ли споделила носиш ли го?

Да, полата панталон е много готина, най-много ми харесва, че отдолу са си къси гащи, а и отпред и отзад си е отделно пола. Тези, които отзад са къси гащи, а отпред само пола не ме кефят толкова. Но е доста умалена, моята помня, че я заменях за М размер.

# 738
Емералд,никога незнаеш кога късмета ще ти се усмихне 😁.Posh ,честно казано и двата модела обувки много ми харесват ,но и според мен от първата снимка ,ще си отиват много на сакото ,защото са си точно един и същ  цвят.

# 739
Пробвах се през приложението да си поръчам блейзъра, цъкам накрая на “безрискова поръчка” ама Йок 😂 Изобщо не се изпраща, цъкнах сигурно 10 пъти, викам си сега ако ми пратят пък 10 имейла, че съм поръчала… Ама няма ни 1. Приемам го за знак, явно не е било писано да го имам. Може би сте прави, че е за да накарат хората да им ползват приложението, ама как като не иска да работи 😀

# 740
Ох ,това е толкова досадно …как може да не им работи а те обявили игра с награди 🤦♀

# 741
  • София
Отдавна съм деинсталирала приложението. Мислех, че може и да са го оправили, но четейки коментарите ви разбирам, че все още има проблем въпросното приложение.

Не ми допада комбинацията дънкова пола-панталон с дънков блейзър. Ако трябва да бъда честна, на мен ни ми харесва и самия блейзър, не мога да възприема  модел на елегантно сако изработено от дънков плат.

# 742
На мен ми харесва дънковия блейзър ,харесва ми микса между материи и модели особено спортно -елегантния chick стил

# 743
На мен ми харесва дънковия блейзър ,харесва ми микса между материи и модели особено спортно -елегантния chick стил
И на мен това ми е любим стил и много умувам точно за този блейзър. Дори имам подходящи обувки от Зара

Който се интересува, ето и линк
Да питам иначе - някой има ли този топ и много ли е отворен между гърдите?

# 744
Аз го нямам ,но от снимките и снимки на клиентки отдолу мисля ,че е доста отворен .Иначе е красив .Много от роклите са им така отворени ,с прозрачен тюл между гърдите и нормален сутиен се вижда ,а аз понеже не мога да се пусна без сутиен специално  взимам тези модели deep plunge bra се водят ,точно за този тип дрехи .На skims са много добри и вършат работа ,но за такъв тип топ предполагам няма да стане.Но пък сигурно можеш да го преработиш и да си сложиш тик-так копченце скрито и да се затваря ,за да ти е по -комфортно .

# 745
Преди нали като се сложи нещо в кошницата, даваха код, смениха го на ALS10, а сега има ли някакъв? От 3 дена ми стои една рокля в кошницата и няма и няма код 🤷‍♀️

# 746
Не знам дали дават , преди все пращаха , нищо че съм с 15 процента отстъпка . Коя рокля си хареса ?

# 747
Бяха станали  банални с тези кодове.Пращат ми с 10%,а аз съм с 15.
Поръчах  през приложението,но беше кофти изживяване.

# 748
  • Варна
На мен ми се обадиха вчера за тениската и за това, че си си взеха обратно отстъпката за РД. Извиниха се, казаха че в тях е грешката и в знак на извинение казаха, че ще ми заредят ваучер за 50лв в профила. И ако поръчам и до 9ти, ще важи и отстъпката за РД, т.е 75лв. Евала, че не оставиха нещата така, защото наистина много бях набрала. Е казаха, че след мъничко ще бъде зареден ваучерът, а все още не виждам никъде ваучер, но важно е желанието 😀

# 749
Някоя дама има ли впечатления от чантите и обувките им? Дали са качествени? Заслужават ли си парите?

Общи условия

Активация на акаунт