Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 095
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
Аз ползвам Алеса от достатъчно дълго, за да мога да преценя за какво става въпрос. Качвала съм снимка на рокля от миналогодишната колекция, която е като нова, на клин С, който ми е голям, по-долу качвам снимка на бански, носен цяло лято на плаж и басейн и излаган нон-стоп на слънце, хлор и сол. Дори дантелката е като нова! Никога не бих пуснала парка в пералня, независимо какво пише на етикета. Всичките си якета, дори и дънкови ги нося на хим. чидтене, защото колкото пъти дъм ги пускала в пералня, толкова пъти съм ги вадила обезформени и в лош вид. Имам само едно шушлялово с което ходя до магазина, само него пускам в пералня, защото е шушляк. Мръсни обувки никога не бих се изложила да върна. Всички неща, които връщам им залепям торбичките допълнително с тиксо за да не се отворят при доставката и да се скъсат, тъй като не знам спиди къде ги търкалят. Продължавам да нямам проблеми с размерите, и всичко което получавам е окей. Не съм докладвала НИКОГА нищо на никакви модератори, дори не знам как се прави. Незнам друго какво да кажа...

# 61
Сравнително  от скоро имам възможност да си купувам Alessa. Но определено всичко, което съм си взимала ми харесва и като кройка и като материя. Само веднъж съм върнала/заменила по-скоро дреха, която принципно взех по-малък размер, но не се харесах. Имала съм много дрехи на Lucy и Junona, но там и куцат материите. Та в този ред на мисли, на този етап докогато мога ще си купувам Alessa. Купувам и от масовите марки дрехи, но след две-три пранета са кошмарни, не стават за носене. И затова по-добре една тениска, отколкото три, които няма да издържат много 😉

# 62
  • Варна
Ох, айде пак с това "сам си си виновен, че си спазвал инструкциите на етикета".

# 63
На мен ми се е случвало също да ми стават дрехи от алеса на топчета още на първото пране, и да ме е яд за какво съм си похарчила парите. Ей сега ще почна да си нося всичко на химическо, че да не се прецака 🤣 особено за разни пролетни дънкови якета, които от 1-2 обличания може да се изцапат с нещо 🤷♀

# 64
  • Пловдив
Точно заради тези невероятно тесни талии нямам нито един техен панталон. Дори еластичен клин е супер стегнат и нееластичен в талията. Дори да го закопчая, като седна ме отрязва ужасно грозно.
Преди време Мими беше пуснала пост Какво бихме искали да видим в новата колекция - написах, че искам еластични талии 😀

# 65
Именно! Бих си купила още 10 чифта, ако знам, че ще ми е комфортно в талията. Сега купувам само спортните модели и тези с ластик.

# 66
Да, аз имам един техен панталон и заради стегнатия ластик не бих купила втори, а толкова много исках светлите дънки с ръба отпред… Сега ги има налични и не смея да ги купя Sad Дано в новата колекция да направят панталони и за желаещите като мен за по-плитка талия …, не се приемам с тези дълбоките талии и това е

# 67
Надявам се да ни четат наистина и да отпуснат талиите поне с 1-2 сантиметра. Толкова ме дели от комфорта! Но ако взема по-голям размер, ще са ми широки надолу. Само това ми е критиката към тях.

# 68
Аз не мисля ,че има оправдание за лошия вид на дрехата след като са спазени инструкциите на етикета ,говоря конкретно за парката на Posh .Pavlina ,разбирам че всичко ти пасва като номерация от тях и ги харесваш ,но в случая трябва обективност,Posh показа състоянието на парката след пералня ,не мисля че това е приемливо ,за тази цена трябва качество ,това най-ме дразни .нека да са и 600 лв. парките и палтата  ,но някой като прецени да си купи да има насреща качество.Каква е вината тук на потребителя в крайна сметка.

# 69
  • Пловдив
Ами всъщност този тип пух винаги е ставал така при пране. В миналото моите родители постоянно ми купуваха такива и резултатите винаги са такива. Аз не виждам нищо ненормално. Още като го видиш и знаеш как ще изглежда след пране. Даже е супер, че са се изпрали следи от фон дьо тен и където се опират ръцете.
Не можем да очакваме чудеса, само затова, че сме дали стотици левове.
Втори път пиша за тази парка - за мен е непрактична, невъзможно е да я опазиш чиста с тези бели пухове на най-критичните зони за цапане.

Червения блейзър много ми хареса, но тъй като вече не отварям сайта редовно, а само следя тази тема и то със закъснение и късно прочетох за него. Изчерпани са по големите размери. Записах се за наличност и ще го поръчам, когато го преиздадат ( дано не е със 100 лв по скъп тогава 😅)

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 08:21 от mimsi111

# 70
Аз не мисля ,че има оправдание за лошия вид на дрехата след като са спазени инструкциите на етикета ,говоря конкретно за парката на Posh .Pavlina ,разбирам че всичко ти пасва като номерация от тях и ги харесваш ,но в случая трябва обективност,Posh показа състоянието на парката след пералня ,не мисля че това е приемливо ,за тази цена трябва качество ,това най-ме дразни .нека да са и 600 лв. парките и палтата  ,но някой като прецени да си купи да има насреща качество.Каква е вината тук на потребителя в крайна сметка.
Аз мисля, че и тези цени вече са прекалени. Каквото и да е качеството 350-400 лв. ми се струва много като се има предвид, че тези якета не са от кой знае какъв материал. Като се сетя, че нося нещо един сезон и ми е омръзнало, никога не бих дала такива пари. Видях я онзи ден на живо зелената патка, симпатична е, сладурска е, но повече от 150 лв. не заслужава. За палтата им бих казала същото.

# 71
Следи от грим не е имало по парката 😁 и в интерес на истината изглеждаше по същия начин преди прането, тези черни “пухчета” мислех, че е изцапаното, та затова го прах.

# 72
Те са си вдигнали цените , за да печелят , щом има търсене , ги продават на високи цени . Парката от тази година много се купува .

# 73
Аз не мисля ,че има оправдание за лошия вид на дрехата след като са спазени инструкциите на етикета ,говоря конкретно за парката на Posh .Pavlina ,разбирам че всичко ти пасва като номерация от тях и ги харесваш ,но в случая трябва обективност,Posh показа състоянието на парката след пералня ,не мисля че това е приемливо ,за тази цена трябва качество ,това най-ме дразни .нека да са и 600 лв. парките и палтата  ,но някой като прецени да си купи да има насреща качество.Каква е вината тук на потребителя в крайна сметка.
Аз мисля, че и тези цени вече са прекалени. Каквото и да е качеството 350-400 лв. ми се струва много като се има предвид, че тези якета не са от кой знае какъв материал. Като се сетя, че нося нещо един сезон и ми е омръзнало, никога не бих дала такива пари. Видях я онзи ден на живо зелената патка, симпатична е, сладурска е, но повече от 150 лв. не заслужава. За палтата им бих казала същото.

Аз миналата зима си купих палто на Патриция пепе за 400 на намаления от магазин във Франция, не очаквах кой знае колко да топли обаче се изненадах плюс че материята заслужава всяка стотинка...не искам да спамя, но понякога наистина предпочитам качеството пред цената,и повече ще дам стига да си заслужава
И в тоя ред на мисли, имам зеленото от миналата година късо на Алеса, харесвам го заради принта, въпреки че е късо и не ми топли дадох 300лв ,плата също ми допада
Та относителни са нещата

# 74
Пристигнаха ми бежовите  дънки , размер с ми е голям в талията , не можа да повярвам. Имат парче на дупето за да не резтяга плата явно. Хубави са , но много разширяват .

Общи условия

Активация на акаунт