Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 086
  • 782
  •   1
Отговори
# 45
А аз се надявах да сме успели най-после
да привлечем вниманието на Мими и Мая да ни прочетат, а то съфорумка в темата била къртицата...жалко. За тема компромати чак...ту мъч е, едва ли някой от тук има тази цел.

Йее дочакахме блейзъра в екрю!😍 и чантичката към него е супер яка, дали са комплект и е включена в цената?
Пс. Сега видях, че я има отделно за 50-60лв

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 08:15 от Tedi Angelova 702409

# 46
  • София
Теди, поръча ли го? 😀
Червеният също много ми харесва.

# 47
Тази нова синджирена чантичка, представих си как отивам на ресторант и се препотявам 10 пъти докато сваля тези синджири...
Задава се пролетния сезон с много свежи цветове - розово, зелено, лилаво...  а те пускат червена чанта, червена тениска... ами не не го разбирам ...

# 48

Взех си нещата от намалението, дънките са много хубави , чак се очудвам , че широк можел ми харесва. Само като седна много се врязват, дали се отпускат малко в талията, някой знае ли ?
Роклята е трепач малко ми е голяма , но ще я оставя за сега, полата ми харесва, само топа май ще връщам , много ми стурчи в раменете и не де възприемам .
Аква роклята я върнах , не успях да я облека, супер стегната в хс размер. Жалко , много беше хубава .

# 49
И рязко дънките станаха почти 200лв без карта.🤣  Червеното сако е готино,но с чантата  близо 300лв ми се струва вече доста  неизгодно.

# 50
И рязко дънките станаха почти 200лв без карта.🤣  Червеното сако е готино,но с чантата  близо 300лв ми се струва вече доста  неизгодно.
бежовите са ги увеличили, сутринта бяха 133 , сварих да ги поръчам на старата цена .

# 51
Явно ще има увеличение , за да са равни с новите модели от пролетната колекция .

# 52
Материята на червения блейзър е велур, явно като цикламения, с преливане.
Да са ни яки джобовете, ако решим да поръчваме нещо от новата колекция значи. 🙈

# 53
Тази брошка/емблема на ръкавите на блейзерите дали се маха?

# 54
Мили момичета, ще ме извините, че постоянно се включвам само да разпитвам, но нямам друг кой да попитам освен вас, та панталона от снимката виждам, че има само xs, да ми кажете мнение и дали мога да го видя на някое обикновено момиче как седи? Размера как е, еластичност? Прозира ли?

# 55
iavo, имам го в черно S размер. Аз съм висока 167, 47 кг. На краката и дупето ми е супер, но на кръвта, където е надписа ми стяга ужасно. А съм с малко кръстче и никакъв корем по всички стандарти… Та не знам как ще е XS-a

# 56
Има ли еластичност? И ако не те затруднявам може ли да ми измериш колко е широк на кръста?

iavo, имам го в черно S размер. Аз съм висока 167, 47 кг. На краката и дупето ми е супер, но на кръвта, където е надписа ми стяга ужасно. А съм с малко кръстче и никакъв корем по всички стандарти… Та не знам как ще е XS-a

# 57
Плата е еластичен много, но надписа не е никак и измерен ластика е 60 см точно. Ако го закопчая до горе едва дишам:

# 58
Защо ги правят толкова стегнати в талията? Наложи се да нося един панталон на шивач  за минимална корекция в кръста и тя си остави ръцете...

Това ме спира и за другите панталони. Ще продават повече, ако пипнат малко талиите.

Като седнеш, и те отрязва на две. Не ми се е случвало с другите бг брандове.

# 59
Червената блузка изглежда много добре като цвят Simple Smile
Ще я обмисля  ден-два..

Общи условия

Активация на акаунт