Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 613
  • 782
  •   1
Отговори
# 30
Prodaljavamenatam аз винаги съм защитавала тази позиция ,че не е важно да има нито карти ,нито подаръци ,нито отстъпки .За мен най-важното винаги е било качеството да е нивото на цената и размерите да отговарят ,а вече аз си решавам ако ми е по джоба  дали ,ще си го купя Накок каза ,че демонстрирането на материално благополучие било проява на лош вкус ,ами не ме интересуват нито картите им ,нито на кой дават ваучери искам като си купя нещо да е качествено и размера да ми е точен това е ,ако е така и без карта пак ще си го купя ,ако не е така и с ваучер -70% пак няма да си го купя ,като не ми върши работа не ми става например  или качеството е кофти .

# 31
Черна орхидея, съгласна съм. Ако на мен ми направят такъв номер…да оставим ситуацията с ботите настрана, но неизпращането на касова бележка, изпращането на стар адрес на 150 км. защото “системата” била такава, повече няма да ги погледна. Каква пък е тая система? Работя във софтуерна компания и такива чудеса правят нашите девелопъри, каквито не сте и чували, че са възможни от софтуер, такива алгоритми, функции, пък тука един адрес да не може да се смени? Айде бе. Да кажем, че един път стане грешка - ок, ама да си кажат “може би трябва да оправим системата, не трябва да работи така, не е коректно спрямо клиентите ни”, но това доколкото разбирам от вас се случва непрекъснато. Не се обаждат когато има проблем, доставките са скандално бавни в доста случаи.. това за мен не е “customer service”, който няма равен в България. Връщане на пари вече е стандарт за всяка онлайн фирма, не сме 2005та. А ако някой се опитва да е тарикат, имаме нужните органи, които бтв си вършат работата в такива ситуации. А просто, че момичетата били много мили на телефона, е голяма работа, ако са некомптентни или не-проактивни (пример: проблема с адресите).

Само да добавя,че освен системата с адреси и база данни, сайта им е ужасен при всяка колекция ,намаление
Не може да претендираш за бранд от световно ниво бля бля,пък да не инвестираш в сайта си така ,че като влезнат 10 човека накуп да не се срива всеки път

# 32
Всеки може да се фръцка с каквото си иска, и да си пише каквото си иска, но в този форум очевидно правилата позволяват, ако коментара не съответства на името на темата да бъде изтрит. Вмисъл, който не го устройва евентуално би могъл да си направи собствен форум и да си пише каквото си иска там.

# 33
Море, ти обърна ли се към КЗП?

# 34
  • София
Моята най-голяма критика е за несъответстващи размери, обявяване на нова колекция без наличност на продуктите, дългото едномесечно чакане и ОТК отдела. Не е нормално да чакаш 1 месец за дънки (в последния случай) и накрая те да дойдат с дефект.

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 12:20 от bubanka

# 35
И да, не смеех да го напиша, но при това отношение към Море, през цялото време не мога да повярвам, че продължава да поръчва от там. Това си беше доста гадно и унизително отношение за някакви стари боти. Уж демонстрираш милионерски начин на живот, а цепиш стотинката на две за едни ботички, които години наред са се подмятали по складовете. Такова е мисленето на хората с пари в България.
И е направо налудничаво да не позволяваш да се изкаже негативно мнение. М-у другото първата група във ФБ, която се появи беше много полезна в началото, когато се обсъждаха дрехите. В един момент, след няколко негативни поста, Мими се намеси и сега е поредната група за секънд хенд. Това с продажбите също е показателно. Права е Черна орхидея, и аз имам усещане, че всеки носи по два пъти нещата и гледа да се отърве.

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 12:20 от bubanka

# 36
Сега забелязах,че новата тениска е с подплънки на раменете.Такива носех като бях малка.На всички официални дрехи от ЦУМ  ги имаше тези роботизирани неща.Не ги харесвах,но не съм имала избор  първите 10години.
Явно Славка ги харесва.

# 37
Не желая да засягам някого , но ако дамата беше изпратила ботите почистени, може би щяха да й ги заменят.
Точно тези боти ги връщах три пъти , единият път ги държах цяла година в нас, в кутията и не са ми прашлясвали !
И на мен да ми ги изпратят мръсни и аз няма да ги взема. Това говори  за неуважение, не стига   , че можеш да ги върнеш и след година , ами и изнагляваш . Тези боти така и не се продадоха от дамата, ако   е нейна  обявата  в олх, която до скоро беше пусната, ботите бяха пречупени Wink . Връщала съм неща след година и не съм имала проблеми до сега . Е имат издънки ,, но това е друга тема.

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 12:21 от bubanka

# 38
Момичета, пълните темата с наистина излишни коментари, кой как изглеждал преди 10-12г., какви корекции имал. Ами ние не сме ли променени за това време дори и без корекции, физиономиите ни същите ли са? Има едни други теми, където обсъждат клюки за външния вид и живота на известните, нека да не се превръща и тази в такава.
Собственичките на Авин също често снимат дрехите си, просто не знаете явно, че са те. Използват обаче и други лица, на които плащат.
Относно ботите на Море и аз не разбрах какво стана, обаче във Фб след включването на Мими в спора след няколко дни имаше качени снимки от Море и там се виждаше пречупването много ясно, а леко изтърканото в задната част на тока, както бях писала и по-рано се видя още на първите снимки тук. Не знам снимките на Мими дали бяха на ботите на Море. 🤷‍♀️

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 12:14 от krystall

# 39
Аз не съм напълно съгласна. Като техен дългогодишен клиент, и след толкова поръчки и пари, които им е наринала, не мисля, че ще се излага да връща нещо носено. Стига да са премерени 2-3 пъти и да е видяла как се стъпва с обувката, стават чупки. Бежовата парка онзи ден я пуснах за пране, понеже ръкавите мислех, че съм ги изцапала, макар и да не съм я носила толкова много. Показвам ви снимка как изглежда след прането. След първо пране.

Най-вероятно ще трябва да минавам с ножичка. Това е дреха за 300 и кусур лева. Мисля, че това имат на предвид момичетата, които казаха, че след няколко носения, гледаш как да се отървеш от дадена дреха. По този начин не бих я носила в момента. Трябва да си играя да ги режа, или не знам и аз как да стане. Това е само при бежовата. Със зелената за сега го няма това. Аз се включих тук в темата, понеже случайно ми излезе. Първия ми пост беше обективна критика към последните неща, които съм получила и как ги получавам. Щяха да ме изядът тук, била съм се включила, за да “хейтя”. Чудно ми е само, дали тези същите са клиент от когато и аз, дали имат и наполовина на моите поръчки, и дали ако е така и получат това, което аз съм получавала, ще са доволни? С всяка следваща покупка, става все по-зле. Откъм качество, откъм размери. Единственото, което се повишава, е цената. На базата на какво? На все по-некачествени платове? А ако трябва да съм честна, винаги гледам да вляза в положение, да мине от мен, да съм разбрана.. Стават пропуски, грешки. Винаги може да се случи да има дефект. Но това е при всяка втора поръчка вече, да не кажа всяка следваща.. И нищо. А, и ако ситуацията на Море беше моя, нямаше да им се размине, колкото и винаги да гледам да реагирам с добро. Аз не можах да повярвам, че са реагирали така, за фирма с техните претенции. Излагация пълна.
И освен това, забелязвам, че момичетата, които даваме реални ревюта, винаги показваме и снимки, скрийншоти пт поръчки, кога е поръчано, получено… Обосноваваме се защо и кое не е ок. Докато някои, които са върли защитници, никога не показаха как “не са имали проблеми и всичко, което получавали било ок”. Покажете нещо от миналогодишната зимна колекция, което сте получили и носили и до ден днешен изглежда добре, да може да се носи за ново. Ще ви се извиня на момента..

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 12:41 от posh95

# 40
темата е "снимки и мнения на дрехи от бранда" и е модна, не клюкарска
отрицателни мнения за дрехите на бранда и обслужването можете да пишете колкото желаете
личности се обсъждат тук: звездни компромати
няма цензура, има оффтопик и спазване на правилата на форума вкл. и в частта кое в коя тема се обсъжда

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 12:19 от bubanka

# 41
Има нови модели в сайта. Червеното сако е върха.

# 42
Posh съгласна съм със всичко което изказа.От това по -добре няма как да се каже .И аз попаднах случайно в този форум и тази тема и основните ми изказвания за били за размерите и качеството ,но най-вече за размерите и аз бях нападната ,че българката е слаба и кльощава,че аз имам някакъв нереалистичен поглед относно размерите в България и т.н.т .Дори пуснах снимки на себе си да видят ,че съм класическия кльощав пример ,но размерите на Алеса пак не отговарят на никакъв стандарт .Според мен няма реалистично обсъждане ,по -скоро е супер хейт или супер възхваляване .Или някой ще напише нещо и ще му се накарат едно хубаво 😁😂

# 43
И на мен много ми хареса червения блейзър , но е доста скъп . Обаче съм сигурна , че на Мая размера и е малък и не може да го закопчае . И чантичките са много хубави .

# 44
Да, тези блейзъри са много красиви, но и на мен от снимките ми се струват страшно умалени и не мога да си ги представя закопчани. Да спазя традицията с критиката, ама би било добре като качват снимки на тея дрехи, да вземат да ги снимат от всички ъгли - закопчани, разкопчани, отпред и отзад… После как да не връща човек - като остават такава голяма част на фантазията. Материята на червения наподобява онзи златисто-бежовия блейзър, определено е красив. И червената тениска ми харесва, ако носех червено бих си я взела Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт