Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 056
  • 782
  •   1
Отговори
# 15
Аз реших , че е с колието , то си е бяла тениска значи .

# 16
  • Варна
А ето тези имат поразително същата странност, дори ми се появяваше като sponsored доста преди събитието на Славена и още тогава се чудех как за Бога се върви с такава пола и какво правиш, ако вземе да се наложи няколко стъпала да изкачиш.. 🤦🏼‍♀️

Хаха значи искаме да видим модел на Алеса по-добре, отваряме конкурентите брандове Grinning И аз си го мислих това колие ли е или от блузата. Честно за тая цена ако е обикновена бяла тениска просто...

# 17
Аз поръчах спортния сет и да - доста хора ходят облечени така. Обаче не съм сигурна дали ще го задържа. Променили са материята и няма да е като на другите такива сетове. Ако не ми допадне я връщам . Цената наистина е много висока - нямам обяснение защо, но преди поне имаше разлика в цените на панталон и блуза....та сега ще бъда доста по-взискателна щом пристигнат.
Сакото е хубаво, но аз имам черно тяхно сако и това ще го пропусна. По-скоро като излезе коженото ще се замисля за него.

# 18
Хахах,  не качваш стъпала. Как се сяда и излиза от кола, особено ако е джип 😁 ?
Не влизаш, хвърляш се вътре😁

Качили са още снимки на полата и тениската. На Мими й стоят светлинни години по-хубаво, с тази снимка трябваше да започнат още вчера.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 22:03 от bubanka

# 19
Тоалета е подобен на този на Ирина Шеик , но нейнит ми изглежда грозен. На Алеса полата е трепач , много ми харесва , жалко , че няма къде да я нося , иначе бих си я взел . Много женствена ми изглежда.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 20:45 от malinka15

# 20
И аз най накрая получих тъмните дънки с ръба отпред и ги отворих веднага, преди да ги платя още, заради изтъняването, за което чета навсякъде. При тези все още го няма и ще си ги нося, но ще очаквам след всяко носене да се появи.

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 12:15 от bubanka

# 21
Аз съвсем да спра няма как , но смятам да намаля поръчките , основно заради цените. Другия месец би трябвало да има нова колекция , интересно ми е какво ще предложат . Grinning

# 22
Те пък нея ще я качват до октомври, и след това. Предната колекция качиха една лятна дълга рокля зимата. Ще си ги носим по чужбина на топло 🤣 (ако стигна до там)

# 23
  • Варна
А то бая пролетни неща имаше в зимната дето я точат 3 месеца.

# 24
Извинете ме, но не се стърпях.. Алесата ги отсвирих тотално, не си заслужават нито лев да им давате. Нискокачествени платове, едно и също до откат и 100 години да минат не ги намалят. Те от Шанел се взеха повече, вечни модели и колекции - това го няма никъде. Нескопосани кройки и странно стоящи дрехи, който като облечеш 2 пъти и после препълваш групите и олх от обяви да се оттървеш. Късмет изкарах, че продадох всичко от тях....

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 12:18 от bubanka

# 25
  • София
Теди, радвам се, че твоите дънки са наред. Носи ги с удоволствие. Аз ще изчакам преиздаване с друг плат, разбира се ако има такова. Имам чувството, че понякога ОТК отделът им спи дълбок сън.

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 12:16 от bubanka

# 26
Черна орхидея, съгласна съм. Ако на мен ми направят такъв номер…да оставим ситуацията с ботите настрана, но неизпращането на касова бележка, изпращането на стар адрес на 150 км. защото “системата” била такава, повече няма да ги погледна. Каква пък е тая система? Работя във софтуерна компания и такива чудеса правят нашите девелопъри, каквито не сте и чували, че са възможни от софтуер, такива алгоритми, функции, пък тука един адрес да не може да се смени? Айде бе. Да кажем, че един път стане грешка - ок, ама да си кажат “може би трябва да оправим системата, не трябва да работи така, не е коректно спрямо клиентите ни”, но това доколкото разбирам от вас се случва непрекъснато. Не се обаждат когато има проблем, доставките са скандално бавни в доста случаи.. това за мен не е “customer service”, който няма равен в България. Връщане на пари вече е стандарт за всяка онлайн фирма, не сме 2005та. А ако някой се опитва да е тарикат, имаме нужните органи, които бтв си вършат работата в такива ситуации. А просто, че момичетата били много мили на телефона, е голяма работа, ако са некомптентни или не-проактивни (пример: проблема с адресите).

# 27
Лидия ,другите български брандове за дрехи ти пишат още на вайбър или месинджър с правописни грешки ,те не са и чували за customer service .Направих голям оборот на български бранд (подкрепям българския бизнес по принцип и искам да се развива и младите хора да успяват ),но не получих нито отстъпка ,нито карта ,нито подарък.Да не говорим че онлайн поръчка въобще не можеш да направиш ,в повечето случаи както се разберете и ти дават личната си банкова сметка 😂

# 28
Ами то по принцип не е нужно да има подарък , то и в магазина като влезеш за дрехи няма подаръци . Но най - важно е да останеш доволен от покупките .

# 29
Аз не виждам да са изтрити негативните коментари... всички негативни коментари си стоят, ... то в тая тема 99 % са такива. Трият се явно тези, които не се отнасят пряко до дрехите, а до хората, косите им ,мъжете им, бизнеса им и тн. Моят коментар не беше негативен, но също е изтрит. В тази тема, а във форума като цяло се трият коментарите, които не са релевантни на темата.

Общи условия

Активация на акаунт